![]() |
|
Zkušenosti s O2 TvČau,uvažuji že bych přešel od T-Mobile Tv k O2 Tv.tak se chci zeptat na:jaké máte zkušenosti s O2 Tv?Jednoduchost obsluhy přijímače,obrazová kvalita vysílání,programová nabídka..pevný internet od T-Mobile který jede na drátech O2 mi jede cca.22Mb/sO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE:Zkušenosti s O2 Tvv současné době používám T-Mobile VDSL 20Mb/s,jede to cca.22.Jsem do kilometru od ústředny,O2 Tv by jela jen na 1 televizi.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
joscerSoused má taky O2-TV, než jsem to objednal, tak jsem to samozřejmě omrknul u něj. Jinak můžeš do 14 dní od vyzkoušení zařízení vrátit. Ale teď to vypadá, jako bych jim dělal reklamu.Proto doporučuji Saťák1, aby se domluvil u O2 na vyzkoušení. Nebudeš-li spokojený, tak vrátit zpět. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
Saťák1doporučuji forum :http://www.o2.cz/osobni/forum/#cat=Televize Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvČau, dneska jsem zapnul settop box, asi po půl roce a obraz je fuč. Slyšel jsem něco o tom, že to zpoplatnili. Chci se tady zeptat, 02 TV start zdarma už nefachá? |
dewill
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvUž to funguje, chyba byla na mym přijímači |
dewill
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
O2 Tv a sonyDobrý den. Prosím o radu. Teta má O2 tv, přijímač od O2 a televizor Sony KDL-32S5600 je to propojené scartem. Nemůže se dostat do menu. Když se zmáčkne menu, tak se nic nestane a obraz jede normálně dál a nezobrazí se menu. Chce si seřadit programy, ale nemůže se do toho dostat. Na ovladači jde normálně přepínat programy,upravit hlasitost, ale nic víc. Ze začátku to fungovalo, ale vnuci si chtěli pustit film na usb a od té doby to nefunguje.Děkuji za rady. |
Barbor
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s O2 TvTo má teta těch přijímačů tolik, že to píšeš do každýho vlákna? RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE:Zkušenosti s O2 TvDnes bylo spuštěno na pozici 555 mořské Akvárium.. :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
Zkušenost s kyslikem12 let tady různí jeho agentíci,se smlouvou k podepsání,s tím,že v obci máme novou digitální ústřednu dokonce mi poslali modem,který jsem nepřevzal,protože jsem věděl,že to na dvoulince z víc jak 7,6 km vzdálené dig.úsřteny nepůjde.Jedna parta nevěděla ani kde jsou a jmenovali obec ve vedlejším okrese.A to byly každých 200 metrů uzle na kabelu zakrytý pet lahví přivázáný na sloupu a tak jsou do dnes :))) :))) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |