Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HD stanice

Zdravim mam problem z stanicami hbo hd sport hd eurosport hd.Viem ze zmenil ich transporder na 11977 H 30000 ale moj primac ho nemoze najst.Skusal som tovarenske nastavenie,aktualizacie ale nic nepomohlo.Vedel by niekdo pomoct?Dik

punx
Registrace: 9/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD stanice

Je nutné přesně nastavit parabolu! ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Alebo mas prijimac ktory s tym problem, nie si sam.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Myslim ze parabola je nastavena dobre kedze vsetky ostatne hd kanaly idu.Mam Ferguson aviru 210 combo.A neviem preco by mala mat problemy ked tri dni dozadu vsetko islo ok.Len teraz ma problem najst danni transporder.

punx

Ked vies naco sa pytas potom?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tak urcite nic neviem preto sa pytam.A kde moze byt chyba v mojom pristroji?Este som zabudom povedat ze hbo hd mi ide ale len z angl.a madarskym zvukom.

punx

Volal som do UPC kde mi povedali ze je chyba v konektore.Ja uz neviem to je tak ked da niekto blbym moc!

punx

Vzdycky je vhodne presne popsat problem,nahore jsi psal,ze to nemuzes nalezt,dole,ze Ti to pred 3 dny vsechno hralo.Takze nejdrive prosim sdel ,jak to vlastne je.V UPC maju terazky pozicanu kristalovu gulu,takze maji pravdu,vsak jeji procento se muze blizit 0.
Po presnem definovani problemu,spolu s kolegy budeme hledat reseni.

hdpe
Registrace: 11/2007

Ked som vecer prepinal na hbo hd tak tam bol len odkaz ze sa zmenil transporder vysielania,tak som normalne nahodil a naskenoval a vsetko bolo v poriadku.
Problem zacal ked mi rano nenacitalo kartu,ktoru som musel vybrat a znovu vlozit potom islo vsetko ok.NA druhi den som im volal ze mi dobre nenacitava kartu poslaly aktualizaciu a od vtedy nejde ani nemozem najst konkretny transporder.

punx

punx

Kontroloval jsi nastavení oscilace LNB? Typ LNB? Říkáš, že Tovární nastavení nepomohlo. Člověk ledacos přehlídne a nebo pozpřepíná? Je to celé nějaké divné.

silesian
Registrace: 4/2011

Myslis tocit konvektorom?nie.Tip konvektora Invacom 0,3dB twin.

punx

teraz som skusal skenovat frekvenciu 11977 H 30000 a naslo mi Eurosport HD a tam mi pise chyba alebo zly signal.

punx

Ale to uz ani neviem po kolkych pokusoch.Ale vsetky ostatne HD kanaly slapu tak ja uz neviem.

punx

Teď jsem zkoušel v Arivě 102E naladit tuto frekvenci,a normálně naladilo vše,a hraje vše.Ariva poslední vydaný firmware.

Honk76
Registrace: 6/2012

punx

Konvektor je topidlo! Konvertor!

Tondach
Registrace: 3/2004

Mam V2.18B8.problem stale pretrvava skusal som aj vymazat vsetky transpordery a zadat ich rucne ale ani tak som nic nevyriesil.

punx

Tak bych zkusil jiný přijímač jen tento transpordér třeba,a pokud nepůjde bude asi problém někde v parabole,správné nastavení,nebo konvertor,ale mám 2x usals,1x parabolu 80cm,1x hranatou a asi 4 roky na střeše,a jde mi to na obou.

Honk76
Registrace: 6/2012

vraťme se na začátek

"Myslim ze parabola je nastavena dobre kedze vsetky ostatne hd kanaly idu.Mam Ferguson aviru 210 combo.A neviem preco by mala mat problemy ked tri dni dozadu vsetko islo ok"
tady potvrzuješ domněnku ,parabola OK,přijímač OK,jenže se něco změnilo,když to nejde OK,zkusit jiný přijímač,na kterém to jinde chodí OK,pokud to nebude OK,pak je jasno,že budeš muset na venkovní jednotku,nebo kábel,nebo si zaplať technika a za deset minut je jasno a za dalších 15 minut koukáš,je to ale za prachy,ono i to nekoukání je za všechny prachy,co utíkají R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nebo

vem pod páždí svůj stroj k sousedovi,pokud to bude u něho OK,víš jasně,že žebřík tě nemine R^ :laughing: R^

pierrepetr

Dik moc za radi.Bohuzial nepoznam slovakov zijucich v Irsku.Budem musiet oprazit rebrik a v tom Irskom pocasi vyliezt sa pohrat z LNB alebo parabolou.Keby mal niekto este nejaky napad navod budem rad.dik vsetkym za snahu pomoct.

punx

Zdravím chcem sa spytat ci by mi este nepomohla aktualizacia cez OTA?alebo sa to tyka len ich pristrojov?

punx

to ještě

nekoukáš?vše bylo napsáno R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra