Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Lze si prohlédnout film z notebooku na plazmě LG?

Zdravím lidi, mám tuhle tv http://www.okay.cz/lg-42lb580v/ , a zajímalo by mě, zda-li můžu nějak filmy na notebooku sdílet s touto tv. Lze to nějak nastavit? Díky moc za pomoc. Dělal jsem to dřív tak, že jsem věci nahrál na flashku a pustil si filmy z flashky, ale nechce se mi pořád otáčet tv. Ještě jednou díky. P.S.: mám wi-fi domácí síť.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lze si prohlédnout film z notebooku na pla...

Ved to je v popise- " Díky službě LG Cloud můžete přistupovat k libovolnému obsahu přes vestavenou Wi-Fi. Zpřístupníte tak například filmy v počítači, fotografie v mobilu nebo sbírku hudby na vašem notebooku.".

Kasr
Registrace: 8/2008

Je tam funkce Smart Share a pokud funguje síťové připojení, tak zobrazí všechny dostupné zdroje DLNA.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Jj, když dám ten smart share, tak se mi, ale nezobrazí soubory z notebooku, to už jsem zkoušel. Nemůžu to nějak jinak nastavit?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

Tak v notebooku není nakonfigurován Media Player pro sdílení... A v možnostech zaškrtnuty protokoly.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

To už je problém najít i takto banální informaci???
http://www.lg.com/cz/podpora/smart-share
Určitě je jednodušší,dát někam dotaz,a někdo se s radou najde...

.......

jito
Registrace: 12/2005

TV ti stejně nepřehraje všechno(někdy titulky,jindy třeba druhou zvukovou stopu),tak to propoj kabelem a zvuk přes domácí kino a máš to. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Alebo kup niejaky maly zazrak s androidom za par korun pripoj k tv, nainstaluj na android xbmc, nastav a ideš.

Kasr

Tak když se Ti nechce otáčet tv tak si tam zapoj půlmetrový káblík USB a máš nejjednoduší řešení

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

přes hdmi i se zvukem

marakesh
Registrace: 11/2013

V dnesnej dobe pripajat a odpajat niejajy kablik, usb, hdmi...?!!!!!

Kasr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra