![]() |
|
Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSportHDZdravím přítomné. Mám panasonic plasmu GT60 + NEOTION CI+ (oboje s posledním SW)+ Skylink čisté Irdeto Multi. Poslední dobou jsem si všiml, že někdy trvá poněkud déle (7-10s?), než naběhne NovaSportHD. Pokud se to stane, tak většinou při prvním přepnutí na tento kanál po zapnutí TV. Po přepnutí z jiného kanálu není ani zvuk ani obraz, ani žádná hláška (jako např. že není signál, nebo že je to zakódováno). U žádného jiného kanálu jsem toto nikdy nezaregistroval (přepnutí ostatních kódovaných kanálů je vždy do cca 2s). Zaznamenali jste někdo něco podobného? |
tecka
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 90 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...29 Kč měsíčně mě taky nezabije.Odpustím si 3x lahvové. ;)Sakra to bylo vlastně včera.Dnes už je to 41,50, pokud nechci platit přes sipo.Tak už 4 piva. ;) Dnes je to 20 vteřin na čtyřech programech,zítra hodinu na placených programech,ale ke skutečnostem,že se jim nedá věřit,tak pozítří už to bude i na balíku Digital. sakra jak já toho Jarina nenávidím. :laughing: :laughing: :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtanno pak si přijímač zapneš jen hodinu před koukáním,nebo ho nebudeš vypínat vůbec,chudáci s implementovaným tunerem v TV,to bude breku u faktury energetiky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Ještě dodatekpokud chceš ušetřit jedno pívo,dej si souhlas s inkasem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Já jen čekám, až ten sousední človíček, zastánce lidských práv posbírá pár těch šrotů a odnese je na patřičná místa s prošetřením omezování sledování Tv řádně platících diváků. :laughing:Možná by to bylo i zajímavé,jak by se k tomu úřady postavili,když by museli na podnět jednat. :laughing: :laughing: :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanjako nápad je to dobrý,jen nevím k čemu by to vedlo,je někde psáno a se zárukou,za jak dlouho po zapnutí přístroje musí program naběhnout? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Jsou to jen čisté spekulace.Hodně by záleželo na tom, jak by byl podnět formulován. :8)Bez žalobce není soudce. Čistě hypoteticky.Pokud by se šitlinku podařilo prokázat,že surf má vliv na sledované programy a omezuje ,,platícího,,uživatele,který si přijímač obzvláště přímo šitlinkem ,,doporučené,, zakoupil asi by to bylo zajímavé. Nevím o žádné firmě,která by testovala své věci na platícím zákazníkovi, bez jeho svolení. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanno a co by následovalo?,dostali by pokutu třeba 10mega a jako soukromá firma by je někde musela vybrat(ze svých výplat asi ne),co dál? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...No ale jedno pozitivum, by tu bylo.Alespoň by se ze mne stal dříve abstinent. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanno jestli ti zbejvaj,napíšu ti číslo účtu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...S moduly CI+ neustále pomalé nabíhání, zkoušeno na několika přístrojích. Jiná situace je modul Smith Irdet standart (pouze CI, ale certifikace Irdeto)- ten funguje velice svižně.Ten modul je ten před kterým varuje skylink, že nesplńuje jeho specifikace. Nicméně splňuje moje požadavky na bezproblémový chod, takže vřele doporučuji :D. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
Dolfinonejlepší modul se jmenuje čtečka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nejlepší modul se jmenuje čtečkaNe Ne a Ne, to opravdu není pravda.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Nejlepší modul je žádný modul ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...už to chodí zase jak to chodilo vždycky , vše je OK Na Nova Sport po zapnutí TV , asi to vypnuli , to to trvalo . TO JSOU TY JEJICH VÝMYSLI a otravují lidi . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111kdy to vypli?,já jsem nezaregistroval ani,kdy to zapli R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
standa111Máš pravdu, na některých strojích toto šlo zaregistrovat. Nyní vše OK.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
pierrepetrJO na to tvém SD na kliku to nepoznáš to je pravda . :laughing: R^ |
standa111
![]() |
|
surfig naHistori HD asi taky,celou noc s nim blbli |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSpODPOVĚD OD SKYLINKU NA MŮJ DOTAZ PŘED 10 DNYDobrý den, Na uvedeném programu Nova Sport HD je zaplá vyšší kontrola zabezpečení ze strany vlastníka kódovacího systému - Irdeto.Pokud máte licencovaný STB box/Cam modul, může se vyskytnout (při zapnutí příjímače/TV) prodleva 20-30s než začne program hrát. Tento jev je podle informací v pořádku.Je to vlastnost kódovacího systému. S pozdravem |
standa111
![]() |
|
standa111na SD na kliku by mě asi nechodil komplet skyling,spíš bude problém u tvého šítlinkredyšrotu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...Stando, že ty máš ty Skylink ready srajdy? ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Občasné pomalé naběhnutí/odkódování NovaSp...ano ted jsi mi odhalil mám ještě kvalitná TV http://www.oldradio.cz/ts4001.htm |
standa111
![]() |
|
na to jsemtě netipoval,kde máš tu kliku? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |