| 26.09.2007, 09:39.51 | |
Gital - regis. na občana SR, de jure a de facto?Zdravím všetkých, prosím aké máte skúsenosti s registráciou predmetnej karty na občana SR?Je to zaujímavý problém a vždy sa to tu riešilo iba útržkovite z tohto dôvodu Vás prosím o širšiu diskusiu. Ono ofic. podmienky sú viac-menej jasné, ale ako je to v reály? Dík. |
![]() radonero |
| 26.09.2007, 09:46.22 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Ja ju mám na seba zaregistrovanú a ide to v poriadku.Neviem prečo sa všetci bojíťe.Gital je jak pre ČR aj SR. |
![]() Jupi |
| 26.09.2007, 09:53.29 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Dík za reakciu, druhá časť Tvojej odpovede vytvára práve tie dohady.A ako dlho to už máš regis. na seba? |
![]() radonero |
| 26.09.2007, 09:54.52 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Teraz to budem mať 5 mesiacov |
![]() Jupi |
| 26.09.2007, 10:22.26 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Je to více méně přehlíženo, ale pokud dojde k zablokování není možné se proti tomu bránit. Ale pokud společnost padne také se na nikom nic nevezmete. Pochybujem že by ČT na Slovensku ST naopak v Česku vymáhala pokuty za neoprávnění příjem, ale kdo ví, vyloučit na 100% se to nedá. |
![]() reck |
| 26.09.2007, 10:32.06 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Podľa mňa gital nepadne je silnejšia než TandT |
![]() Jupi |
| 26.09.2007, 10:34.21 | |
rado,prečo sa neopýtaš priamo Gitalu ?Mne 4.6.07 napísali o.i. toto : Dobrý den, kartu Gital pro příjem tv programů si může pořídit i zaregistrovat občan Slovenské republiky s tím, že omezení příjmu se vztahuje na programy České televize viz prohlášení uvedené na registračním formuláři... Ubehlo odvtedy pár týždňov, majú snahu zlegalizovať v SR aj programy ČT, viď články na Parabole... Snaha je, údajne predali už stotisíc kariet, samozrejme je väčšina v SR, či je to vždy kosher ? |
![]() P 222 |
| 26.09.2007, 10:46.22 | |
P 222No veď práve, v ofic. stanovisku by sa musel Gital striktne pridržiavať zmluvných podmienok a vzťah. legislatívy - mnoho by som sa nedozvedel.Preto ma zaujímajú osobné skúsenosti spoluobčanov... A i tak dík za info. |
![]() radonero |
| 26.09.2007, 10:48.18 | |
@P 222tvoj príspevok logicky vyvoláva minimálne tieto 2 otázky:Máš na seba (ako občana SK) kartu Gital registrovanú? Môžeš na ňu stále prijímať plnú ponuku základných českých programov a teda aj "obmedzenej" ČT 1 a 2, ale najmä ČT 4? |
![]() anonym2 |
| 26.09.2007, 11:14.21 | |
@anonymObdivujem dravosť a dosiahnuté výsledky Gitalu ,ale osobne im nedôverujem a logicky nedoporučujem ani svojim zákazníkom.Mám dlhodobo dve karty TaT reg. na občana ČR a nezaznamenal som žiadny problém... Čo je to stále ?? Mňa zaujíma aj to, čo bude zajtra , nielen dnes a včera... |
![]() P 222 |
| 26.09.2007, 11:18.40 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Myslím si že správne to vystihol reck , je to "prohlíženo"ale ak sa do toho obuje nejaká kontrola , tak to môže dopadnuť kadejako. |
![]() dylan |
| 26.09.2007, 12:10.34 | |
@P 222dík za reakciu.a to "stále" - hoci v princípe nie je čo riešiť (lebo si nesplnil už podmienku 1), v tej otázke šlo o to, či SK občan, ktorý má na seba registrovanú kartu môže aj napriek vyslovene uvedenému obmedzeniu a po všetkých promo a servisných lehotách naďalej sledovať ČT (samozrejme riziko, že niekto "prehliadanú skutočnosť" prehliadať prestane vždy existuje)... |
![]() anonym2 |
| 26.09.2007, 18:33.24 | |
V čem je problém?Koupi karty a její registraci je potřeba odlišit od zákonem předepsaného omezení sledování programu na uzemi statu. Čili - koupit a zaregistrovat CZ a SK kartu si může kdokoliv. Zákon pouze říká, že sledovat program se může pouze tam a tam...Logicky tedy můžeš kartu koupit, registrovat a říkat "kartu sice mám ale dodržuju zákon a dotyčný program nesleduji".Já sám mám už několik let ofciálně zaregistrovanou kartu Slovak Link na Slovensku a při poslední výměně karet jsem dostal ze Slovenska kartu novou bez jakékoliv žádosti. |
![]() ivan v |
| 26.09.2007, 18:47.03 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Toto riesi Autorsky zakon, no a ako sa spravit blbym jasne dokazuje spolocnost Orange, ktora ponuka vo svojom baliku programov i program TV Prima s poznamkou ze sa jedna o testovacie vysielanie. - Dokedy budu a co testovat? Prima nikdy nedala suhlas sirenia svojho signalu nikomu na Slovensku. Takze testuju. S Novou je to podobne. CT 1,2, suhlas na sirenie operatorom dala, pokial si osetria vysielacie prava cez prisl.organizacie. |
![]() arthur |
| 26.09.2007, 22:02.22 | |
RE: Gital - regis. na občana SR, de jure a de...Pánové, toto raději řešte mailama, čert nikdy nespí, vím co říkám. |
![]() sateliťák |