Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Výběr paraboly-T90 - nej při zhoršených podmínkách

Sleduju na Diskuzi spoustu témat, které se zabývají výběrem paraboly. Mám 4 paraboly 1x 85cm, 2x 100cm a T90.

Podle posledních zkušeností s parbolou 95x105 cm a T90 při zhoršených příjmových podmínkách - tz. silný déšť a silné sněžení z jihovýchodní strany.

Zkušenost je jasná: offset paraboly 100 cm dávno bez signálu a T90ka má snížený signál např. při silném sněžení o 15-20%. I při silném dešti, kdy offset paraboly již nefungují je T90ka furt funguje ...

Proto, pokud vyvíráte parabolou, neberte ohled jen na cenu, výkon ... atd ... ale i na příjem při zhoršených podmínkách.

Markantní toto může být, např. při příjmu v restaraci, kdy 100 lidí se dívá na MS v hokeji ... ale záloha terestrickým příjmem je nutná ...

Může někdo napsat zkušenost s parabolou T55 - díky ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Tomik535

To se fakt nedá číst. Proč těma nesmyslama otravuješ všechny čtenáře? Poslední hodiny samej spam.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

RE: Výběr paraboly-T90 - nej při zhoršených po...

Na tomto individuu je bohužel naprosto jasně vidět, jací lidé se zde mohou stát správcem diskusí. Další komentář není třeba.

samal
Registrace: 9/2014

Individum spravce fora.

Kolego samal, toť otázka i pro p. Vyleťala - zřizovatele. :ogre:

CES
Registrace: 4/2007

Aj syncy kukam, že ste to tu fajně rozjeli. Už ste dokonce třy do maryjaša.

Jen tak mimochodem, není vám ani trochu divné, že ten komu směřovala má odpověď jí naprosto v pohodě rozuměl a pochopil?
Napovím, hraje jinou ligu. K vaší smůle se ten rozdíl mezi ním a vámi nedá vyléčit.

Kvůli jednomu extra tupounovi a jeho zvlášť tupounské úvaze bych chtěl jen něco vysvětlit. Nikde nevidím, že bych odpovídal více čtenářům a už vůbec ne všem čtenářům. Z toho jsem vyrostl (nebo mě prý vyhodili - vyber si sám), dělat zde mravokárce. Ještě pro ty tři mariášníky: Nepřímo jsem vám tím něco napověděl, ale vůbec se netrapte, když to nepochopíte.

K tématu: S dobře nastavenou, vhodně zvolenou parabolou nevidím mezi příjmem Digi a Skylinkem žádný propastný rozdíl. Ale to už se tazatel dověděl a přesto je dávno rozhodnut, tudíž další odpovědi na toto téma by neměly smysl. I proto se mohlo vlákno mohlo vyvrbit jinam a logicky každá další odpověď může být považována za spam.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jakou ligu hraješ Tomiku535 ty, to všichni vidíme. Ale tak hluboko bychom neradi klesli. Pro příště nás prosím ušetři těch urážek, to sem opravdu nepatří a navíc se těžko poznává ke komu mluvíš.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Možná mi tím věčným fňukáním nějaké to ovoce přece jen opět vybrečíš :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

mě tedy

to nářečí vůbec nevadí,alespoň víme ve kterém zapadákově jsi se vyskytl a kolik vychodil tříd,to je věc každého R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to samorost

Moc děkuji za vyčerpávající odpověd

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

7+9E na E85

sa kompromisna poloha LNB da doladit tak, ze okrem vsetkych TP 9E bude slapat nielen TRT HD zo 7E ale tiez TRT1HD a takisto nadpolovicna vacsina transporderov orbitalnej polohy 7E. hral som sa stym dost dlho nato aby mi slapali komplet 7E+9E s jednym LNB na E85, avsak som celkom spokojny z vyzsie uvedenym dosiahnutym stavom prijmu na E85, kde stred mam na 19E. rozlozenie lnb 1w, 3e, 7+9e, 13e, 19e, 23e, 28e, 39e.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra