Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Fortuna Liga na Digisporte

Pozrel som si dnes priamy prenos z našej ligy a tajne som dúfal, že Digisport bude tu Fortunu ligu vysielať aj v HD, lenže toto bol iny grc. SD prenos vysielaný na HD cez zašpinené kamery a ako perlička bol ten obrázok (logo Fortuna ligy) pri prestrihoch vo formáte 4:3 s rozlíšenim asi 0,3 Mpix

milosza001
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fortuna Liga na Digisporte

měl ses na to vykašlat a raději se jít vbykoupat...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

od září by měl být digisport v ČR i ve freesatu R^

dawis77
Registrace: 9/2011

dawis77

Ty máš ale O2 TV, neníliž pravda.... :)) Nebo(zase) kecáš, jako před každou sezonou?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

ano,mám o2 tv,mám to rok a zatím ani jeden výpadek.Spoustu HD,hlavně sportovních,což je u mě priorita.Někdo říká že u nich kvalita HD nic moc,ale podle mě to není nejhorší,jasně že např. u kablovky upc je kvalita HD programů o něco vyšší,ale mě to stačí.za mě spokojenost R^ Ale kámoš,je to soused, má pořád freesat takže pokud se ta informace potvrdí tak se půjdu k němu chodit dívat na šlagry italské a francouzské ligy...

dawis77

No neviem či digi tv pustí perie a dá svoje exkluzívne kanály konkurencii...iba ak zdieľačka, niečo za niečo...:-)

pista83
Registrace: 7/2008

pista83

tak to taky bude,budou sdílet...

dawis77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra