Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dotovaný přijímač od Skylinku

Mám přijímač Skylink redy - GS 7056HDi.Má to plno výhod atd. - ale jaké to má nevýhody to se neuvádí...Takže tento přijímač může přijímat maximálně 4 satelity.Dále,což mi nejvíce vadí,je že není možné přehrát nahrané pořady v jiném zařízení, než v tom v jakém byly nahrané. Je to nařízeno od Skylinku.Mimochodem já jsem neměl nárok na dotovaný přijímač, přestože jsem dlouholetým zákazníkem Skylinku.
Tedˇ bych se chtěl zeptat na to, jestli by někdo věděl jakým způsobem by šlo nahrát do počítače a následně vypálit na DVDčko záznam z flešky, kterou používám jako úložiště programů ze satelitu?
Díky ALEX

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dotovaný přijímač od Skylinku

Já bych jen věděl, jak se toho krámu zbavit, chyť to a hoď ho do popelnice a kup si něco, co přehrát půjde, na trhu je jich mraky.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

To máš smolu,tie nahrávky neprehráš nikde inde,pomôže len výmena mašinky.

thud
Registrace: 8/2010

Tak je to tak: Pokud používám dekodovací kartu Skylink,nepomůže ani výměna mašinky...Prý se tím Skylink brání, jak jsem se dozvěděl od odborníků.Je to asi jako prolomit nějaký kodovací systém. Alex

ALEXCZ

ALEXCZ

A kdy jsi ten přístroj kupoval? Vždyť o téhle vlastnosti Skylink ready přijímačů už tady bylo toho napsáno tolik. A registrován jsi tu už dávno.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Je to základní vlastnost Skylink Ready. Ale zrovna tato vlastnost je v podstatě jen prudění zákazníků, protože se tím nic nevyřeší. Kdo bude chtít šířit nahrávky neoprávněně dál, tak si určitě nekoupí Skylink Ready a navíc se dá v podstatě kdykoliv a cokoliv stáhnout z netu. Takže tahle ochrana s kódování nahrávek nemá v reálu žádný skutečný význam. Jenže ochránci autorských práv na to mají prostě jiný pohled.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

To opatření, že to nejde přehrát jinde není od Skylinku, ale od výrobce a že jdou přijímat jen čtyři satelity je nesmysl. Má to čtyři porty DISEqC, což je běžné u všech přijímačů!
Všechny funkce, upřednostňující nějak Skylink (např. třídění a řazení stanic) se dají vypnout!

Tondach
Registrace: 3/2004

To je aj v tv ktore nahravaju na disk. To je ta nova sloboda... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Jakekoliv kopirovani je totiz necestne,nesportovni a zejmena nestavovske:).Proto ta suma hov*en a sra*cek READY Kulalaj SKYLINK.Jinak samozrejme EMERYKA jiz byla objevena a jak spravne napsal ZdenekMi,jsou synci totalne mimo.K uvedenym ucelum slouzi predevsim (nejen) LINUX prijimace.Pospes rychle,at stihnes vse nahrat,nebot doba exklusivnich parovanych a nahravky nezpracovatelnych synku prichazi:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Ale najväcsia sranda je, ze clovek co nechce nic ine, len vystrihnut blbu reklamu, nemoze lebo nejaky .... nieco vymyslel.... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

To ALEXCZ

Čím je ten šitlink dotovaný,há?Kúpiš si nejaký akože licencovaný STB,ale potom sem chodíš plakať,čo to všetko má super,super,ale čo všetko ostatné má na ho.no,to si nenanpísal.Nemáš kupovať nič,čo nemáš odporučené od znalcov iných STB,ako je Skylink ready.Sú to haraburdy,ktoré by som nebral ani zadarmo,tak sa ukľudni,a kúp niečo čo je na úrovni,šitlink,nikdy.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Nepřenositelnost nahrávek ale zdaleka není jenom výsadou modelů Irdeto-ready, spousta přístrojů s UNI čtečkou má totéž omezení (např. stroje s čipem ALI3606). Nejsnadnějším řešením je pořízení přijímače s CI slotem a CAM Irdeto, pak je možné nahrávky přenášet dle libosti.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Nebo push up podprsenky, aj tam mozes prenasat kolko chces... :8)

liquere

Nemoznost prehrat nahravky inde ako v danom prijimaci je jedna z podmienok pre udelenie certifikacie Skylink ready snad par rokov. Ak sa nemylim su zatial vynimkou len Skylink ready CI moduly.

A k 7056HD, mam dva kusy (nedotovane, kupovane hned po ich uvedeni na trh) a zatial ziaden problem. Prijimac mam samozrejme len na pozeranie a prepinanie programov vecer po praci. A presne nato je urceny a presno to robi tak ako ma vratane bezudrzbovych aktualizacii. Programy mam vo FAV, kde sa mi po aktualizaciach zmeny prejavia automaticky a nemusim s stracat cas s nejakym nastavovanim.

Rozhodne to nie je prijimac pre nadsencov, feederov atd.. Je to prijimac pre tych, ktori len mackaju prepinacie tlacidla :laughing:

A DISEqC porty su standardne styri snad vo vacsine prijimacov.

Ak Ti nevyhovuje, kup si iny, miestni borci Ti uz poradia aky. Mam aj tu zatracovane AB 650HD a daju sa zniest ;)

Zalezi na Tvojich preferenciach
R^

Traky
Registrace: 8/2013

Az nam pan velkomozny predstavi hybrid VYACCES ORCA,budeme perfecto spokojeni i s Italem v kuchyni-to proste nema chybu:). Je zrejme,ze nakonec se stejne vratime ke CryptoWorksu - nevyhazujte karty:).

hdpe
Registrace: 11/2007

...včera jsem donesl z tohoto satu domů kartu ICE s modulem od známého,protože si stěžoval ,že karta nejde použít v jinén boxu ani v Tv se sat.tunerem.Říkal,že mu to spárovali a že jinde to nejde,ani já jsem to v Tv ani vamiku nerozchodil....má někdo takovou zkušenost ???

Cucerak
Registrace: 3/2008

Určitě to byla ICE karta? Ne náhodou čisté Irdeto?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Cucerak

No pokud to má v rámci akce, kdy je přístroj se slevou při zaplacení balíčku, tak první rok je to skutečně spárované a karta nejde v žádném jiném dekodéru než v tom konkrétním GoSATu a ani v tom GoSATu nejde žádná jiná karta.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

S tým nahrávaním sme posadnutí len my v strednej EU. Žijem dlhodobo v Taliansku a keď poviem, že si večer nahrajem film, lebo nebudem doma, tak si kolegovia poklepú po čele, či som normálny. Je pravda, že taký SkyItalia alebo TiVuSat dodávajú svoje prijímače bez možnosti nahrávania (jedine cez SCART do videorekordéra).

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Tak už jsem to vyřešil-doufám.GO sat jsem vrátil a místo toho mám AB CryptoBox 650HD. Nahrávám to do externího 1TB disku bez problémů.A do počítače to dám pomocí programu, který to zkonvertuje aby to počítač vzal. Viz.:
https://www.parabola.cz/clanky/5267/novinka-cryptobox-650hd-vyssi-vykon-a-vybaveni/
Snad to půjde.Alex

ALEXCZ

ALEXCZ-to ti tu kartu odpárovali z GO sat a spárovali s AB CryptoBox 650HD ???,je to vůbec možné?

marakesh
Registrace: 11/2013

já nějak nechápu

název vlákna,
dotovaný kým a čím?,šítlingredy šroty,nejsou dotované,jsou dotující šítling,za to ,že jim dělají reklamu a tím umožňují tyto šroty dostat do podvědomí a vůbec na trh,tyto šroty s certifikací by nikdy nikdo nekoupil,protože by si je žádný slušný obchodník nikdy nevzal na krám,tímto způsobem se dostali omylem k neznalým a ti teď vyplakávají a pokud mají sílu a prostředky rychle se jich zbavují,toto nikdy nepochopí obyčejný koukač,ten bude spokojen,na nic jiného ty šroty nejsou,nic to neumí,zapnout,vypnout,to je to redy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jelikož jsem Gosat koupil jako nedotovaný,žádné párování neproběhlo. A na AB Cryptoboxu ta karta jede normálně bez nějakýho párování.Viz:
https://www.parabola.cz/clanky/5267/novinka-cryptobox-650hd-vyssi-vykon-a-vybaveni/

ALEXCZ

potom je vše jasné,jen název vlákna neodpovídá realitě

"Dotovaný přijímač od Skylinku"

marakesh
Registrace: 11/2013

to Pierrepetr: být tebou tak se napřed pořádně naučím českou gramatiku ty neobyčejnej koukači, nebo spíš nadkoukači - viz: "šroty se dostali" .Musíš si uvědomit,že každý se neorientuje v problematice satelitního příjmu jako ty.Myslím,že "neznalých",jak jsi nás vytřídil je na tomto foru dost a bohužel došlo na to co jsem s obavami očekával - totiž,že se najde někdo tvého kalibru a pošle diskusi na Parabole zase o několik stupňů níž do bahna...Alex

ALEXCZ

ALEXCZ

tady souhlasím,to moje chybné "i" posílá diskuzi do bahna,přičemž to tvoje celé nesrozumitelné vlákno s dotovaným-nedotovaným,nebo co,je velkým přínosem pro ostatní a toto fórum jistě vylepšuje kvalitativně,to je bez debat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra