Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Kličko-Pulev

15.11 Dajto.Že by kličko dostal nakládačku :O

taipan1
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kličko-Pulev

Chodte v sezone do alp, naucite sa po rusky lepsie ako v skole. Nuz co uz ludska chamtivost je neprekonatelna.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Aprilliarsv

Až budeš moc tak se ozvi,Black Ultra už jsem sehnal.(Strakonice)

AVENGER
Registrace: 4/2010

Je mi z vas na grcanie pani!

Myslel som, ze aspon na parabole su ludia, ktori maju rozum, ale ako vidim nie Rv Rv Rv

V sporte drzim lepsiemu ako aj v zivote. A ak vam chyba primitivizmus, burania, udavanie, gulagy etc.. tak sa prosim nad sebou zamyslite!

Keby nie zapad tak ani nemate do coho tukat nie svoje nezmysli, co uz, zvratilo sa to, pepici maju svojho burana na hrade a drotari vo vlade :laughing: :laughing: :laughing:

Dovi, dopo :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

Traky

Zaujímavá diskusia aj keď trochu mimo témy a ty svojím názorom toto skazíš,len kvôli tomu,že ti pride divné,že niekto sa odstahuje do Ruska?
Je to krajina,ako každá iná a pokiaľ nemáš k tomu čo dodať,nereaguj a neprovokuj.
Bolo by škoda zamknúť diskusiu,aj keď je OT.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

pierre

srovnávat JV a Krymem je irelevantní a názor na JV po mě nechtěj. Krym nikdy UA území nebyl! Pouze Autonomní republika se zvláštním statusem svými zákony, parmalentem atd... jenže jak jsme psal výše.... někdo si holt dělá "obrázek jen na pozadí propagandistických článků pana Palaty na iHeute.... Mimochodem Krym má zvláštní status i nyní ve svazku RF.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

AVENGER

Kruhový Inverto Black máš? Super. mě by měl přijít satelitář na barák dnes, bylo by prima, pokud by to hned udělal, dám vědět.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

Len vyrovnam trochu propagandu. Koncentracny tabor pre svojich obcanov japonskeho pôvodu pocas vojny existoval tiez.Este doplnim, ze koncentracny tabor neznamena len to co ludia poznaju ako vyhladzovaci. Ale to uz je ina tema.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

...a já si ještě přisadím, že pokud někdo spojuje dnešní Rusko (EST 25.12.1991) s kdovíjakým státním útvarem deseti a staletí zpět, tak že by se měl jít léčit. To bychom s temi příměry mohli samozřejmě jít donekonečna do hloubky (Kyjevská Rus nemá s Ukrajinou nic společného, Kateřina Veliká založivší Sevastopol atd) i do šířky (když se můžeme odkazovat na skutky vykonané SSSR na dnešní Rusko, stejně tak v SSSR byla dnešní UA) jenže opakuji pomilionté... Pokryteční tydýti si jednak vyzobou jen to, co se jim hodí do krámu, a druhak zrovna ve spojení s východními reáliemi nemám problém říct že si v Azbuce nepřečtou ani dopravní značku (o tom že by věděli, kde vůbec nějaký Krym je se bavit nemusíme)... ale holt doba přeje módním pozérkům... a to je celé... Naštěstí mě, a už vůbec ne obyvatele Krymu jejich názor vůbec zajímat nemusí :-)

apriliarsv

No mienkotvorcovia dnesnej doby su vsade na spravnych miestach. MAt vlastny nazor nie moderne, ked za osvojenie si cudzieho nazoru davaju do vacku.......alebo sa niekto lacno dostane k nefinancnej odmene.Dalej netreba rozoberat....

liquere

Je podivné číst obvinění o vybírání si argumentů hodících se do krámu nebo o nemodernosti(?!) vlastních názorů od sověto potažmo rusofilů. Krym byl kolonizován Řeky v 6. stol. př. Kr., po 5 stoletích Římany a dalších 5 stol. byl součástí Byzance. Od 13.stol. nájezdy Zlaté Hordy a v 15. Krymský chanát. Kde je ten "odjakživa" ruský Krym? Od r. 1783 usmrděných 213 let a to neuvažuju německou okupaci a umělé přičlenění k USSR. Složení obyvatelstva bylo, až do typicky stalinsky provedených násilných změn, opravdu mnohonárodní, pak ovšem následovala silná rusifikace. Jako ostatně nejen tam.
Ale v poslední době se dostalo Ukrajině mezinárodních, tj. vč. ruských, záruk o její nedělitelnosti náhradou za zbavení se jaderných zbraní. Ty, apriliarsv, jsi ovšem typický nositel a šiřitel ruské propagandy. K jejímu poznání nepotřebuju umět rusky, mě stačilo, že jsem se musel tomu mně nepříjemnému jazyku učit 12 let. Navíc poznat ruskou propagandu znamená zaobírat se lžemi, i historicky všechny ruské režimy byly na lžích založeny.

knawi
Registrace: 3/2007

Montážníci....

satelitů měli jiné představy než já a ukecali mě na dvě 90tky namontované na spodní hraně balkonu (LNB všechny Inverto Black Ultra), takže mi vadit nebudou (sousedům pode mnou taky ne, byty jsou zde patrové)... jedna na 36+23 a druhá na 19+13+5E+4W. Cena komplet i s prací vyčíslena na v přepočtu 3600 kč. Za to v ČR nekoupím ani materiál.

apriliarsv

oprava

Jsem se přepočetl, cena 3400 :-)))

apriliarsv

knawi

Tebou zmiňované Budapešťské memorandum ale nebylo právně závazné. Tlachají o tom jen rádoby chytráci v Česku, na UA se tím nikdo neohání, protože vědí, že tento domument váhu nemá.. ale pro pozéra každý cár papíru dobrý, že?

Svou nadutost/malost/krátkozrakost (nehodící se škrtni) podtrhuješ označením mé osoby "rusofilem".... pouze hlupáci a kašpaři se sníží k pejorativnímu označení svého oponenta (nikde v diskusích se takovou dikcí nevyjadřuje druhá strana)a děkuji Ti za to, jak jsi na sebe poukázal.... Jdu se projít okolo moře a ty si třeba... praskni svou záští, ch*j s Tebou

apriliarsv

dodatek....

Jo, taky jsem poktytec, protože jako drobný obchodník na burze v posledních dnech vydělávám největší peníze na Forexu a propadajícímu se kursu RUR/USD... za dnešní odpoledne 3000 USD v kapse, to jde, ne? :-) Z mé strany k pro mě nesmyslnému tématu vše....

apriliarsv

aprilio

Tvoje rétorika je opravdu klenot.
Rusofil je podle tebe pejorativum? Kam na ty výklady chodíš?
Jakpak by jsi tedy co nejkorektněji označil někoho, kdo má rád rusy?

Pozér,nadutec, maloch, krátkozraký, (nevhodné slovo), kašpar - tak označuješ svého oponenta a pak sem hodíš ten svůj "dodatek".

K popukání. Chvástal a narcis.

bubenin
Registrace: 3/2011

proč

má bubenin klobouček na hlavě? :O

pf09
Registrace: 8/2010

zdar pierpéťo

Mám více známých podnikatelů,co rok co rok šmejdí na kánojích ruský řeky a nedá se o nich říct,že by byl rusofilové a přesto na rusy nedají dopustit.Ten,kdo udělá tolik tisíců km po rusku jako oni nebo ty,může rusy posuzovat.

korkoran
Registrace: 10/2006

Znám hromady podnikatelů, kteří rok co rok šmejdí na lyžích po Rakousku a nadávají na ty rakouský šmejdy - a já na rakušáky nedám dopustit. Jsou to víc naši "soukmenovci" stejně jako Poláci, než nějací "bratři" z východu. PS: Rus ani Ukrajinec mi nevadí. Mám hromadu životních kamarádů z východu a Putina ani Janukoviče teda nemusí. Asi máme každý jiné kamarády - a o tom to je... ale dokážu pochopit, že někomu je na Krymu fakt COOL - a to nemyslím Prima. :-/ Tož tak.

pf09

zdar korko

díky za uvítání,já to neřeším,ani EU ani svět s tím nic neudělá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Poučil jsem se, že podnikatele nemůžu brát jako vodítko. Nejsou mi sympatičtí, jejich morálkou většinově, jakkoli je blbé mluvit o morálce, jsou peníze. Pamatuju americké multimiliardáře přátelící se s bolševickými šéfy sssr, hokynářům jsou lidská práva u pr.dele, jejich myšlení je velmi omezené: peníze.

knawi

knawi

to tě tedy lituju - nerozlišuješ "podnikatele" navázané na státní prachy a lidi, kteří se živí prací a kolikrát berou míň než kdejaký zaměstnanec na úřadě, který si holí bradu v erárním zrcadle. Někdy fakt některé názory nechápu, ale co už. Takový je svět - dobrou.

pf09

pf09

souhlas,ať si to každý zkusí,12 měsíců práce,12 měsíců příjem nejistý,dovolená nikde,nemocenská almužna,důchod socka,to jsou živnostníci a ještě nám závidějí ,že nejsme v šest u píchaček v kolbence R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

vím o čem mluvím - když jsem byl zaměstnanec - jezdil jsem si do Reichu kdy se mi zachtělo. Posledních 10 let mám jiné priority - nasytit stát, pak rodinu a pak sebe :-) Nekřesťanský "desátek" by ani Abrahám neunesl :))) ale co už - život je takový - hlavně že jsme zatím relativně zdraví a vichr z hor zatím odnesl jen jednu parabolu. Dyť na mnoha místech ve světě nemají ani co do huby, natož kvalitní SD příjem od Skylinku :-)

pf09

Nepovažuju za podnikatele, jako komunisti, každého ševce nebo myče oken, to je na nich, že se dnes za ně považují. I nepřímo, potažmo, je většina velkých podnikatelů nebo podnikavců vázaná na veřejné prostředky. A pokud jsem tě, pf09, tolik pobouřil, ukaž mi obdoby, byť v malém, jako byli Lana, Hlávka, snad i Baťa a samo dost šlechticů! Dnešní boháči, ačkoliv často přišli k majetkům v 90.letech všem známým způsobem, se cítí udření ale hrabou jen pod sebe. A možná, že to i dřina je, i životu nebezpečná. Ale extra úctyhodná ne.

knawi

@pf09: vůbec tě nechci urazit a vím, na co myslíš. Můj otec byl před válkou stavitel a maminka, dělající mu jakousi účetní, vzpomínala, jak vyplácela mzdy a nezbyla pro "podnikatele" hotovost žádná. Mrzí mě, že jsem tě rozzlobil, to jsem nechtěl a věřím, že si s nevelkou mírou tolerance rozumíme. Odpusť, když tak.

knawi
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra