![]() |
|
problém z kartouDobrý deň mám problém mám kartu skylink a všetky programy sa mi zakoduju za pár sekúnd po zapnutý prijímača a len stv1-2 a ct1-2 mi idú dá sa to riešiť ak áno poprosim váš o to dakujem1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
bohus31To jako že všichni prodejci a montážníci berou Skylink Ready přístroje od M7 (nebo jím pověřeného obchodníka či několika vyvolených) coby velkoobchodu, aby byla evidence, kolik jich bylo prodáno? A tedy kolik kdo má tedy M7 poslat peněz?Nebo jak mám chápat tvoje slova? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
nechap totakto joscer...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Tak dík za vysvětlení.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: problém z kartouPrvní můj dojem, byl taky o pokusu výměny staršího přijímače za nový.Vzhledem ke skutečnostem, že zde nebyl ani pokus o výměně přijímače sem od toho upustil. Na druhou stranu, zase by bylo asi nelogické přesvědčovat servisního technika ( což vědí když voláte na číslo servis help a první co po vás operátorka chce je identifikace) o zaslání nového přijímače Skylink ready. Možná když by se volalo klasicky postup operátorky by byl jiný. :laughing: Jedno je jisté je tu „něco shnilého ve státě Dánském“ opět na to doplácí servisní technik. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
bohus31šítlingredy šroty mají větší problémy,než uni čtečkové,dnes jsem u zákazníka toto řešil u mascomaredy,3x refresh ze servisního webu ,1 hodina a nic,kartu jsem strčil do vu solo a za dvě (slovy) minuty vše OK,možná to byla náhoda,možná,kdybych ty dvě minuty počkal ještě v mascomu,možná by to taky naběhlo,nemám na tyhle krávoviny trpělivost a navíc tuto zkušenost mám už mockrát,co vím od kolegů, nejsem jediný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |