Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

problém z kartou

Dobrý deň mám problém mám kartu skylink a všetky programy sa mi zakoduju za pár sekúnd po zapnutý prijímača a len stv1-2 a ct1-2 mi idú dá sa to riešiť ak áno poprosim váš o to dakujem

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problém z kartou

zaplatit serpo :)))

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

mam zaplatene na cca este 9mes.

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800

Na stránce skylinu proved rychlou pomoc.

milord
Registrace: 12/2005

mohol si

st800 uviest aku mas skylink kartu. kludne moze byt problem v tom ze tvoja unicitacka arivy nevie otvorit IRDETO kartu skylinku...skontroluj ofiko web skylinku ci je prijata tvoja platba serpo...CT a STV ti slape v EMU.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Tak potom refres a dať kartu do boxu kde zo zápismi nie je problém.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

so zapismi

teraz moze byt problem...zavisi od karty ICE/ IRDETO skylinku a typu citacky STB.

bohus31

To je zajímavé, že ji otevře pro kanály, které chvíli zůstávají po ukončení platnosti SP pane docente teoretiku CSc.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

st800

https://www.parabola.cz/forum/topic-82729/

bohus31

vazeny pane

T535. CSc sa pise za menom csc. a niesom docent iba ing. vase urazky na moju osobu niesu na mieste kedze ste bol byvaly zeleny a pravidla dobre poznate...

bohus31

Tak mu nepleť hlavu nesmysly když nerozeznáš rozdíl mezi nejede nic a jedou některé.

Tomik535

tomik

neurazaj...ct a stv mu slape v emu. pane tomiku kto v tomto vlakne pletie?

bohus31

Tak si tím jsi jistý, pak si trefil jednu ze dvou možností. Ale plést do toho vlákno s Arivou na které nejede nic bylo nejspíš mimo mísu.

Tomik535

zas nepises pravdu

tomiku. na ARIVE /pozri podpis st800/ ide to co ma ist. narozdiel od teba nemusim nikoho urazat, pretoze nic TRIAFAT nemusim lebo VIEM...mimo misu su vsetky tvoke prispevky tomiku v tomto vlakne...

bohus31

Mám takový zajímavý problém.V přijímači Ferguson Ariva 102 karta irdeto začínající číslem 4288956.... šlapala normálně,než přestala jít díky nezaplacení serpa.Po zaplacení a několika reautorizacích karta v tomto přijímači nejede.Zkoušel jsem kartu v nejakém Technisatu skylink ready a tam karta jede normálně.Nevěděl by někdo v čem by mohl být problém,když karta dokud bylo zaplaceno serpo jela?Díky za případné rady.

Kde mu na ni "ide to co ma ist"?

Tomik535

a zase....kde sa objavi Bohus 31

alias major 13 alias
grof je hned hadka.Koniec normalnym debatam ! Na kazdom fore je to s nim rovnake !!!

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Jen pro zajímavost

Ten samí problém, co zde zkopíroval Thomík535 jsem řešil už na třech přijímačích.Zápisy chodili bez problémů po nezaplacení SP karty skapali.Po zaplacení SP se již karty nerozběhli.Na webu vše OK servisní poplatek u karty zaevidován. Reautorizací karet proběhlo nespočet. Necháno zapnuté 48 hodin v kuse, ani tuk.Vyzkoušeno i v Modulu Skylink Smit.Poté karta navrácena zpět do přijímače zavoláno na servis help odeslaná reautorizace operátorkou a karta naběhla ještě jsem nestihl ani ukončit hovor.Toto se mi stalo již dvakrát.Třetí případ řeším od neděle. :))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Ten smit byl CW nebo IR?

Tomik535

ir.deto CI+ klasika fialový, což je úplně jedno karty načítá bez problémů.A ty přijímače tam ty zápisy chodili taky v pohodě až do výpadku SP. Jeden byl klasický Topfild CR6000 se softem pro ICe karty.Druhý Mascom CR 1010 originál čtečka cryptoworks a třetí DI-WAY ICE 7000 HD IRDETO (Skylink ready)

lachtan

Reautorizacia pomohla a dakujem vsetkym R^

st800

Tak nakonec ani pštros ani serpo, ale refreš několika zápisů. Věštecká koule nezabrala. :)

Tomik535

Jen doplním dnes mi volal klient od té třetí karty, kterou jsem momentálně řešil,že poté co jsem zavolal na servis help karta naběhla cirka do 5 minut.Tak mi vysvětlete co tam udělají,že se některé karty po ,,jejich,, reautorizaci zázračně okamžitě rozjedou. ;)
To mi prostě hlava nebere.

lachtan

lachtan

proč myslíš,že mají placenou linku?,refresh si udělá každý zadarmo,po vypnutí karty pro neplacení poplatku zázračný refresh funguje až napodruhé,nebo na mnoho dalších pokusů,zavoláš a jede to hned,proč to asi dělají,no jen dají lidem trošku přes prsty a už si píšou datum příští platby do kalendáře,aby to nenechali znovu chcípnout,takový malý trest za pozdní platbu,ale nikde to neříkej,oni ti to stejně nikdy nepřiznají a ty slépky na na telefonu o těchto praktikách ani netuší,možná dobřeR^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

petre

to nieje trest za neplatenie serpo...skor pritlacenie zakaznika k muru aby kupoval zmluvne dohodnute skylinkready stb, ktorych odbyt nieje na planovanej urovni...su arivy na ktorych ti ziadny refres nepomoze zpojaznit irdeto kartu po nezaplateni serpo...

bohus31

bohus31

Proč by M7 tlačila na kupování ready STB? To jako, že z toho něco má, že prodejce jim něco pošle ze zisku z prodaného přístroje?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

taketo

jednoduche vysvetlenie joscer nie je na mieste...nakup a nasledny velkobchodny predaj skylink ready stb bol dohodnuty skor ako myslis.

bohus31
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra