![]() |
|
Problém se třemi kmitočty SkylinkuZdravím, prosím dokázal by někdo poradit, kde by mohl být problém ? Mám Tv se zabudovaným sat. tunerem. Žádný problém jsem nikdy neměl, až dnes. Cca ve 14 hod. mi přestaly fungovat tři kmitočky skylinku ( 11797, 11836 a 11895 ) všechny ostatní fungují normálně. Tyto kmitočky nemají žádný signál. Zkusil jsem všechno možné ( resetoval do továrka, znovu nahrál sw, kmitočky ručně odebral a znovu zadal nově, ale signál stále o%. Záhada ? :(( |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuzkus tam zapojit sat.přijímač externí,abys vyloučil chybu v TV se sat,tunerem |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuaka je znacka toho zazraku? |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuje to zn. Changhong, ale prosím Vás,nejsem zvědavý na reakce typu, že je to křáp apod. to mně opravdu nezajímá. Dodnes skoro dva roky fungoval spolehlivě a obraz má lepší něž nějaké prestižní značky a pro moji potřebu je naprosto dostačující, fungují v něm všechny možné CI moduly na trhu ( vyzkoušeno ) na rozdíl od jiných světových značek.. bohužel nemám externí sat. přijímač, abych vyloučil kde je chyba, neboť rozvod máme na baráku společný a antény jsou na střeše paneláku, které montovala profi firma, včetně rozvodů. |
jliv
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkutak si na minutu pujč od souseda |
marakesh
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuvlastně by mohlo stačit,zeptat se souseda,jestli mu to chodí,pak na 90% chyba u tebe |
marakesh
![]() |
|
marakeshbohužel neznám žádného takového, bydlím tu krátce a ty co znám, sat nemají, používají jen dvb-t, které je v rozvodu taky, není tady zase tolik lidí, většinou důchodci, kteří mají jen dvb-t.. |
jliv
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuja mam problém už 2 dny. zkusil jsem je přidat mezi transpordéry manualně a zatím to jdebbbbbbbb
|
bohaluk
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
bohalukty máš stejný problém ? se stejnými kmitočty ? já je taky odebral a pak ručně přidal znovu, ale signál stejně není.. |
jliv
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkujliv-co ti tady máme radit?,tak si zavolej sateliťáka,za 5 minut ti to změří |
marakesh
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkua maš dobře nastavené všechny parametrybbbbbbbb
|
bohaluk
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuZdar,tady nelze nic poradit,nez jit po signalu jak po uzenym.Informuj nas prosim, v cem to nakonec bylo. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuno nic, budu muset zkusit někde sehnat externí box a zkusit ten, abych se někam posunul a uvidíme, mně se nějak nezdá ten zabudovaný tuner. |
jliv
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkukonečně jsi se k tomu postavil jako chlap |
marakesh
![]() |
|
marakeshjá tušil, že tohle bude asi jobovka, ale člověk nikdy neví, už párkrít jsem tu pomoc našel a nemusel volat drahou placenou pomoc, ale tady asi jiné cesty nebude :) |
jliv
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkudrahou pomoc snad ne,nemáš nikoho známýho se satem?,tak si půjč v okay,do 14 dnů ho můžeš vrátit |
marakesh
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkujinak sateliťák ti to zjistí cca za 3stovky,jak,kde |
marakesh
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuUdělej tovarko |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuTo už urobil a nepomohlo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuMne napr. nejde zvuk na Film+ (Skylink), je to len s obrazom, už som tento problém spomínal dávnejšie. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuPlatím si síce aj za tento kanál, ale čert to ber. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Problém se třemi kmitočtyTuším zradu na anteně, tyto kmitočty mají dost velký požadavek na nastevení paraboly, stačí trocha změny v počasí a tyto kmitočty off |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty Skylinkuu tohoto v uvozovkách televizoru to bude nejspíš vada SW,za tuto závadu prodejce tzpu KWOKEY a PLNEJO vrací peníze. mam to od prodejce čunkčongu,ach jo pomoooc |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuZdar,synci,KW(E)OUKE uz prodava i televize?:).Docela zajimavy bug,ve 14.00 h SEC ,kdy vojin Hubert obklicil kasarna a umrely 3 transpondery.Uzavirejte sazky na CHANCE.CZ-softu davam 48,75% :),jsem temer na infarkt z rozuzleni. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuZačal by som F-konektormi, potom anténou, keby ani to nepomohlo, tak by som sa pozrel na LBN a keď ani to, tak už len poškodený kábel od hlodavcov. Ale pri týchto kmitočkoch, ako to už písal nejaký kolega vyššie, to bude asi pohnutá parabola.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Problém se třemi kmitočty SkylinkuKed antena potom to nepojde ani susedom, ked to mate spolocne..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
![]() |