![]() |
|
Kličko-Pulev15.11 Dajto.Že by kličko dostal nakládačku :O |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155 | |
![]() |
|
knawiNepobouřil :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pierrepetrza těch 22 let jsem měl nejdelší dovolenou 5dní ve Vidni,(kde jsem kdysi žil) k výročí svatby,v hotelu který byl ruský,a pak 3x do roka 4 dny v Holandsku u kamaráda,než mi umřel.Delší dodobu jsem si nemohl dovolit,abych nevypadl z konkurenčního řetězce. Jo a ty píchačky v Kolbence/Vysočany důvěrně znám ;) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
pf09Ještě chci dodat, že se mi líbí, co píšeš, s těmi názory by mě velmi mrzelo, kdybych se tě dotknul. Děkuju a ať se ti ve všech směrech daří! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawiNemám s tebou žádný problém, mimochodem /můj dědeček ležel v r.52 před bolševickým traktorem na svém políčku, na které vydělával s babičkou pro své děti 20 let/. Holt jsem byl vnuk kulaka. Dnes už to nikdo ani nepochopí- přeju dobrou všem slušným lidem. |
pf09
![]() |
|
knawiJeště dovětek: i tobě nechť se daří R^ |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-Pulev@korkoran: jak mám napsat to, co mě se/re. Nechci se tebe a nikoho dotknout, dovedu si představit, že je život těžký a nejednoduchý. Promiň. Píchačky byly obávanou součástí značné části mého života, ovšem ne nejhorší.@pf09:děkuju za shovívavost ale k Rusům respekt nemám, oni ani neznají hranice svojí říše ale požadují ji vlastnit. Doufám, že se v případě dědečka, jednalo o stovky ha, v současné době jsou v cestě dálnice, a tak jsi jako dědic boháč. |
knawi
![]() |
|
knawibohužel :( a to byly ty paradoxy doby... žádné stoky ha, ale jen pár měřic jako věno synovi :-) Táta skončil jako nespolehlivý a já se jen nedostal na VŠ humanitárního směru. Ale nestěžuji si - aspoň mám bohatší životní zkušenosti s prospěcháři všeho druhu. Howgh ;) |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-Pulevno jo, kukam, ze mezitim co se nas diskusni kamarad prochazel u more, byla odnozi krimske KGB predana informace od sat. montazniku, ze si mimo sat pozice 36E nechal namontovat i pozice 19+13+5E+4W ....... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
chlapci zlatíZatímco se biker kochá mořem, je zde možnost, že ho hledá místní jurisdikce.Přestože jsem rovněž rusofil, považuji jeho emigraci za násilnou. |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Kličko-PulevKaždej Rusák a rusofil 1000km od mé domoviny je dobrej. Nějak nevěřím ani trochu, že by tenhle tam vydržel resp dostal svých slibů...Jinak naprostý souhlas s knawi. Jak je možné, že člověk, ktery se zda mnohokrát kasal, jak si sam postavil T90 si nechá montovat antény od montazniků? Ze by mu narostli dlouhe nehty a stal se zamožným oligarchou, ktery uz nikdy pracovat nebude? :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kličko-PulevDěkuju Saxone! |
knawi
![]() |
|
RE: Kličko-PulevTusim ze cez vikend este ukrajinci prerusuju internet na Krym...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
bubeninCo to meleš? Stěhování jsem měl naplánováno dobré dva roky a v ČR mi jedou dvě firmy.... Paranoia, demence, nebo jen závist?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
SaxonČekal jsem, kdy se ozveš... Proč tvrdíš, že bych zde nevydržel? To si opravdu myslíš, že je zde hůře, než v OV nebo v průměrném městě v ČR? Peníze zde vydělávám tak jako u nás a za rozhodně ne větší životní náklady je zde zcela jiný životní level...Ano, máš pravdu, T90 jsem si namontoval sám, ale pokud mi za montáž dvou antén na 6 družic s navedením kabelu až k STB firma vezme míň, než by u nás stál jen materiál, tak ano, špinit se s tím nehodlám.... To za prvé... za druhé, z ostravského bytu, který jsem prodal komplet i se vším do 4ech let stáří starým veškerým nábytkem a technikou atd... jsem si odvezl jen osobní věci, oblečení a příruční kufřík s nářadím, zbytek si opět koupím, takže jistě uznáš sám, že kvůli montáže parabol nebudu vercajk kupovat. To si raději koupím do obýváku vinotéku.... Já jsem zde přijel si pro zbytek života odpočinout, ne se sedřít... a pokud jak říkáš, zde nevydržím, tak ano... v Soči nebo u Azova je taky krásně.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
knawiknawi:máš SZ tedy PMapriliarsv alias hotovyrad: takže měl Saxík pravdu o těch narostlých nehtech? :-) Přeji ti čisté Černé moře, protože už za mého mládí to byla stoka, ale po tom co jste tam provedli s preventivním potopením kdejakých ukrajinských plavidel, to už asi bude skutečně jenom černé. PS: nezávidím, ale lituju-to moře samozřejmě... třeba jednou procitneš sokole. A když ne, tak dobře ti tak. PPS: na Ukrajině fašisti nevyhráli - měli jen pár desetinek procent, tak proč exUSSR podporuje bojovníky proti fašistům, kteří tam nejsou? .... nejseš na tom Krymu náhodou uklizenej? :-) ještě že ti /noname/ povolili i pozici 23°e :))) Jenom mě sejří, že jste rozlezlí po celým světě... ještě že mám svou bábu prověřenou :-) :bomb: |
pf09
![]() |
|
apriliarsvNé každej dokáže tu závist vydejchat slušným způsobem,nenech se otrávit a občas piš co tam novýho |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Kličko-PulevTak ti přeji pěkné odpočívání, měl jsem za to, že tě satelitní technika a vše okolo ní zajímá, baví, proto ten údiv. Já se bavím touto prací, naplňuje mě a můžu být mezi svými nejbližšími doma. Nejaké sedření nehrozí. Na odpočívání mám Šumavu a Alpy, na Šumavě jsem za hodinu, v Alpách za tři. Jen politický vývoj v této zemi(ČR) mi nedělá radost a poslední dobou nahrání hrůzu, na stěhování to ale zatim neni. Zdar a vydrž... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pf09Tohle je o pragmatickém uvažování. Svůj čas si cením (nehledě jak jsem už napsal nemám vercajk) tak proč si to nenechat udělat?Nevím, jaké je moře v jiné části ČM, ale na Krymu, v okolí Azova nebo Soči je krásně čisté.... To, že Náckové u voleb propadli je dobře z mého titulu proto, že se bude dát cestovat na pohodu přes UA vnitrozemí, neměl jsem jediný problém. Jinak mě UA/RUS spor vůbec nezajímá. Můj svět začíná a končí mnou osobně/mými kamarády/mými koníčky a zájmy. Na egocentrismu si vyloženě zakládám a vůbec se podivuji nad tím, že si mé působiště někdo bere do huby, copak já někdy komentoval fakt, že někdo bydlí dejme tomu ve Strakonicích? Taky je mi to fu(c)k... Mimochodem, kde jsme "my" rozlezlí všude po celým světě? My, tzn JÁ mám totiž pas Český ale od dejme tomu Žiliny na Východ jsem moc Čechů nepotkal.... A propo, je prima na UA ze sebe dělat €urohujera s EU na SPZce, jakože takhle se Ti "Hurvínci" klanějí, přičemž si v duchu říkám "to víš, vy jste to na tom Majdanu fakt vyhráli" a mimo UA mám modrý EU pruh na SPZkách přelepený Georgievskou stužkou :-) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
korkoranv pondělí napíšu, jak mi to hraje, údaje z Xtrendu naladěného v OV mám v hlavě, tak jsem zvědav, předpokládám, že Skylink půjde nejslabějc, ale panevropské svazky HB13 i Astra 19 by měly frčet pěkně...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
SaxoneJá bych si to fakt udělat neměl problém, ale nemám vrtačku, různé stahovací pásky, pořádné kleště, nic.... Uvidím, jakmi to udělají, Možná jim ještě v pondělí zavolám o úzký LNB na Thor mezi 5E a 5W, teda montážník pvídal, že normální velký LNB tam nevejde, což se mi věřit nechce... uvidím.... Jo, nechal jsem si dát černé Inverta, oni zde mají značky nejen konvertorů, které jsme nikdy neslyšel a původně mi doporučovali nějaké PAXUMy.... co to je? Znáš to?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
korkoránto není závist sokole, ale "každý svého štěstí strůjce" - já bych se nezaprodal, protože jsem Čech, byť z Moravy, a tudíž takovou protičeskou propagandu snesu jen od bolševiků nejhrubšího zrna, kterými prostě pohrdám. Chápu, že budete tvrdit, že v Rusku je kapitalismus a ne režim ražení toho minulého, ale podstata je stejná - VOŽĎ se jmenuje Putin a vy jste jen jeho děti. Až vás to požere, budete za (nevhodné slovo)y - pardon pokud jsem někoho urazil. |
pf09
![]() |
|
RE: Kličko-Pulevh.l.upák je nevhodné slovo? :-) pardon :-) QPR-MCI 2:2 :-) |
pf09
![]() |
|
pf09O jakém zaprodání mluvíš? Neříkej, že pokud bys na to neměl, tak že se nepřestěhuješ někam do Ička, nebo Švajcu. prostě řekni narovinu, že máš vůči RF antipatii. Sice to není něco, čím by ses měl chlubit ale aspoň bys byl férový...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Kličko-PulevFérový budu - do Ruska bych se tedy rozhodně nestěhoval :-) nemám rád vašeho Putina a Lavrova - co věta to lež. Jako puberťák bych odcestoval na Nový Zeland, ale jen kvůli přírodě (Rakousko na moři). |
pf09
![]() |
|
pf09Píšeš to Kličkovi, nebo Pulevovi? Můj prezident je totiž Zeman, a Tvůj? :-)Zéland je prima, tam by se mi taky líbilo.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 155 | |
![]() |
|
![]() |