![]() |
|
freesat nabídka 199dnes mně volali z Freesat a nabízejí dvě karty za 199 Kč měsíčně jak to zdejší prodejci a odborníci hodnotí je to "dobrá nabídka " ???v té ceně jsem koukal není skoro žádný program v HD tak nevím, nevím |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
BornJinak ten HD balík u vás platíte 5 euro?Ale to jaksi není 100Kč pokud umím počítat.Ale tento kurz bych bral to je tak asi vše k naší debatě. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboKampantakové hezké slovo.Ale spíš by mne zajímalo jak se o ní dozví potencionální zákazník,pokud mu nezavolá nějaká paní z bytu kde řvou hlady tři děti. ;) Na jejich stránkách žádná kampan není.O HD balíku za 100 ani slovo atd.Ale v případě freeSatu a srovnání s trhem v Turecku je toto přirovnání zcela přiměřené. Registrován: 01/2007, Autor: uživatel hobo : Na toto som reagoval ale rozvyjat to viac nema zmysel.Pretoze vsetko co si napisal, je na spominanych strankach uvedene a prehladne aj o cenach.Potencionalny zakaznik sa dozvie tu vsetko. Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
Jsešfakt neskutečnej demagog a jakákoliv debata s tebou je ztráta času.Já platím freesatu tady v korunách a ne nějakou nabídku v sk. za eura.Jenom přeji příjemné HD zážitky na Nova Sport HD.Podívej se jen tak pro zajímavost na cz stránky a možná pochopíš to co si nepochopil doted. ;) |
hobo
![]() |
|
hoboja nie som demagog ty si zjavne zavadzal o potenciolnalnych zakaznikoch a pani z detmi.Stacilo ist na stranku sk ked to na stranke cz nebolo.Pochopils? Naco mas internet? Spoliehat sa na jednu stranku je prinajmensom divne.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
BornA co jako se dozvím na sk.stránkách?To že 11 HD programu stojí 5 euro?Nebo co dalšího se dozvím?Prozrad to sladké tajemství.Nic jiného tam nevidím. ;) |
hobo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |