Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Jaký televizor k DIGI ?

Poraďte,jaký televizor by byl vhodný k Digi satelitu. Nepotřebuji žádné dělo.Obrazovku tak 80 cm. .

aramis
Registrace: 4/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký televizor k DIGI ?

CRT ze zástavárny postačí, myslím to vážně.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

:))) :))) :)))

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tesla 4001A je myslím tak akorát. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

LED TV - spotreba

Inak by ma zaujímalo koľko wattov žerie taký LED TV, nemám to odmerané, ale tipujem, že tak do 40W. ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Si tu robíte s DIGI srandu ale tie HD stanice sú na slušnej úrovni,Freesat má z toho istého zdroja Eurosport 1,2 HD ,NGC,HBO HD a Slovak Sport2HD.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

pele1

Přesně jak píšeš, taky se mě zdá že kdo tu neurazí DIGI tak není odborník. Pořád se tu řeší jejich kvalita, ale kdo má jako já nyní nový HD příjmač, tak podle mě nemůže na tohoto provozovatele říct nic moc špatnýho. Jasně je tam celkem špatná ČT4 (beru to pouze z pohledu sportovního fanouška, protože tato platforma byla udělaná dle mě hlavně na sport) ale na toto je celkem jednoduchý řešení a to DVB-T který má dnes v sobě snad každá nová televize kde sleduji ostatní stanice zde a tam není obraz zase tak úplně špatný. Já se nechci s někým dohadovat o tom co je slušný obraz, na to bude mít sto lidí, sto názoru. Jen se musím trochu zastat DIGI kterou si tady bere každý "odborník" do huby a zvyšuje si na ni snad svoje ego. Beru to tak že dnes nabízí 4.HD stanice převážně sportovní kromě NGC, který by mimochodem mohli vyměnit třeba za Sport2 HD protože jak už jsem psal je to podle mě hlavně platforma na sport za 260 Kč resp. 320 Kč na dvě televize a kdo vám něco takovýho nabídne?
Když jsem tu před léty napsal, že je UPC (který jsem taky v tý době platil) předražený, tak jsem by zde skoro peskovaný proto, že je to normální cena a že UPC určitě nevydělává a že její zisky nejou nějaký velký a to stál tenkrát zákl. balík skoro 900 Kč!!! Potom když přišlo DIGI tak najednou jdou s cenou razantně dolů a jak zde čtu, tak tam mají asi i ceny jako židi. Co ci kdo vyhádá tam má a to je podle vás fér? A ještě jedna věc. Jak si myslíte že by dnes vypadala u nás v ČR satelitní nabídka a cena kdyby zde bylo jen UPC a Glisník a tou jeho parádní platformou která nebyla schopná za celý rok zařadit SlovakSport 2 do nabídky, protože si ten pán postavil hlavu a hlavně dokážete si představit kolik by to všechno stálo??? Proto za mě určitě víc takovýchto provozovatelů na trhu a kvalita a snad i cena bude taky ještě lepší. Jo a když hekři prolomili kódování na pěkně dlouho dobu, tak se zde muselo začít banánovat když se někdo na něco podobnýho jen zeptal. To se dívala většina klidně i na 50" plazmě a bylo to výborný jen když to šlo co?

Promiňte že jsem se tolik rozepsal, ale mě už to naštalo několikrát jak se zde pořád uráží DIGI a nyní už asi bouchly saze, tak jsem se musel vyjádřit i když je to trochu stejně složitější než jsem napsal. ;)

jexxx
Registrace: 11/2006

jexxx

Nedá se než souhlasit aspon já za sebe. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

A v ČR ste na tom podla mňa lepšie ako SK máte to aj z HD za nezmenenú cenu u nás sa za HDSport platí navyše 2€ a možnosť použitia modulu je veľká výhoda aj keď je to CI+.Negatívum je SD ponuka ktorá je v SK na Novej Digi na slušnej úrovni.

pele1

Děkuji všem za názory a připomínky. Ke svému dotazu jsem se toho ale, bohužel, moc nedozvěděl.

aramis

Nevieš čo potrebuješ TV zo sat tunerom DVBS2 a musí to zvládať CI+.

pele1

TV k DIGI

se tedy nesměle vyjádřím.Kolem 80 cm bych se podíval po nějakém slušnějším LCD Panasonic.Dnes je výběr opravdu velký všech možných značek. ;)

hobo

TV k Digi

Pokud to nemusí být žádný dělo tak: Changhong LED40C1600DS v akci se dá občas sehnat i pod 7000 má to CI+ k tomu ten jejich modul a je to.
Jinak k té DIGI TV, rozhodně bych je neodsuzoval každé zboží si najde svého kupce ....a vděčíme jim za to, že tady máme nějakou konkurenci. Dokud tady byl CS Link ( Slovak Link ) a UPC tak byly ceny nehorázný .

shiraz
Registrace: 8/2008

z nových TV,jedině plazmu,lcd-led by tu mazanici ještě víc rozmazaly

marakesh
Registrace: 11/2013

TV k Digi

Plazmu žádnou do 40´, aby to mělo DVB S2 tuner nesežene

shiraz
Registrace: 8/2008

plazmu 82 cm už novou nesežene

marakesh

aramis

... má asi pravdu, že jsem zabrousil na jiný téma, ale já už prostě musel a tak se už naposledy omlouvám.

Jen dost dobře nechápu proč uvažuješ o televizi kolem 80 cm. Vždyť je dnes na trhu dost větších televizi za slušný peníze. Možná tě ale omezuje prostor ve stěně? Ale jestli to tak je, tak bych spíš doporučoval nějaký držák na zeď, nebo tv stolek. Pokud to situace dovoluje a na to místo ve stěně ať si ženuška nebo přítelkyně pořídí něco co se líbí ji. Třeba sochu nebo vázu a ty si kup zase OLED alespoň 42" (106 cm) Full HD. Předpokládám,že si objednáš DIGI kvůli sportu a tak uvažovat nad nějakou televizi kolem 80 cm OPRAVDU nemá cenu !!! To už mám v práci podobný monitor k PC v této velikosti.

A vzhedem k tomu co jsem zatím zaslechl k modulům Cl+ tak bych (zatím) spíš šel do pronájmu jejich Kaon Media. Nemusíš se bát tady jde vytvořit seznam kanálu podle sebe a čísla jdou postupně. Ne jak u starších SD příjmačů. Na sledováni ostatních kanálů (ČT,Nova,Prina,atd.) pořiď anténu a DVB-T, protože tam ta kvalita fakt není dobrá, ale ty HDečka to vynahradí.

Pokud se tedy lidem bude zde a kdekoliv jinde nakukávat jak je DIGI ta nejhorší platforma, tak nebude asi žádný velký posun nikdy. Vždyť by přece i oni viděli, že když udělají pár stanic v HD, tak je o ně zájem a že kdyby zařadili další stanice byl by třeba zase o ně větší zájem? Jenže co uděláme my češi, pomluvíme je kde můžem a odradíme potencionální zákazníky. Potom můžeme být rádi za balík HD ve Skylinku za 350 Kč kde není vlastně z těch sportovních nic víc než Sport2. NovaSport je nad propastí i když podle mě v ní dávno už je a komentovat Auto Moto Sport a EDGEsport nemá vůbec cenu. To si znás všech pan Glisník dělá asi srandu, ale vlastně proč ne? Potom tu skoro denně někdo řeší tak mu nejde nějaký TP a nebo cenu SP. Ten taky určitě zvednou i když se nyní bijí v prsa jak ne, ale není šprochu aby na něm nbylo pravdy trochu. Tak už nám tedy zbývá jen polská karta, ale jak jezdím na skoky na lyžích, tak to jejich šišlání už nechci ani slyšet a mám toho plný zuby. Tak jen všichni nadávejte na Digi vždyť je to tady přece v módě a in!!!

Ale zpět k tématu : podle mě nemá cenu kupovat tv (jestli to situace umožní) pod 40" .

jexxx
Registrace: 11/2006

jexxx-ten rozměr bych neřešil,nevíme jak má velký obývák,nebo kutloch 2x2 metry,spíš tu technologii

marakesh

jexxx

Jenom pro zajímavost jakou OLED si má koupit a kolik si má připravit jásadel na pořízení. ;)

hobo

hobo-u OLED je tak veliký výběr,že je těžké v té konkurenci určit jásadla :O :O :O

marakesh

jedině

plazmu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak tyto následné příspěvky jsou už konečně k mému dotazu. Všechny zvážím a děkuju za ně.

aramis

Určite nie pod 40 palcov ak to nie je nutnosť, aj tá 40-tka je dosť malá, keď si chceš vychutnať dobrý šport v HD a Digi sporty 1-3 sa dajú pozerať bez problémov. Ja ich pozerám na Panasonicu, obrazovka 107 cm, a obraz v pohode

masto
Registrace: 9/2006

Barevný.
Určitě barevný televizor!!!!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

RE..

V kazdom tv prijimaci je zabudovana suciastka, ktora sa asi po 4 rokoch pokazi,a tv opravar Vam povie, ze radsej si kupte novy tv prijimac.Je jedno ,o aku znacku ide.Biznis je biznis.

majky
Registrace: 1/2012

majky

celkem souhlas,až na toho opraváře,to si opravář nemůže dovolit,neměl by práci a tedy by jako opravář zanikl na trhu,jiná situace je u tzv. opravářích,ti jsou spíš prodavači nových TV a opravit to ani neumí a i kdyby,než se s tím půl dne opravovat a vydělat třeba 1000kč,radši prodají novou tv na které mají zisk 1500kč,Biznis je biznis R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra