, sekce: Zkušenosti |
|
Monoblok Inverto Quad 4,3Ahoj Všem,prosím o komentář pokud má někdo zkušenost s výše uvedeným MB. Je namontován klasicky na 80cm 23,5/19,2 (diseqc: A-23,5/B-19,2) využity 3 výstupy pro starší ale spolehlivé Homecast S3000. Ještě se mi nestalo že by byl tento MB vadný a i z hlediska zemních smyček vyhovuje. Ale následující stav je mi podezřelý: Zapojeny 3 Homecasty pokud alespoň jeden je v zapnutém stavu tak ten třetí (konkrétní přijímač) hraje normálně pokud ty dva vypnu ten třetí ztrácí signál na "A" a přestane 23,5 hrát.Zkusím vyměnit MB a prohodit přijímače, ale jen předběžně než začnu něco dělat - zda má někdo zkušenost..Děkuji.. ;) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
|
|
kubana provokativní otázky tvého zrna to slušněji nejde a s tebou se radši moc nechci debatovat,rád dodržuji pokyny admina,tak příště prosím jen akutní problémy,na kraviny,které z tebe lezou radši nechci reagovat. OT-jak ti ukazují bargrafy při otáčení parabolou?,taky dobrý ,jako obvykle,od tebe,měj se a dobrou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
-jak ti ukazují bargrafy při otáčení parabolou?dnes ladění paraboly u zákazníka Petře , při zapnutém napájení LNB horní bargraf signálu neustále mezi cca 30 - 70% . Teprve po nalezení signálu naskočí na 100% Přijímač starší Homecast. Při vypnutí napájení LNB bargraf 0% .Omlouvám se všem, že tady píši takovou samozřejmost a banalitu, ale vysvětlit jsem to Péťovi musel. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Mám taky 4 monoblokKdyž manipuluji na jednom ze čtyř, při zadávání pořadí družic v diseq,tak mi žena nadává,že ji vypadává obraz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
kubano jo starý homecast to možná (možná)tak ukazuje,slušný přijímač ne,taky nevidím důvod,proč by přijímač ukazoval signál(bavíme se o síle signálu),pokud není na družici nasměrována parabola,případně správné parametry TP,homecast jsem dlouho nikde nezastihl,jeden vozím v kufru auta asi 4 roky,kouknu na to,každopádně by to byla ptákovina a ten graf síly signálu je zbytečná frajeřina R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
kubajakej to máš typ homecastu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3Petře, neřeš to, on se takto chová skoro každý stroj. Léta to praktikuji a vidím a řídím se tím. Hold mám ve zvyku mluvit pouze o tom, o čem něco vím, jiného v tom nehledej.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
on se takto chová skoro každý stroj,mě tedy zatím žádný,ani ten homecast,odjedu z družice a signál 0%,což je v pořádku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3Petře, říkám, neřeš to. Já opravdu mluvím pouze o tom co vím, já nejsem pouťovej mluvka. Pokud by tě to ovšem nějak moc trápilo, mohu ti poslat fotky, nebo i video. Ale opravdu na takovou banalitu, kterou zná každý montážník, mně to připadá až trapné, promiň.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
mně to připadá až trapné,to se ani nedivím,trapnej seš a ještě k tomu lžeš a mateš veřejnost,já ti to nežeru,ale chudáci neználci,co si pomyslí a ještě se přiučí tvým nesmyslům R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3Ahoj Pánové, tak jsem vyměnil MB a vypadá to že je to dobré , hodnoty hned na začátku a to jsem jen prohodil byli použitelné - doladil jsem a prozatím v pořádku, tak doufám, že to tak zůstane a že ten původní MB je opravdu jen nahodile vadný kus.. nic jiného jsem už neřešil.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3Re: trapnej seš a ještě k tomu lžeš a mateš veřejnostTak abys neřekl, tak dnes doma na Topfildu 7710 při natáčení paraboly na Hispasat jsem sledoval sílu signálu, po celou dobu běhal bargraf mezi 15 - 60 procenty. Ono to je logické, pravděpodobně z orbitu je už tak nahustíno signálama, že snímač na ně prostě reaguje. Zajímavost byla, že čím se anténa blížila víc k Hispasatu tak bargraf ukazoval stále méně. Možná to je tím, že na straně už není parabola tak přesně naladěná. Prostě to přesně funguje tak jak tvrdím. Ale to zná každý, kdo alespoň jednou nějakou parabolu ladil. Tak bych prosil, tyto silné výrazy a napadání si laskavě nech pro sebe. Ono "tlučhuba" si v tomto případě byl ty. Zvaž laskavě svůj slovník, nikdo na něj není zvědavej. Pokud bys mně nenapadl do lhářů a tlučhubů, tak bych se na takovou banalitu a samozřejmost vykašlal, ale ty jsi takovej, že si ani poštu neumíš aktivovat, kde bychom si to mohli v klidu dopovídat, ale tobě asi nejde o argumenty ale o exhibici. Jelikož vím, že musíš mít poslední slovo, tak si v klidu napiš jakejkoliv blá.bol, já už odpovídat nebudu, ale na napadání jsem musel ještě jednou reagovat. Sbohem jinde u jiného tématu, snad už budeš normální a ne hulv.át. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3To bylo na pierrepetra.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Monoblok Inverto Quad 4,3Sila signalu klesá proto, ze na Hispasatu asi neni v konkrétním pasmu a polarizaci tolik aktivních transponderů, jako treba na Astrě 3B v horním pasmu. Některé STB maji softwarově nastavené bargrafy síly signalu tak, ze se jedná vlastně pouze o kontrolku, jestli je uzávřen elektrický obvod(napájení LNB). Pokud utrhneš kabel, vypneš v menu napájení LNB, nebo odejde stabilizátor DC v receiveru, tak bargraf sily signalu zhasne. Proto se v menu nastaveni antény pred nastavuje měřicí transponder, ktery by měl byt nastaven vždy takový, o kterem víme ze je aktuálně využívaný.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
SaxonDíky, už jsem si myslel, že opravdu blbnu, když nikdo na takovou jednoduchou a jasnou věc nereagoval.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
kubano blbneš dál a zbytečně to tvoje bláto dál rozmazáváš,ale o nic nejde,prostě tvoje šroty to tak nesmyslně ukazují,moje šroty ne,ty ukazují opravdu pouze sílu signálu,kde nic není,nemůžou nic ukazovat,měj se hezky a polepši se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|