Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

Tomáš Berdych

ostuda českýho tenisu, ubohosta hnus, toto je hráč Top 10 dyť to je katastrofa, blbeček, :fuming:

mostin
Registrace: 7/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

piere

tak ty si asi nejvjetší borec na těchto str R^

mostin

saxon

to tě vůbec nemusí mrzet žes to prospal,ale zajímalo by mě kdo je to Tomáš GS

mostin

RE: Tomáš Berdych

GS - Grand Slam

I

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

mostin

tyto věci musí vždy posuzovat někdo jiný,já si to nemyslím,žádný rozum jsem nesež.ral,tady si jen pokecám s lidmi podobných zájmů a za těch pár let mě nenapadlo někoho posuzovat,nebo hodnotit,to se samo vyvine a pak už víš,co můžeš od koho čekat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pire

tak pá borče, si tady asi nejlepší, čest bůch

mostin

mostin

no za dva měsíce máš tedy přehled a můžeš hodnotit,ani já bych si nedovolil hodnotit ostatní a myslím,že za těch pár let,co sem chodím jsem už pár lidí poznal,u tebe to vidím na ten pohárek,máš to trošku rozostřené,měj se R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Autor: uživatel mostin

Co to tady řešiš když tenisu vůbec nerozumíš,tady ta platforma není na ty tvoje brebty napiš si to na sportu.cz

saeco
Registrace: 1/2014

saeco

omlouvám se že jsem to sem psal

mostin

Úroveň tohoto diskusního fóra klesla takřka k samému dnu...když podobní myslitelé jako pan mostin velebí brepty jako pan pierrepetr...
Divím se, že je toto téma ještě vyvěšeno, mělo být okamžitě smazáno...

samal
Registrace: 9/2014

to samal

a kterýpak duplicitní Nick jsi Ty?

Předpokládám, že za 5 dnů od začátku měsíce, ve kterém ses registroval jsi nemohl pznat ani úroveň fóra na časové ose, a už vůbec ne jednotlivé diskutéry...

Takže i na Tebe platí stejná otázka, jako na zakladatele tohodle vlákna...

Z koho děláš vola?

....aneb kázáti vodu a pít víno, to Ti jde, hm?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv: Pro vás pane platí totéž, co jsem psal výše... Bez dalších komentářů...

samal

samal

Rádoby vznešeným formálním tónem od označení "povrchní (nevhodné slovo)" neutečeš...

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

Kde jsou ty doby, kdy úroveň zdejších diskusí byla odrazem znalostí a vědomostí pánů jako Gespa, Antonín, Jaivan, bmilan, Enik, táhlovej a dalších... Někteří zde již nepřispívají nebo velmi omezeně... Nedivím se jim, balastické reakce některých zdejších trdlíků jim za to nestojí...

samal

samat

Opakuji otázku potřetí...
Kterápak duplicitní registrace jsi?

Pakliže mi neodpovíš, sám se zařadíš mezi povrchní a slizkou verbež, vzhledem k tomu, že máš registraci od 09/2014, tudíž Tebou jmenované samozřejmě znát nemůžeš....

apriliarsv

Se zelenáčem s registrací 12/2012 nemá cenu vést debatu nad tématem, o kterém nemůže mít ani ponětí...

samal

Pravidlo 7

..plus "nahlásit"... zdar

apriliarsv

Je legrační a úsměvné sledovat reakce trdlíků, kteří jsou přesvědčeni, že každý, kdo sleduje léta zdejší diskusi musel být i zákonitě registrovaným diskutérem...

samal

TO yamaha

To jméno je výstižné,samal je eastonsky ---STEJNÝ

korkoran
Registrace: 10/2006

samale

kludne ma zacni atakovat. ak mozes, neviem co je to trdilku? kedysi u paraganov boli tiez cervene barety, ze?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Vlado, to mám za to, že jsem tě zapomněl přidat mezi ty nicky, kteří tvořily dříve úroveň tohoto fóra... sorry...
Trdlík je něco mezi truhlíkem a trdlem...

samal

samal

Optám se po X-té... "z koho děláš vola"?

Víme oba, že krom "diskuse" existují ještě pokecy pod články, kam se neregistrovaný nedostane, takže sorry, ale tímhle krm svá děcka, která si Tvá laň uhnala s kdoví kým.... zdar

apriliarsv

Jak jsem již psal, zelenáči tohoto fóra málo nebo téměř nic nepamatují... Bývávalo naprosto normální, že se do diskuse pod články mohl podívat každý návštěvník serveru Parabola.cz, tedy i ti neregistrovaní... Ale to pochopitelně trdlíci s mlékem na bradě nemohou tušit...

samal
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra