Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

amiko 8000

Ahoj všem můj kámoš má problém má tenhle stroj dneska asi na 2 sekundy vypnula elektrika a pak znovu jela a on se díval na satelit příjimač se vypnul a pak už se nenahodil má jej přes hdmi a přes scart normálně jede asi odešel hdmi výstup už jsem o tom někde četl ale nevím kde dá se s tím něco udělat opravit a nebo vyhodit kabel je v pořádku děkuju všem za odbornou radu díky.

kanon
Registrace: 2/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: amiko 8000

Zkus jiny HDMI kabel. Pokud je OK, tak te ceka vymena zakladni desky. Casta porucha techto srotu. Bud odejde HDMI nebo tuner.

Hypnos
Registrace: 3/2009

neznám,ale u jiných přijímačů to vede přímo na procesor a to je výměna zákl.desky,koukni se dovnitř,kam to vede R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pane jo, uplne stejny cas pridani prispevku :)) ALe ja byl rychlejsi :))) :))) :)))

Hypnos
Registrace: 3/2009

Hypnos

to je trefa 20:42.09 R^ :laughing: R^

pierrepetr

Hypnos

už se mě to jednou za osm tady stalo R^ :laughing: R^

pierrepetr

borci.

Nekupjte šunty HD, za 2000,- kč. ,ale tak min. za 3.600,-
!!! Hotovo. A zdravím kluka z HK - P.P. ............ Jo , Šarik je snad po smrti,..., neuhynul ??? :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Amiko 8000

Dík za reakce takže asi vyhodit nemá to cenu asi opravit že ?Kupovat základní desku to je skoro novej příjimač že?

kanon

CES.........

ty Hdmi jsou dost choulostivý,moc se o tom nepíše a je celkem jedno jestli máš arívu,nebo dreama 8000,možná nepřežil arest s tebou na jedné cele R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ahoj.To máš blbý.U těchto přistrojú s Ali 3602 častá závada-vadný HDMI výstup..Servis tvrdil,že by museli vyměnit celou desku,tu neměli,(už se nevyrábí) a byl těsně před skončením záruky,dali mi tedy nový stroj, řadu 82...Tam prý je číp Ali 3606 a tam prý se už tato závada nestává.J

jm57
Registrace: 1/2008

dej to

do bazaru,někdo s akvárkem to využije,na SDčka to jde kolikrát líp přes kvalitní scart u těchto šrotů R^ :laughing: R^

pierrepetr

Amiko 8000

Dobře je rozhodnuto jde do novýho co koupit aby to četlo karty Ice a aby to umělo sdílečku nic složitýho . teď jsem se díval na Amiko 8260+ je to combo s dvb -t2 tunerem co vy na to díky

kanon

TO CEZ

Nekupujeme drahé veci,lebo nie mse taký bohatý ako ty.Inak trepete somariny.Pri vypnutí elektriny sa nemohol poškodiť HDMI výstup,ten s tým nemá nič.Ak sa dostane do menu cez Skart a nastaví si rozlíšenie na 1080i tak mu pôjde aj HDMI.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vlado

"Pri vypnutí elektriny sa nemohol poškodiť HDMI výstup,ten s tým nemá nič"
něco si dostuduj R^ :laughing: R^

pierrepetr

co se tyka ALi3602 tak tam opravdu se obcas vyskynul problem s HDMI vystupem,pokud nepomuze novy firmare,tak jedine opravdu ten procesor,ktery se vymenit da,ale cena samotneho procesoru kolem 30euro....

gsmobil
Registrace: 1/2006

gsmobil

tu výměnu zvládá málokterý servis R^ :laughing: R^

pierrepetr

Amiko 8000

Wau chlapé podařilo se mi nahrát nový fw a ono to frčí díííííík všem za názory a ještě jednou omluva pokud jsem někoho naštval touhle žádostí to byla poslední možnost ten fw díky všem za poznatky

kanon

Amiko mini Hd

To se mi stává často.Zrovna dneska.Mám u něj Sony Bravii HD ready a to amiko po výpadku proudu(což jsem pochopil až teď podle Vladaholu)se přepne vždy do nejvyššího rozlišení,to samé dělá GM wizard class.Dřív jsem donesl k FUL HD Tv a přepnul a teď tam mám na to navíc zinče.Do teď jsem nevěděl proč to ty rádia dělají

korkoran
Registrace: 10/2006

CO ale toho

Goldena jsem dokonce vezl do němec na záruku a ty na mě koukali divně jak na blba,pak mi tady kamoš srvizák šitlinku navedl,ale co to dělalo to jsme nevěděli,až teď ten vladoholej R^ R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

vladoholu

Kolego, dal jsem cca za 6.500,- CZK Technisata HD8-SX a nelituji tak 7. let zpět potom
další HD SATY. A do toho Lizínk na Auto 400000,- a 600000,- czk - jsme jako rodina vrazili do chalupy + provozní náklady : pojistky, daně, , .......... atd. . Chceš - nechceš makat - !! --- !!! --- !! ? MUSÍŠ. !!! R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

T pierrepetr

No ja si nemusím nič študovať,ja to mám v malíčku,mám doma aj Goldena a mal som aj Amico 8000,hral som si sním asi 2 mesiace a skúsil som si aj obdobné správania uvedených STB.Takže si to naštuduj ty a nestraš laikov nepodloženými tvrdeniami,ak to nemáš aj overené.Čo mám overené,nedoporučujem pripájať a ani odpájať HDMI kábel od STB ak je pod napätím,vtedy je najväčšia pravdepodobnosť odpálenia HDMI výstupu v STB,alebo vstupu do TV,overené na niekoľkých TV a STB.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

vladoholu

já jsem pouze reagoval na tvoje tvrzení
" Pri vypnutí elektriny sa nemohol poškodiť HDMI výstup,ten s tým nemá nič"
že to v tomto případě byl jiný problém ještě neznamená,že je tvůj výrok oprávněný,při vypnutí proudu dojde k vyrovnávání potenciálu mezi boxem a TV,že vypneš elektřinu na obou současně ještě není jisté,které zařízení se dostane k nule první ,není to pravidlem,že by to odpálilo vstup,nebo výstup Hdmi,stává se to sporadicky,ale stává ,Hdmi je pěkná sviňa,zlatý scarty R^ :laughing: R^

pierrepetr

bohuzel se to neda nijak resit vzhledem k tem rychlostem prenosu jinak,nez ze signal z HDMI je veden primo z procesoru,maximalne jsou v ceste nejake diody,ale to je takova ochrana nic moc,takze opravdu manipulovat s HDMI kabelem jenom pri vypnutych pristrojich....jinak BGA se daji vymenit celkem v pohode v podstate je to jeste o neco snadnejsi,nez klasicke SMD obvody jedinej problem je spolehlivost jelikoz jsou vyvody pod cipem neni mozna opticka kontrola spoju...

gsmobil
Registrace: 1/2006

gsmobil

no každý servis se do toho nehrne,navíc není jisté,že se procesor vůbec sežene a pokud ano,není jisté,že je OK ještě před výměnou R^ :laughing: R^

pierrepetr

petře

Tady: Datum přidání: 09.11.2014, 01:19.12 jsi to opravdu přehnal. Vypínáni ze sítě na to opavdu nemůže mít vliv. Navíc zdůvodnění které jsi uvedl je víc než úsměvné. Tak snad příště.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

To kuba

Správna poznámka.Ja roky vypínam zo siete na tvrdo všetky elekto zariadenia v domácnosti a za chodu a nikdy mi neodfajčilo HDMI a ani iný vstup-výstup,pohodička.To len laici tú teoterizujú,čo by sa mohlo stať.Nech sa darí.

vladoholu
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra