![]() |
|
Kaon HD od DigiZdravím, mám dotaz. Dorazil mi Kaon od Digi. Přijde mi, že po zapnutí hrozně dlouho nabíhá. Řekl bych tak 20-30 sekund. Máte podobnou zkušenost s tímto boxem? Ve standby na něm nesvítí žádná dioda. |
lukyn-1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 37 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiAk je to tento krámhttp://i.iinfo.cz/images/666/kaon-na-1000-hd-digi-tv-1.jpg tak je to úplne normálne. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiPo zapnutí se u mne spustí ihned, no skoro ihned ale 25 sec cca to asi ne. Dioda nesvítí žádná.Ale jinak v poho Digisport nádhera a Eurosport 1,2 taky ne ;) . No a čuměl jsem, že tam je i péčko 24h. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiDnes mi přišel od Digi, propojil jsem ho s Vantage koaxiálem z výstupu od Vantage natočenou na 0,8 W a programy jsem nemusel ani ladit už tam byly na Kaoně. Signál u HD první čárka přes 2/3 druhá čárka přes polovinu, ostatní kanály obě čárky mírně za polovinou úroveń signálu. Signál Nevynechává zamračená obloha. U Vantage zjištěno modrá lišta S 89, Q zelená 75 u normálních kmitočtů u Digi, HD 89,86. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiTechnická otázka: Dá se tam v menu toho stroje nastavit diseqc ?? Začínají se mě na to v rodině ptát jako druhý stroj přes loop ke stávajícím Skylinkům a Freesatům. Díky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiDíky za názory. Péčko jsem tam nenašel, ale popravdě jsem ani nehledal. Mám to hlavně kvůli sportům. |
lukyn-1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiTo je tak malá krabička, že v tom opravdu nic nejde jenom kanály od Digi včetně programových informací a nastavení co se týká času, obrazi a zvuku apod. nějaké ladění přes motor nebo diseq, nebo hledání funkce to tam takové menu není. Prostě se napojí koaxiál z družice Intelsat 0,8 w a hotovo, nebo to co mám já viz článek o trochu výše. Já jsem velice spokojený Bundesliga a PL v HD co jiného si přát za 290 kč měsíčně. Nějaké filmové kanály jsou mi ukradené. :)) |
patera
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiTo bude tou velikostí krabičky.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiTomik535 : Presne tak. Keby bola tá krabička trochu väčšia, boli by tam aj filmové kanály. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 496 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od Digi:laughing: dobre ....no.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@satmanaTo péčko je chyba blokování na některých kartách Digi. Mně například na jedné kartě běží 24 hodin, zatím co druhá karta je přes den blokována.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiJj, já jen že to tam je, jinak je mi to jedno zdali tam bude a nebo ne. Na takové věci mám svou ženu a nestěžujisi ;) .Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanaMě to překvapilo asi před půl rokem při aktualizaci přístroje. Naštěstí jsem program stihl zamknout před příchodem dětí R^Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
@PikolloDruhá možnost je zavolat na Digi a oni blokování karty opraví.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiJe nějaká šance, že Digi v České republice zařadí do své nabídky i Digisport 3-5 tak jak je tomu na Slovensku? Proč zákazníci v Česku nemohou přijímat tyto kanály, když jsou součástí stejné firmy? Je sice pěkné, že v České republice na Prima Cool a Čt4 jsou nějaké zápasy LM, ale tohle bych uvítal jako bonus. Proč to zase někomu vadí? Už se přeci o tom rozhodovalo a soud špatně rozhodl. Vysílací práva pro danou zemi by měli vysílat i v jiné zemi pokud jde o stejnou firmu. To mě nikdo nevymluví.Dotaz: údajně by Digisport 3 a 4 měl dávat přenosy z České hokejové Tipsport extraligy proč by nemohl sledovat divák z ČR tyhle přenosy? Zatím jsem s Digisportem spokojený, ale bral bych to, jak zpestření, klidně bych dal o 100 Kč více, navíc tam chybí Sport 2. Ale zatím spokojenost. Máte nějaké zprávy pro ĆR od Digi co by měli nového přinést? Myslím si, že divák z ČR nejvíc trpí oproti tomu ze Slovenska, který má více kanálů. Mělo by to být na stejné úrovni je to přeci stejná firma. Ať na Slovensku přijímají české kanály a my slovenské, kterému hupajdovi to zase vadí. Neuvěřitelné. To jen tak na okraj. |
patera
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiŠance není, protože práva koupili jen pro Slovensko. Co je na tom k nepochopení??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@pateraDigi CZ a Digi SK nejsou stejné firmy každá má jiného majitele Digi SK vlastní Slovak Telekom provozující mimo jiné satelitní TV Magio..... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiNejde o nepochopení jde o zpřístupnění kanálů divákům například, když jsou vysílací práva pro Slovensko myslím zápasy LM tak to zpřístupním i divákům z ČR, ale dám jim napřiklad větší cenu za sledování těchto kanálů pokud je budou chtít a ten rozdíl půjde majiteli či firmě, která tyto kanály vlastní. Co je na tom špatného. Podle mě jsou tyhle zákony vysílacích práv špatně dělané a měly by být více volnější pro koncového diváka. Pak se divíme, že se lidé snaží najít způsob na nelegální příjem. |
patera
![]() |
|
@pateraLenže práva na LM v ČR vlastní ČT a Prima, Digi sporty len na Slovensku s výnimkou jedného zápasu v stredu, ten vysiela RTVS. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiTo vím, že práva na LM vlastní ČT a Prima Cool, ale proč to někomu vadí, že nemůže pustit zbylé Digy Sporty vysílané na Slovensku do ČR i za nějaký poplatek navíc o to mi jde to mi vadí. Je nastavený hloupý zákon. Bude konec světa, nebo co? Jsem vázán u Digi, i když je majitel jiný v ČR a na Slovensku tak ty peníze co jsou na vysílací práva pro Slovensku přeci zaplatím jemu (to je ten vyšší poplatek za přijímání slovenských kanálů Digi 3- 5) to se nedá převést nebo co? Takové zákony, že musí být trvalé bydliště na Slovensku je do nebe volající to je, jako kdyby rozlišovali že je někdo bílý a druhý černý. Zákonodárci si zákony dělají podle nálady a ne podle rozumu. |
patera
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiAle veď na tej 3,4,5 je to okrem ligy majstrov samá repríza,všetko podstatné je na jednotke a dvojke.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Kaon HD od DigiZdravím, má prosím někdo zkušenost s tímto přijímačem? DIGI nyní nabízí výměnu za staré přijímače a to buď na pronájem nebo je možné Kaon rovnou odkoupit. Jde mi o to, že v případě kdy Kaon odkoupím a v budoucnu již nebudu chtít DIGI, tak jestli jde přehrát software a přijímač pak použít pro SAT příjem od někoho jiného? Díky |
Vally
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
nic nekupujsnad si nechceš takovej šmejd užívat a ani to nepůjde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Kaon HD od Digi - jiný software... no chci si užívat Bundesligu a Premier League v HD a to buď za 290 Kč/měsíc(pronájem Kaonu) nebo za 260 Kč/měsíc (zakoupení Kaonu).. nic víc neřeším. Otázka zní, zda jde software v Kaonu přehrát a příjímat tak jiné programy od jiného poskytovatele v případě, že Kaon bude můj a Digi v budoucnu třeba nebude mít práva na PL? |
Vally
![]() |
|
otázkazní,kolik stojí nákup kaónu? životnost tak 30 měsíců,kdyby to prodali za 900kč,tak to je plus mínus,nula od nuly,30 kč bych neřešil,navíc to máš i s bezplatnou výměnou při poruše R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
odpověď.. je to přesně tak 880,- takže se to za 2,5 roku (30 měsíců) vyrovná a pak už ten přijímač bude stále dražší a dražší :-) .. nicméně ano, těmi 30 Kč si platí člověk případnou záruku, ale při prodeji je standardní záruka 2 roky, takže pokud by Kaon vydržel i ten následující půlrok nebo i kdyby ne, tak si za těch 30 Kč měsíčně můžeš po 2,5 letech koupit nový a opět se zárukou na 2 roky.... ale mě jde o to, co v případě, že budu chtít odejít od Digi a budu vlastnit Kaon, který jede jen s Digikartou. Řešením by byl jiný software, ale jestli ho vůbec lze přehrát ... ? |
Vally
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |