![]() |
|
Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MAhojte, v balíku Magio Sat M do dnešného dňa nefunguje program Digisport 3, pričom na ich stránke je uvedené, že sa nachádza v tomto programovom balíku. Ide to niekomu? Majú tam asi bordel. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT Ma co rikala operatorka na infolince? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MOperátorka mi hovorila, že to nie je možné, lebo Digisport 3 ide v základnom Magio SAT M balíku a že bol pridaný včera. To je síce pekná info od Telekomu, ale skutočnosť je taká, že v balíku M fungujú len Digisport 1 a 2. Pri Digisport 3 mi píše, že program nie je zahrnutý v predplatenom balíku. |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MTo máš jedno... Od 1.9.2014 budú aj tak všetky digisporty až v balíku L. Je to aj na ich stránke. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MNikde som si nevšimol, aby to tam písali. Ani sa mi to nezdá, teraz vysvetľujú, čo sa všetko v ktorých balíkoch nachádza a o desať dní by to menili.... |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MKeď si rozklikneš kanály magio SAT na satelite, pri balíčku M máš na konci vetu: "viac o podmienkach v Prílohe č.1 k Cenníku pre služby Televízie"No a keď si ten dokument nájdeš na ich stránke a otvoríš tak nájdeš: "Súčasťou programového balíčka Športový sú od 1.5.2014 do 1.9.2014 aj televízne kanály Slovak Sport.TV 2, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Liga Majstrov 1, Digi Liga Majstrov 2, a to bez príplatku. Po uvedenom dátume sú športové kanály dostupné v rámci stanovených programov služby Magio Televízia na pevnej sieti a Magio Televízia Partner, Magio TV, Magio TV Optik, Magio TV Partner" Tak isto aj na Magiu IPTV cez kábel bude od 1.9.2014, všetkých 5 Digisportov až v balíčku NAJVIAC.... |
Paterliny
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MAj mi to potvrdila baba na call centre... Oni to už na začiatku keď vstupili Digisporty do ich platformy, naznačovali že len dočasne sú v základnom balíku. |
Paterliny
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MEšte sa ťa spýtam keď už máš magio cez SAT, ide ti Slovaksport 2 SD? |
Paterliny
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MTak to nie je potešujúce, aby som si od septembra zas priplatil. Ach jáj, ťažké to majú poctivci( či blázni?) čo nechcú sharing. Slovak sport 2 mi ide bez problémov, teraz som pozeral. Dokonca sestra má Freesat a odvčera aj jej nabehol SS2 sd aj HD. Ďakujem za informácie Paterliny .... |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MJa som to vyriešil na Magiu IPTV jednoducho, dal som si balík M a k tomu športový HD balík, síce nebudem mať Digisport 5 ale aj tak tam pôjde iba LIVE liga majstrov, takže 6 zápasov za rok ma nezabije :-) |
Paterliny
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MJa som myslel, ze digisport3 spustia spolu s digisportom125 a slovaksportom75 a oni uz teraz ? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MNie je to nič nezvyklé mať toľko športových programov, veď anglická či nemecká sky má sky sportov aj 10. |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MEšte sa chcem opýtač, či nemá niekto skúsenosť s Magio Go v zahraničí, či sa to dá poriešiť , napr. cez Hola unblocker. Dík..... |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MTo je trosku iny trh, porovnavas neporovnatelne kvalitativne aj financne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MTak keď chceme aj my napredovať, aj v televíznej zábave, musia spoločnosti niečo urobiť. Myslím si, že je tu minimálne pokus zo strany Telekomu spraviť silnú SAT a IPTV platformu, spolu s interaktívnymi službami a pokusom ešte viac etablovať na trh viaclineárne vysielanie. DIGI TV s Magio SAT ukrajujú dosť veľký kus z pomyselného koláča nášho Sat trhu. Dalo by sa povedať, že sú na Slovensku najväčší Pay TV provider. |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MMyslím že by malo už konečne prísť na Slovensku k štandartizácii trhu, ináč povedané k vyčisteniu. Nie je predsa morálne, aby vyspelé krajiny s podstatne väčším trhom mali jednu možno dve platformy platenej satelitnej televízie a Slovensko, malá krajina, mala tých platforiem až toľko koľko má... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT Mnormálne tam malo byť |
LuboTS
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MSlovensko má v podstate len jednu Digi a Magio majú spoločného vlastníka ST a Freesat zo Skylinkom nie sú slovenské.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MVláda predá Telekom do konca rokaChystá sa predať menšinový podiel v ziskovej telekomunikačnej spoločnosti Slovak Telekom. Menšinový podiel štátu v Slovak Telekome má do konca roka zmeniť majiteľa. Deutsche Telekom podpísalo memorandum, ktoré určuje ako bude prebiehať dopredaj 49-percentného podielu štátu. |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT Mhttp://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-podpora/televizia/sledujte-dalsiu-sezonu-premier-league |
Paterliny
![]() |
|
Digisporty v Magio SAT M do 1. 10. 2014Tak nakoniec do 1. 10. máme digisporty v balíčku M, potom si bude treba priplatiť. Uvidíme, aké balíčky ešte vytvoria. |
pista83
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT M@pele1: Ono to čistenie trhu v podstate už začalo. Najprv spojením Skylinku a CS linku, zhruba pred rokom spojenie pod jedného majiteľa Digi a Magio. Ale aj tak je to na náš malý trh veľa. Bez ohľadu na to či je majiteľ zo Slovenska alebo z nejakého Luxemburska |
LuboTS
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT MAspoň je s čoho si vybrať a je tu konkurencia,pamätám si ešte keď tu bol len UPC DIRECT aké mal ceny.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Digisport 3 na Magio SAT Mmozno sa vycistuje, ale cita sa mi to zvlastne ked toto niekto pozaduje... doteraz boli len hlasy aby bola co najväcsia konkurencia t.j. co najviac platforiem... naposledy spojenim Digi a Telekomu sa to tu len hemzilo predpovedami ako si tymto bude Telekom diktovat ceny a vsetko pojde hore...pradoxne zatial sa stalo skor to ze ich Magio Sat isiel s cenou dole a ked si dnes mozes objednat Magio Sat L, dovtedajsi balik Magio Sat Komplet za 9 eur na 2 roky tak to nie je zle... Spojenim Digi a Telekomu si skor Telekom zavaril lebo ma silnu cenovu konkurenciu vo vlastnych radoch a kedze slub o nezvysovani cien Digi zatial v zasade nejako neporusil toto je vysledok :) LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
![]() |