Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Satelitní_rozbočovač

Zdxravím, mám následující dotaz.
Plánuji provést následující rozbočení přívodu satelitního sygnálu.Na přívod koaxu od motoru namontovat průchozí rozbočovač 2x 5-2450MHz. Prvním vývodem připojit Smart tv a druhým vývodem Sat box. Bude toto fungovat pro příjem sygnálu oběma přístroji? Bude také možné oběna přístroji natáčet motorem, nebo pouze jedním?
Díkz všem za rady!

Amper1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní_rozbočovač

Omluva pravopis signál

Amper1

tak za predokladu že použiješ Tv ALEBO prjímač to pôjde. ak máš na mysli použiť obidva stroje súčasne, si obmedzený na H/V polarit resp hor/spod. pásmo

noces
Registrace: 9/2010

andAmper1

Která smartka umí spolehlivě ovládat DISEqC motor?

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Za předpokladu, že není překážkou, že na obou přijímačích poběží stejný transpondér a stejná polarita, tak to půjde.....ale jinak to je nesmysl....!

Tondach
Registrace: 3/2004

Díky za informace, asi jsem na to šel zbytečně složitě a nenapsal přesné zadání. TV používám LG55LB650V a sat box AZBOX
Premium. Nejednalo se mi o souběžné používání. Používám buď jen TV, nebo AZBOX. Sloučení přívodu signálu jsem nakonec vyřešil následovně. Přívod od motoru do AZBOX, pak smičkou ven do TV.Motor ovládám AZBOXEM a jen přepínám užívání buď pro TV, nebo AZBOX. Při vypnutí AZBOX do pohotovostní polohy propouští obě dvě polarizace do TV. Jinak toto LG ovládá motor bezproblémově jak DISEqC, tak USALS.

Amper1

Nic nového Ti neporadím, TWIN LNB a natáhni další koax.

CES
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra