![]() |
|
Obnova zoznamu Internetových odkazovZdravímObnovil som zoznam Internetových odkazov na satelitnom prijímači Technisat TechniCoder ISIO 1 TB, a zoznam je prázdny. Vie niekto poradiť v čom je chyba. Postupoval som takto: 1. Main Menu - Settings - Service setting 2. Update Internet list 3. Zobrazí sa dialógové okno s možnosťou pridania Internetových odkazov do zoznamu manuálne alebo automaticky. pričom mi našlo 46 odkazov a po tejto akcii je zoznam prázdny. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Obnova zoznamu Internetových odkazovRobil to jeden FW presne ako popisuješ.kompletný popis ako si s tým poradiť (keďže tento prístroj nemám, nevenoval som tomu takú pozornosť) máš vo vlákne k ISIO, ale trochu sa obávám že s tvojím prístrojom predávaným u známeho dovozcu pre čs trh to možno bude problém. skús teda hľadať tam kde sa tomu venuje pozornosť a keby ti to nešlo daj dotaz. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Máš pravdu je to verzia International nájde Internotocé odkazy ale FW kvôli licencii ich nedovolí zapísať do zoznamu. Firma nedodala url pre zoznam Internetových odkazov pre verziu International. Ináč s tým prijímačom nie som spokojný. Na verziu PremiumLine neodladený firmware. Po zapnutí prijímača cca. po 5s sa rozbehne ventilátor na plné otáčky čo spôsobuje značný hluk, ktorý trvá zhruba 4 minúty. Pokúšal som sa nájsť v menu nastavenie času odpojenia HDD, tak aby sa HDD pripojil až vtedy, ak bude požiadavka na čítanie alebo zápis bezvýsledne. Vzhľadom na moje skúsenosti neodporúčam kúpu tohoto prístroja. Bohužiaľ nemám času napísať výrobcovi všetky nedostatky tohto prístroja. |
karamelka
![]() |
|
karamelkavypnutie HDD tam určite je - teda jedine že by international verzia bola výnimkou - má ho každý technidat so zabudovaným HDD už roku 1700-500.dokonalý prístroj tak ako každý iný to samozrejme nie je. Ale o tvojej predstave sme tu už myslím diskutovali ak sa dobre pamätám. Tie drobnosti ktoré si uvádzal ako ťažké nedokonalosti sú skutočne prkotiny. nedokonalosť je nenačítaný web zoznam, nemožnosť nahrávať 2 programy s TP s bitrate väčším 63MBps. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Musel som reštarovať do továrenských nastavení, lebo sa nedalo vôbec pripokiť na internet ani po zadaní url. Prekvapuje ma aj arogancia pracovníkov Technisat, lebo ani na jednu moju pripomienku nereagovali. Ten prijímač je nepodarok resp. firmware, konečne ho stiahli z predaja. Nemám dôveru voči Technisatu. |
karamelka
![]() |
|
karamelka"Nemám dôveru voči Technisatu"brzo jsi se probral,ale zaplať pánubohu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |