![]() |
|
Vyber set-top boxuDobry den,rad by som Vas poprosil o radu. Chystam sa kupit novy set-top box ale neviem si vybrat. Moje poziadavky su: CI slot (mam Skylink M7 kartu) a schopnost pracovat s uvedenou kartou cez CAM modul (Neotion, Smit), nahravenie na HDD (externy, alebo interny), streaming programov cez siet (idealne moznost sledovat program na TV a zaroven streamovat dalsi cez siet), kvalitny obraz a samozrejme co najnizsia cena (podla moznosti do 150€) Nepotrebujem ziadne dalsie multimedialne schopnosti ako prehravanie divx, mkv, atd. Zatial mam vyhliadnute: Showbox 5000HD Vitamin, HD-BOX FS-9105+, Optibox EVO Enfinity, VU+ SOLO Je niektory z tychto set-top boxov vyrazne lepsi ako ostatne? Ak ano tak v com? Kludne navrhnite aj ine zariadenie ale prosim aj s odovodnenim preco (napr. stabilnejsi fw, lepsi obraz, atd.) Vopred dakujem za odpovede. |
vanamoinen
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Vyber set-top boxuZ toho co si napisal by som mozno siel do toho Optiboxu Evo. Showbox aj HDbox su s procesormi STI a tu predsa len Enigma nie je az tak plnohodnotna. Vu+ Solo je dobre ale, stare zelezo - procesor 400MHz, Evo by malo mat 750MHz..Mozno by som sa ohliadol aj na podobny Gigablue UE800 Plus, ma ten isty procak + graficky led diplej a moznost osadenia druheho tuneru. Ale uz je nad 150€. Kazdopadne ziadny box ti nenastreamuje obraz z CI modulu... Chcelo by to Skylink ICE kartu namiesto Irdeto M7 a kartu prevadzkovat rovno v citacke. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vyber set-top boxuTo je az taky velky rozdiel medzi procesormi STI a Mipsel procesorom? Co som pozeral nejake recenzie tak set-top boxi s Mipsel procesormi (Optibox Enfinity, Xpeed LX2), tak mali asi o sekundu dlhsie prepinanie ako boxi s STI. Viem ze to je tazko kvantifikovatelny udaj, ale celkom sa bojim toho ze pri prepinani budem cakat 3~4 sekundy na zmenu programu. Co sa tyka pridavnych plug-inov, tak ten vyber co je uz teraz v boxoch s STI mi bude asi stacit (dolezite je pre mna iba kvalitne EPG + streaming cez siet, pripadne konfiguracia cez siet).Este sa chcem spytat preco by nebolo mozne streamovat sez siet ak sa pouzije CAM modul? Ved ked je mozne nahravat program tak nevidim v tom ziaden technicky problem aj dany program streamovat? Je to nejake obmedzenie dane certifikaciou od Skylinku? A posledna otazocka. Co hovorite na Xpeed LX2? Ma niekto s nim skusenosti? Aka je rychlost prepinania programov? Cital som rozporuplne recenzie... Dakujem. |
vanamoinen
![]() |
|
RE: Vyber set-top boxumyslim ze stream z CAM nie je problem ani tak technicky ako licencny.je kravina ze STi prepina rychlejsie ako mips, to je generalizovanie ako keby som povedal ze asus je lepsi ako HP.. ale pochybujem ze stare sti7110 zo showboxu vitamin bude rychlejsie ako mips bcm7358 v gigablue alebo v xpeed LX2.. proste enigma bola vytvorena na mips a do sti je to "len" "naportovane".. |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vyber set-top boxuDakujem za objasnenie.. |
vanamoinen
![]() |
|
![]() |