![]() |
|
Zemní smyčka u Digi TV?Ahoj všem, potýkám se s jedním problémem. Zapojení klasik pro 2x TV: Digi TV přijímače Humax-LNB "no name" twin- kabely koax na půdě poze spojené F-spojkami jinak nic v cestě. Receivery spojené křížovým lan kabelem. Na jednom přijímači obraz vlní po připojení koax od LNB jakoby tam běhali duchové a druhý receiver uplně v pořádku. Zkusil jsem všechny F-ka dotáhnout a prohodit i vývody kabelů u LNB, ale stále stejný výsledek.. zapojeno takto bez problému cca 3 roky bez sebemenšího problému až do teď. F-ka v pořádku jako by se dali včera.. Receiver jsem zkoušel samostatně a chová se naprosto v pořádku - až do doby než zase našroubuju koax od paraboly.. už nevím co bych vyzkoušel, přívod z jiné zásuvky nepomůže stále jakoby pulsuje, chvílema je to úplně bez pruhů, chvílema zas znatelně vlní..Má někdo nějakou zkušenost s podobným problémem? Zkusil bych ještě vyhodit LNB a dát jiný twin, to jsem ještě teda nevyzkoušel.. zatím jsem se nesetkal že by byl jeden přijímač více citlivý v tomto případě na nakopnutý twin.. děkujiiiii a prosím nekamenovat Digi je taky platná TV platforma :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?co bych tě osočoval ?a jeď si kam chceš ! jde mi jen o pravdivá fakta ! pindy mě nezajímaj !!! Rv :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonečkutak si to změř,meleš je ty,ani nemáš sat.příjem,ani ampérmetr a hlavně,že meleš imaginárně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?MEGASAT Multifeed singla 55mAInverto WHITE TECH single 60mA SCHWAIGER single 66 mA Inverto RED EXTEND 112 mA Inverto BLACK PRO MBlock 158mA Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
poslední dvajsou TWINY ! |
tonek
![]() |
|
Quadsto roků starý ani nevím co tam je 118 mA |
tonek
![]() |
|
tak něcodo těch tvých sta milířů nezmestí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
není to mýchale je to Pánu z EMP !a trufnu si tvrdit že to je NOMINÁL a ten QUAD to UTÁHNE : ale možná né ale určitě to NENÍ jen pro MSW !!!! :))) Rv :laughing: :))) |
tonek
![]() |
|
jinakpokud se stále chceš striktně držet požadavkům tazatele,je to možné,má twin,to je smůla ,ještě něco jsi vyčetl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
určitěna singlu nikdo nebude řešit zemní smyčku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ó nikolivstriktně požadavků tazatele se vždy držíš ty :laughing:já jen reaguji na tvoje ...reakce :bigeyes: |
tonek
![]() |
|
máš pravduale co tu řešíme s pájíkem když mu to zlobí i SINGLE |
tonek
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?a ten MEGASAT TWIN možná najdu , kolik žere si netroufnu odhadnout ? asi by prošel ? :scared: |
tonek
![]() |
|
špatně čtešSpotřeba z přijímače 70 mA (18V)proudová propustnost 100 mA max kolik % má účinnost ten "nejistý" pulsní zdroj,kolik asi bude dávat výstup proudu,když to žere 70mA?,to už se nezmestí ani tvůj sigl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonku"ale co tu řešíme s pájíkem když mu to zlobí i SINGLE",ale s twinem,to je rozdíl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
špatně chápeškdyž LNB žere 100 tak z přijímače to žere 170tak kde máš problém ??? škoda že jsem byl vrátit ampérmetr, bylo by zajímavé kolik žere Twin ,Quad ,Octo , při napájení všech výstupů ??? můžeš to prosím změřit ? dík t. |
tonek
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?a pájíkovi to zlobí s TWINem při odpojeném druhém komletu |
tonek
![]() |
|
helebavíme se o ho.ně,nikdo to zatím nemá,nikdo to nerozebral,nikdo neví co tam je,někdo hodil do placu pulsní zdroj a my to tady ďoubeme,psal jsem jim,tak zítra snad budeme chytřejší,jestli to prásknou,zatím vydrž,dobrou v jiném tématu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonkuteď jsme začali řešit to udělátko,jestli to může chodit jinde,než s multipřepínačem pro budoucnost použitelnosti,zítra snad budu mít info R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
třeba u octonikdy není jisté,kolik výstupů bude ve stejnou dobu aktivních,musíš počítat v nejhorším,že to potáhne jeden R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ke tvémupožadavku(nesmyslnému),nemám doma osm přijímačů,ani octo na stole a už vůbec osm ampérmetrů,zkus tento požadavek nabídnout kroužku mladých radiotechniků,možná to někde dají dohromady,dej vědět,zajímá mě tento nesmysl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
souhlasím"když LNB žere 100 tak z přijímače to žere 170tak kde máš problém ???" když LNB žere 160mA,navíc průchozí proud je pouze 100mA,tak o čem se bavíme? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?Vy ste dvaja, alebo to pises sebe? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?Ahoj Všem, takže znovu pro upřesnění: vše odpojeno a připojený jeden přijímač (bez LAN),který je spojen koaxem s LNB TWIN a rušení je zřejmé.. pokud odpojím a sleduji pouze např. menu přijímače je obraz bez pruhů - jakmile se připojím koaxem rušení i v menu přijímače . TJ. dělá to jedna větev k tomu LNB Twin. Pokud je tento odpojen zmizí pruhy i v menu... |
Pájík
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?Doplnění... zkusím ještě vylučovací metodou odpojit LNB abych vyloučil LNB a pak už jen kabel teda..dělám přátelé postupně ty elaboráty..dostanu se tam jen na chvilku, takže čekám na ten víkend.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Zemní smyčka u Digi TV?Tak sa najskor dopracujes k niecomu, postupne vylucovat veci, piplacka ale zabera...... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 134 | |
![]() |
|
![]() |