Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO HD nejde zvuk

Ahoj satelitní lovci,mám přijímač Topfield TF
7700HSCI a nejde mi u HBO HD vůbec zvuk,v menu jsem nenašel možnosti naladění či nastavení zvuku,můžete mi prosím poradit co s tím? Jinak Nova HD , Prima HD , CT HD atd... jdou bez problému.Děkuji váám

esik33
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD nejde zvuk

hladaj ho na ovladači....

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

hľadaj iný sat.prijímač.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ten zvuk

na HBO HD má nějakou anomálii oproti ostatním třeba ze stejného TP nebo i z jiných Skylinku? ;) Proč by ho neměl ten TF zvládat?

hobo
Registrace: 1/2007

jde normálně

jenom teď pořad v původním znění s titulky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

chlapy..opravdu mi nejde na HBO HD zvuk..Uplný ticho.. V minulosti jsem měl předplacený jiný balíček a tam zas vypadával zvuk na MTV HD.. Fakt nikdo neví co s tím??? Žádné přepínání na ovladači zvuk nezapne..bohužel :scared:

esik33

od kdy

ti to nejde? R^ :laughing: R^

pierrepetr

HBO HD

Všetko v poriadku,beží program s titulkami,chyba u teba....

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Mego

možná nemá v menu další zvuk angličtinu R^ :laughing: R^

pierrepetr

..no tak vám tak nějak ztrácím důvěru a pochybuji o serioznosti těchto SAT stránek.. Ano v minulosti se tu chlapy co tomu rozumí snažili pomoct.. no a dnes vidíte samy.. Tak všem smíškům a rýpalům.. přeji brzké polepšení :(( a všem ostatním.. co to tu berou ještě vážně..přeji hezký večer.. ;)

esik33

esíku

,co by jsi si jako přál,aby ti někdo na dálku vedl ručičku na dálkáči?,všem to jde,tak chyba u tebe,pokud to neumíš nastavit,nebo máš závadu,zavolej si odborníka domů,na dálku to nikdo neumí dělat za tebe a nebreč,dobře to dopadne R^ :laughing: R^

pierrepetr

No tak esiku

budeš se muset zamyslet sám nad sebou! ! Nikdo do tebe přece neryl,ani se ti nesmál!? ! :( :(

korkoran
Registrace: 10/2006

ok... to vím taky že závada u mě.. jinak bych sem nepsal.. V minulosti mi tu vždy dobře poradili.. dnes chce akorát každý peníze... Mýdlo končí .. ;P

esik33

korko

asi neví,že to je můj podpis R^ :laughing: R^

pierrepetr

..příspěvky pana pierrepetr ..a jsou vskutku odborné..

esik33

mýdlo

nikdo nechce peníze,ty je budeš dávat rád a ještě poděkuješ,když to nezvládáš sám R^ :laughing: R^

pierrepetr

..zapomeňte na mě... a omluvte mou neznalost.. ale už vím že i někteří z vás víte taky kulový :laughing: a ted už končím toto téma

esik33

...a tvoje příspěvky sleduji už dlouho a všechny jsou v tomto duchu.. pane pierrepetr

esik33

pierre

Nepotrebuje ďalší zvuk,ved aj na CZ stope ide angličtina...Na mojom Opticume slape všetko ok,musi to byť len ozaj banalita,že nejde zvuk.Ak by aj v nastaveniach ak sú dostupne dal napr.TS,či ine,na aktuálnosti zvuku sa nič nemeni,toto súvisí s nahravkou a nie aktualnym zvukom...
Ťažko pomoct na diaľku,ale treba vyskúšať vsetky dostupné možnosti.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

mýdlo

ano ,já se snažím mluvit řečí,které porozumí tazatel,pokud je to laik,jako ty,což je jasné z dotazu a tvých reakcí,tak na mimino taky mluvím ťuťu ňuňu ,zatím jen kritizuješ ostatní a nic neumíš,ani přepnout jazyk v menu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zvuk

nejde na TV nebo např.přes AV receiver nebo vubec nijak?

hobo
Registrace: 1/2007

mejdlo

To tlačítko se možná jmenuje AUDIO,nebo hledat v menu zprávu zvuku :bigeyes: :bigeyes:

korkoran
Registrace: 10/2006

Mego

píšu,že je těžké na dálku,ale on se jen otírá o fórum,že o mě to je mě jedno,kdo mě zná, ví co jsem zač a ostatním se jen směje,mám spoustu SZ na druhém webu a ty lidičky sem právě nechtějí chodit kvůli jiným ,nebudu jmenovat,je jich několik,ale dusno dělají R^ :laughing: R^

pierrepetr

korkoran

hádáme z křišťálové koule,on nemá zájem odpovídat na doplňující otázky,on sem přišel,aby nám zdělil,že to tady stojí za kulový a že nebude platit,tak ať si zajde do hospody,tam mu poradí každý po dvou pivech R^ :laughing: R^

pierrepetr

esik33

Prosím tě mě taky nejde zvuk na MTV ROCKS 11739 V ( VH 1 , VH1 Clasik vše jede jak má a přitom je to na stejný frekvenci ) MTV ROCKS ani hlásek a píše to kanál šifrovaný , přitom jede obraz OK a mám balíček kombi ve kterém by to mělo prý jít . Řešil jsem to se Skylinkem a samozřejmě nepomohli karta ICE . Co jiného bych čekal , tak jsem se na to vykašlal stejně na ty kraviny nekoukáme a MTV ROCKS je mi ukradený , JENOM ŠLO O PRINCIPT KDYŽ PLATÍM . :laughing:

amater3389
Registrace: 7/2012

Tož chlapci..takový tupoun zas nejsem.. na dálkáči pod AUDIO mám nabídku bud: AUTO a nebo Anglickou stopu.. Bohužel jak píšu nejde zvuk ani na jedné z možnosti..

esik33
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra