![]() |
|
Satfinder 3HD Slim - je použitelný?Dobrý den,v přijímání satelitu jsem nováčkem (cca před rokem jsem začal s monoblokem a pípákem) a protože jsem tu nenašel odpovídající odpověď zeptám se. Zvažuji si koupit něco lepšího než pípák na nastavení paraboly a pří hledání jsem narazil na "parametrově" a cenově zajímavý Satfinder 3HD Slim - cca 180 Eur + doprava z Německa. Jaký je Váš názor na toto zařízení? Líbil se mi i dražší Satfinder 5HD Slim ale za barevnou obrazovku nejsem ochoten dát tolik navíc (350 EUR) - nic jiného podstatného jsem neodhalil. Vím že se to nemůže rovnat profi měřáku (koneckonců v této ceně nelze očekávat zázraky a nazvat toto měřákem může někoho i urazit), ale na občasné domácí zaměření (případně pro známé) by to mohlo stačit ne? Zvláště se mi líbí "současné" zobrazení dvou LNB ovládaných DiseqC (plánuji multifokus). Díky za reakce a rady xPepix P.S. On černobílý displej bude i lépe vidět na slunci než barevné TFT :lookaround: |
xPepix
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Satfinder 3HD Slim - je použitelný?Jseš tady novej a hned blábolíš nysmyly... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Satfinder 3HD Slim - je použitelný?nesmysly :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
drobečkuon je tady jen novej nick,to jsi ho nepoznal?,počkej až založí vlákno a začne zase blbnout,jako lvan R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Satfinder 3HD Slim - je použitelný?Co mi uniklo?Co kdo spasoval do kupy? :O Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
povedná dvojkasmajlíkář a jeho kašpárek |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
lvanejak anténa?,už ti ji soused nastavil? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |