Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

SRG a TNT v Emu

Kde by som sa dostal k aktuálnym kľúčom cez USB na SRG na Hot Birde a TNT na Astre? Na najm...com sa mi to akosi nedarí.Mám Argus mini, ORF aj Austriasat mi idú.

Wurm
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SRG a TNT v Emu

No oni zrovna tyto 2 pakety nejedou ve všem Rv mě to v arivě taky nejede :))

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Toto som písal v novembri minulého roka, kedy som sprevádzkoval na mojej mašine skoro všetko aktuálne v EMU.Potom mi po nových kľúčoch prestal ísť balík TNT, švajčiari mi nikdy nešli.

"Tak konečne som našiel soft a kľúče, kde mi ide "všetko", čo na tejto mašine sa dá momentálne dosiahnúť v EMU. Je to soft Galaxy Synaps@Edision Mini 1.5.35 od Verde a kľúče z 28.11. Ide ORF,Austriasat, TNT,Thor,23,5,Turksat a aj severské programy na Siriuse".

Wurm

nedavno jsem tatovi nainstaloval na Edision Mini,uz nevim ktery presne to byl soft,ale nekde z kvetna a SRG i TNT bezelo,ted myslim mi rikal,ze TNT nebezi,ale mam dojem uz zase vysel soft kde to jede,tady softy i klice:http://www.world-satellite.net/63555-edison-hd-mcaskey-3.html#post328717 nutna registrace

bbcman
Registrace: 12/2005

Díky bbcman,keď budem mať trochu času,skusim to. Nevieš ešte ako sa zálohujú programy,aby som to nemusel znovu všetko nahadzovať?

Wurm

nevim presne nemam tento prijimac doma,ale tady najdes odpoved zhruba v pulce stranky:http://jo-sat.webnode.cz/otazky-a-odpovedi/discussioncbm_449144/140/

bbcman

klikni na: Namichane otazky a odpovedi k prijimacum argus

bbcman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra