![]() |
|
Skylink kartaMá to cenu ještě platit kartu Skylink, když mám dostatek terestricky přijímaných kanálů a to i slovenských? A to i v HD kvalitě? Částka téměř 500 Kč za rok se mi zdá přemrštěná. |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
navrazdeTo si fakt neumíš odpovědět sám?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Skylink kartaNa základní programy ji nepotřebuješ :lookaround: Pro pay nabídku ji využiješ, záleží jestli ji ...... :lookaround: |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaJsou lokality, kde je k dispozici i šest DVB-T multiplexů na jednu anténu v dostatečné kvalitě, například na českobudějovicku, ale jsou místa, kde nejdou pořádně ani dva hlavní celoplošné. Bez základní nabídky programů v satelitní distribuci se stále ještě neobejdeme.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
navrazdenavrazde to se jako chlubis. Nebo sis chtěl ulevit na skylink. Nebo nevíš si stim rady.??? |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaSaxon to napsal velmi přesně, je potřeba přemýšlet a neunáhlit se.Obzvlášť platí to, že u dálkového dvb-t příjmu ho máš dnes a za 2 měsíce třeba ne. Stačí jen to, aby začal vysilat nějaký místní Mux na stejném kanálu jako ten "dálkový". Tímto způsobem příšli lidé na Ostravsku o příjem k.59 ze slovenského vysilače Magurka před 2 lety, kdy na stejném kanále začala vysílat Lokal TV Klimkovice. Pokud přesto uvažuješ jen o příjmu dvb-t doporučuji profesionální řešení u ověřené firmy/živnostníka, tak, aby fungoval bezproblémově i v budoucnu. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Skylink kartaZa ušetřený peníz (SERPO) si můžeš 2 x do roka objednat něco z placených HD programů, tam to osloví každého, kdo má rád sporty či přírodu. Jen je potřeba dát bacha na to aby karta neležela v nečinosti přes rok ! |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Skylink kartanavrazde, jde to i pod 400 Kč/rok, kdyby jsi dával pozor. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
SERPOVeď toľko peňazí zarobí v priemere človek za zhruba deň, nie ? Myslím si, že to veľa peňazí rozhodne nie je. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaFakt úchvatné téma. A navíc od někoho kdo je tu registrován už 8 let. Asi proto už raději zmlkl a nereaguje. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaukradni to a mas pokoj proste share |
trafo100
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaBIDLO, až tak bych se nad tematem nepohoršoval, zrovna taky řeším, jestli vyměnit kartu nebo ne, do 31.8 je asi poslední možnost. A dvb t, hlavne HD , mám hodně nestabilní, navíc to mám bez slováků. |
odalv
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
korunapadesátza den,ale pokud je to zbytečné,neplatit a zaplakat nad vstupní investicí do zařízení,i když může být využívána na zahraniční FTA R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
odalvChápu ale on to bere jako dotaz. A nikdo zde na netu mu přece nebude radit jestli si má pořídit to či ono, to si musí přece rozmyslet každý sám. P.S. Nestabilní je široký pojem, možná se s tím dá něco dělat, možná taky ne, to může rozlousknout jedině profi anténář.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
re.ZA KORUNU PADESÁTmám těch 8 slováků t.j. jeden za 20 halířů na měsíc,co takhle celej paket za 2,60 kč,to by bylo co? ;) :O :O |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
mám za pár šupůodkodovaný orbit,stejně koukám na základ šítlingu,občas něco jiného R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Ski(y)linkMne dnes konečne zablokovali ten odpad, čo som už nevládal ani prepínať (Doma, Joj, Wau,...) a teraz mám presne to čo je pozerateľné - verejnoprávnu STV a ČT. Posledné roky aj tak nič iného nepozerám. Len rozmýšľam, ak tú kartu v budúcnosti nebudem platiť, tak mám verejnoprávne TV "navždy zadarmo" ? Alebo tú kartu po roku deaktivujú ? |
Fidzi
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
to budedaleko dříve,tak se neraduj,to je jen poslední výstraha před popravou,pokud jsi převedl na čt stv kartu,tak to máš dočasně zadarmo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
odalv31.8. není poslední den pro zaregistrování výměny. Pro velký zájem prodloužil Skylink nečekaně možnost zaregistrování výměny na neurčitou dobu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
sirdato není pro velký zájem,to jen protože už to prodejci nemají a nemohou vracet zbytky,nikdo to na krám nechce,objednat pouze u šítlingu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink kartaBIDLO, ano to že při zhoršení počasí směrem k vysílači, vypadne Ostravský vysílač s HD, může vyřešit jedině profi anténář. Ale díky této diskuzi a drobném pátrání na parabole, jsem našel info ke kartě výměna: "Možnost registrace bude zachována do odvolání," říká Jaromír Glisník ze společnosti M7 Group. |
odalv
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
odalvty tušíš,kdy bude odvolán?,zítra,nebo za rok R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
sirdapro velký zájem - ted jsi mi rozesmál chy cha cho :laughing: R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink kartaOn to myslel jako "pro velký zájem ze strany skylinku", tak to má aspon trochu zmysel... :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Ski(y)linkPierrepetr mal pravdu. Včera mi tí smradi zablokovali už aj verejnoprávne programy. Tak som prepol anténu na terestriál. So mnou smradi nevyj.bú :laughing: |
Fidzi
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
![]() |