![]() |
|
Satelitní_rozbočovačZdxravím, mám následující dotaz.Plánuji provést následující rozbočení přívodu satelitního sygnálu.Na přívod koaxu od motoru namontovat průchozí rozbočovač 2x 5-2450MHz. Prvním vývodem připojit Smart tv a druhým vývodem Sat box. Bude toto fungovat pro příjem sygnálu oběma přístroji? Bude také možné oběna přístroji natáčet motorem, nebo pouze jedním? Díkz všem za rady! |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Satelitní_rozbočovačOmluva pravopis signál |
Amper1
![]() |
|
RE: Satelitní_rozbočovačtak za predokladu že použiješ Tv ALEBO prjímač to pôjde. ak máš na mysli použiť obidva stroje súčasne, si obmedzený na H/V polarit resp hor/spod. pásmo |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
andAmper1Která smartka umí spolehlivě ovládat DISEqC motor?Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Satelitní_rozbočovačZa předpokladu, že není překážkou, že na obou přijímačích poběží stejný transpondér a stejná polarita, tak to půjde.....ale jinak to je nesmysl....! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Satelitní_rozbočovačDíky za informace, asi jsem na to šel zbytečně složitě a nenapsal přesné zadání. TV používám LG55LB650V a sat box AZBOXPremium. Nejednalo se mi o souběžné používání. Používám buď jen TV, nebo AZBOX. Sloučení přívodu signálu jsem nakonec vyřešil následovně. Přívod od motoru do AZBOX, pak smičkou ven do TV.Motor ovládám AZBOXEM a jen přepínám užívání buď pro TV, nebo AZBOX. Při vypnutí AZBOX do pohotovostní polohy propouští obě dvě polarizace do TV. Jinak toto LG ovládá motor bezproblémově jak DISEqC, tak USALS. |
Amper1
![]() |
|
RE: Satelitní_rozbočovačNic nového Ti neporadím, TWIN LNB a natáhni další koax. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |