![]() |
|
HBO HD nejde zvukAhoj satelitní lovci,mám přijímač Topfield TF7700HSCI a nejde mi u HBO HD vůbec zvuk,v menu jsem nenašel možnosti naladění či nastavení zvuku,můžete mi prosím poradit co s tím? Jinak Nova HD , Prima HD , CT HD atd... jdou bez problému.Děkuji váám |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: HBO HD nejde zvukTak jedině že by s tím zvukem měl problem ten muj .. jinak bezproblémový přijímač.. Topfield TF7700HSC. Prolezl jsem komplet MENU nabídku..jak v nastavení tak v ladění a nikde jsem v tomto přijímači nenašel nastavení zvuku..tedy krom té nabídky na dálkovém ovládání..co tedy nepomáhá.. |
esik33
![]() |
|
esik33a máš naladěný "český HBO", má poznámku CZ nebo Czech nebo tak nějak, už si to nepamtuju! Na pozici 23,5°E je taky ještě holandský HBO a tam samozřejmě budeš mít to "auto" a "anglicky"!Mám taky Topfileld (ale jiný typ) a na tom čekém HBO HD mám pod tlačítkem AUDIO možnosti auto, czech (dolby digital)a eng (dolby digital)! měl bys to mít taky tak, "střeva" přístrojů budou stejný! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: HBO HD nejde zvuk...jeee tak to možná bude ono... děkuji pane Tondach,.. Zkusím na to juknout... Mě by nenapadlo že tam budou dvě... HBO... pravda.. R^ jsem to já ale trumpeta :laughing: |
esik33
![]() |
|
esíkuTakhle je to ještě u dalších programů,vždy je třeba hledat ten s cz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |