![]() |
|
O:T 25 let demokracie,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
to je ta otázka,chceme to tak nechat?,nebo něco změnit?,jsme tedy spokojeni a nebo jen budem nadávat? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNemas na vyber, co je u vas alternativa alebo u nas?JA o nej neviem s relevantnych stran.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pf09pamatuju, že se tehdy někteří obyčejní komunisti báli, že je lidi oběsí, ale mě třeba nikdo z nich nijak neublížil. Vstoupili do strany buď z přesvědčení, nebo z prospěchu, stejně jako to dělají lidi dnes. Já pocházím z antikomunistické rodiny, ale dnes už proti nim nic nemám a hlavně mě dráždí, že se na ně svádí i současný špatný stav ČR. Je zajímavé, že bez zadlužení republiky komunisti postavili dálnici, dvě atomové elektrárny atd.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokraciePro pána krále! U vás prakticky nebo pragmaticky(?) orientovaných lidí mě udivuje, že tuto orientaci postrádáte v základních politických aspektech. @Kasr: jak se můžeš dostat do kategorie "kdyby teď chtěl někdo svrhnout režim"? Nemůžeš ty a tobě podobní místo zbytečných revolučních nápadů volit ty, které bys chtěl "nastolit, třeba kdyby nějakou novou krvavou demonstrací" na Národní třídě? Proč nechodíte volit? A proč nad svojí volbou nepřemýšlíte? Kdybychom byli trochu moudří, nebo aspoň uvážlivější, nevypotíme takové škůdce jako, doufám byl, Klaus nebo je Zeman a u vás Mečiar. Teď už jste dál, možná to trvalo ale k rozumnému prezidentovi jste sa múdro dopracovali. My jsme tím nejlepším začali, momentálně jsme společensky v krizi a V.Havla mnoho lidí nenávidí. Samozřejmě, že to není proto, že by měli konkrétní důvod k nenávisti, ale nerozumějí mu, zamyslet se nad jeho programem (TGM: myšlení bolí) je něco jiného, než pochopit jednoduché, na hokynaření se vším zjednodušené plky Klause nebo Zemana.V pátek, v interview ČT24, mě uchvátila sympatická a chytrá dáma pí Magda Vašáryová, když řekla, že - blbě parafrázuju - stěžovat si v dnešní době na poměry je nevychovanost a neslušnost. Všechno jsme měli a naštěstí máme, určitě vy mladí, ve svých rukou. Je to na vás. A jestli někdo zareaguje odkazem na peníze, ať, co mně se tejká, jde do pr-dele. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieAlternativou je jedine hrob, alebo basa. Tak ako za komancov. Len zanadavat si trocha môzme. Jedina zmena. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
geronimohno vidíš,já jsem byl na vojně celkem spokojen,byl jsem na vysílacím středisku křížový vrch u stodu,bylo nás tam sedm,největší šarže byl desátník,to jsem byl já,jak na vandru,super příroda,žádný starosti,chodili jsme pořád v teplákách,2x tejdně nám dovezli proviant,samy jsme si vařili,žrali,chlastali a to další,nikomu se do civilu nechtělo,na první dovolenou mě pustili po 13 ti měsících,ale jinak :bomb: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrI kdyby jsme chtěli něco změnit, tak máme velmi malou šanci. Kdyby jsme šli cestou Islandu, tak je otázka, jestli by nám to prošlo. Spíš by nám přišlo na pomoc NATO. Že něco změníte při volbách, na to klidně zapomeňte, nezměníte nic.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
@geronimohjak můžeš napsat, při svém vzdělání, že komunisti stavěli bez zadlužení republiky? to tě uspokojilo, že o obrovském veřejném dluhu nepsali? a ještě po letech blbneš jiné, kteří nemyslí? komunistům bylo jedno, jestli dělají dluhy, rozhodně jim na nich záleželo méně než u nás paskřivcům Klausovi, Kalouskovi a Babišovi dohromady. Ti se zodpovídali jinde než státnímu rozpočtu. |
knawi
![]() |
|
geronimohtaky to tak vidím,budem nadávat,změnit to můžou naše děti,my už sílu nemáme,ale upřímně,vždycky to stálo za h.o.v.n..o. R^ :laughing: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieVolit mozes tak svetlo ciernu alebo tmavo ciernu.Knawi neviem pokial myslime tu istu pani co uz presla niekolkymi stranami si osobne myslim, ze mala ostat pri vareche. Nic v zlom.Ako chce niekto riadit stat, ked sa nevedia dohodnut ani na tom kde vychadza slnko? To je u nas pravica.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
knawiKoho volit? To mas jedno, vzdy sa na strany nalepia ludia, co z toho chcu mat prospech a aj ked sa najdu obycajny, co by to chceli zlepsit, tak ich navedu na ten spravny zlodejsky smer, aby ich umlcali. |
Kasr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokraciemyslel jsem si, že jste chytřejší. ale já zase nevím, co s dm800se. mějte se i přesto fajn a jestli jsem se někoho moc dotknul, ať mi odpustí. fajn, že komunisti nemají moc. |
knawi
![]() |
|
pierrepetrjá na vojně zažil něco podobného, když nás na 7 měsíců převeleli na stavbu nového cvičiště ve vojenském prostoru Doupov. Převlékali jsme se z monterek do tepláků a měli jsme tam lampasákly, ale ti nás jen jednou denně spočítali a víc jsme je nezajímali. S proviantem nám vozil kolega i pivo, nebo co kdo chtěl. Příroda pěkná, bydleli jsme ve stanech, jen se nedalo nikam na vycházku, takže nám to kompenzovali sem tam opušťákem. Proti kasárnám ráj. Ale domů jsme chtěli všichni. Já byl prozměnu poprvé na vycházce po přísaze a pak až po 13 měsících.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieJo suhlas, bohuzial ani vlady nemaju moc, len financne skupiny a nadnarodne koncerny. NAco to divadlo s volbami, boze a ako som fandil demokracii dobrych 10 rokov, ale asi nie som sam.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
knawinevím jak víš jaké mám vzdělání, ale kdysi jsem si to ověřoval na statistickém úřadu ( poněvadž jsem tomu při té dlouhodobé masáži nechtěl věřit ) a i podle něj měla ČSSR v listopadu 1989 zahraniční dluhy a pohledávky 30 milionů dolarů v plusu. Tož asi tak. Konkrétně dálnici D1 zaplatili zlatem od Kadáfiho ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
liquerelogicky že, ti co mají opravdu moc se nenechají volit plebsem .... to platilo vždy a platí i dnesDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNechcem a nebudem chvalit komunistov, ale kolko ciest, bytov, fabrik(aj obrovskych) sa postavilo a opravilo od 1945 do 1989, to jest za 44 rokov!!!A kolko od 89 do teraz za 25 rokov?!!!!! |
Kasr
![]() |
|
geronimohno vycházky nepočítám,to jsem mohl každý den,jenže nebyly prachy,5 km do hospody,to by ještě šlo,jenže 5 km z hospody z5 pořád do kopce,to už nešlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Kasrpo roce 1989 se při každých volbách opakoval vtip : "Jeden se ptá druhého : Koho budeš volit ? Komunisty. To je mi jasné, ale z které strany ?"Dnes stačí zua komunisty dosadit slovo prospěchář DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
Kasrzase se tolik nekradlo,nebo kradlo,ale jen na vysokých postech a nikdo nám to v TV neřekl,dnes se krade všude a všichni nám to v TV řeknou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrna stavbě se na vycházku nedalo - vojenský prostor a v kasárnách jsem šel ze služby do služby - dozorčí, stráž atp. Podepsání vycházky si velitel roty podmiňoval protislužbami, na to jsem mu kašlal. Po víc jak roce to u mně vzdal. Pak to ještě zkusil poslední týden, že prý mě nepustí do civilu, pokud nevymaluju strážnici - řekl jsem na to : sedm. Zkusil na mě, jak mě bude mrzet, že půjdu do civilu později, řekl jsem mu : později ale půjdu, vy tu musíte zůstat ... Šel jsem normálně bez nadsluhováníDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNa slovensku sa vo volbach rozhoduje medzi j&t a druhou velkou financnou skupinou(teraz ma nenapada nazov). Strany su iba vykonavatelia ich ziadosti. |
Kasr
![]() |
|
pierrepetrno tak kradlo se i v malém, třeba v zaměstnání, ale to se krade i dnes. A ani tehdy ani dnes nám o velkých krádežích v TV neřeknou všechno ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
geronimohno já jsem si měl sedm nasloužit,to byl nejvyšší trest co mě dali,málem jsem dostal Sabinov,kontráš ze mě udělal spojence imperialistů,že jsem měl kazeťák na vysílacím středisku,že bych mohl nahrávat hovory z etéru,jenže ten kazeťák byl rozbitý a neuměl nahrávat,jen jako přehrávač,což mě tehdy zachránilo před prokurátorem,nakonec mě těch sedm dali nasloužit,ale 30. přišel velitel a řekl "vypadněte do civilu,nebo nakazíte nováčky zítra",tak to bylo nakonec pět R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
geronimohnejlepší na tom bylo,že všichni kradli a nikdy při inventuře nic nechybělo,jinak by to někdo odseděl,perpetum mobile R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
![]() |