Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

problém z kartou

Dobrý deň mám problém mám kartu skylink a všetky programy sa mi zakoduju za pár sekúnd po zapnutý prijímača a len stv1-2 a ct1-2 mi idú dá sa to riešiť ak áno poprosim váš o to dakujem

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

bohus31

To jako že všichni prodejci a montážníci berou Skylink Ready přístroje od M7 (nebo jím pověřeného obchodníka či několika vyvolených) coby velkoobchodu, aby byla evidence, kolik jich bylo prodáno? A tedy kolik kdo má tedy M7 poslat peněz?
Nebo jak mám chápat tvoje slova?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nechap to

takto joscer...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

Tak dík za vysvětlení.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: problém z kartou

První můj dojem, byl taky o pokusu výměny staršího přijímače za nový.
Vzhledem ke skutečnostem, že zde nebyl ani pokus o výměně přijímače sem od toho upustil.
Na druhou stranu, zase by bylo asi nelogické přesvědčovat servisního technika ( což vědí když voláte na číslo servis help a první co po vás operátorka chce je identifikace) o zaslání nového přijímače Skylink ready.
Možná když by se volalo klasicky postup operátorky by byl jiný. :laughing:
Jedno je jisté je tu „něco shnilého ve státě Dánském“ opět na to doplácí servisní technik.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

bohus31

šítlingredy šroty mají větší problémy,než uni čtečkové,dnes jsem u zákazníka toto řešil u mascomaredy,3x refresh ze servisního webu ,1 hodina a nic,kartu jsem strčil do vu solo a za dvě (slovy) minuty vše OK,možná to byla náhoda,možná,kdybych ty dvě minuty počkal ještě v mascomu,možná by to taky naběhlo,nemám na tyhle krávoviny trpělivost a navíc tuto zkušenost mám už mockrát,co vím od kolegů, nejsem jediný R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra