![]() |
|
O:T 25 let demokracie,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
tonektak vstával jsem o půl šesté a jel na stavbu, ale rozpršelo se a nedá se venku dělat, tak šéf rozhodl, že to dnes zabalímeDM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
...oligarchoviaovladaju nielen svk a cz politiku. my, plebejci mozme tak akurat posluzit ked treba...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
tonekKolego, jinak - doma jsou všechni zdrávi, včetně potomstva ? Mi se doma hárá fenička. Je to malí knírač,Androis, je celá černá a její táta co kryl fenu, byl champion NSR. Tak vo co Ti jde. ?? :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieTak to nebude delnickeho puvodu, snad ne pracujici inteligent ? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to CESto až dorazí geroj Putin, měl bys fenečku separovat (a né do vaničke). Nebylo by vhodné, když už náš prezident pozval podle medií zástupce vítězných mocností, aby se potkali geroji z východu s vítěznou stranou z Německa... to mi tedy hlava nebere, že někdo uvede Německo jako vítěznou mocnost :-) Ale co už - když je i Slovensko a Česko bráno jako vítězná mocnost, tak proč ne Deutschland, že :-) PS: kdo vlastně vedl válku proti komu sokolíci? Žeby Džon Lenon proti Bííítls na Kampě? :O |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
pfO9Jinak buďme rádi, že Ruský prezident p.Putin má IQ, a bohužel si nenechá " kálit" na hlavu od EU a USA. Je to naprosto jednoduchý a on to krotí i Rusku!! Stačí jeden aktivní Ruský " lampion" - akce: " tavarič generál - narůšitěl samaljot, pakaží - vot charošo, daváj- spusk" ,odjistí, zmáčkme to tlačítko a je hotovo. Tak si Putina važte, že je kliďads a koukněte na to jak bylo OK: ZOH v Sočí a Formule 1 v Soči - luksus, i on chce Evropu spokojenou a ekonomicky silnou. To jen názor, nejsem soudruh. R^ R^ :O |
CES
![]() |
|
@CESDobře jsi to napsal R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
to CESIQ agenta KGB - to jo. Já jsem říkal mnogo lět tomu nazad, že náš národ ztrácí paměť - a rád. Hitler uspořádal taky bombastickou Olympiádu. A že byla i v TV!!! No nebyl to chlapík? Dyť i ti Židi a ti "reakční" US-boys, kteří nikdy neválčí na svém území, chtěli jen rozvrat, krizi a válku - že... Putin chce silnou Evropu? Tak leda na kolenou. Evropa se položí sama a na to Putin čeká. Ukrajina už ztratila sama sebe a EU ji jen táhne do pekel, protože dotacema hubí vše, co by mohlo Evropu pozvednout. Svět má jiné starosti než nějakou Ukrajinu - Bohužel. A to Putin ví - proto dělá, co dělá. A náš Mr.President jen splácí, co si půjčil na východě. Nebýt "sarajevského atentátu" na Klause, mohli jsme tady žít tak nějak po moskevsku - střídačka Putin-Medveděv ... Klaus-Zeman. A nemusel to tady "kazit" nějaký Kalousek :-) PS: co to je za hanlivý výraz "Pražská kavárna"? Asi lepší IV. cenová skupina, no ni? To tu již bylo a jak to dopadlo. Howgh sokolíci-pěknou zatím ještě svobodnou, dobrou noc. ;) |
pf09
![]() |
|
ještě CESEU ví, že zatím bez ruského plynu je v rici a Putin ví, že bez EU a jeho odběru plynu je taky v rici - tož tak :-) to je celá ta politika o lidských právech... |
pf09
![]() |
|
Kasr si něco nastuduj bez USA by Rusko nebylo.Co tady pomlouvaš Rusko,podivej se jake svinstvo dělaji Amici ve světě Ty chytraku. |
saeco
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokraciepardon - šlápl jsem na kuří oko :-) opomenul jsem, že na bratra z východu se nesmí říct ani popel. To jen Žid, Američan a pomýlený Němec je zhouba tohoto světa. Tak se omlouvám, že jsem byl poblouzněný. Jo ještě ten prohnilý Polák a Angličan .. Skot a ten separatista ze španěl - to jsou kámoši, že jo - ty podporujem :-) |
pf09
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieJe šílené dívat se jak z našich okupantů z 39a68 se budou muset stát naši spojenci,jestli amerika ekonomicky klekne,bude kolem sebe kopat na všechny strany,proto ten run na rusy,nevěřím žeby němec vytahoval ameriku z wc,ti kdo tak milují ameriku se brzy dosmějí!Američané za to nemohou,jen těch pár nenažraných-škoda!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
pf09Tak Ukrajinu rozkradli tamní mafiání, no v Rusku je Putin pozavíral, jinak by to taky rozkradli. A OH v Německu za Adolfa, byla propaganda a příprava na válku + oblbnutí národa - do dnes je proto v Evropě zle i po 70-ti letech a za to poděkujte Němcům, že se jejich dědci a babky nechali zfanatizovat a děje se to co se děje - o tom nejsou diskuse. Jinak dnes se žije v předsudkách z 20. století. Podejme dnes ruku všem rozumným lidem, v 21. století ve světě, co chtěji v pohodě a míru žít a mít se OK. R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieOmyl, europu rozbili po I. sv. vojne. V nemecku by sa Adolf nedostal k moci, keby slavne velmoci nepriniesli chudobu a hlad. Takze dakovat treba inde. Aj tak sa dostal k moci az na 3 krat, lebo po tzv puci v Mnichove nist, prve volby-nist a az na treti krat sa tam dostal.Takze dakovat bud tam kto zapricinil prvu vojnu, alebo tam lto pomohol vzostup Adolfa po prvej vojne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieA este podakujme Kristofovi Kolumbusovi. :))) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
liguereNo jasně, tou válkou Adolf pomohl Salinoj a komunistům ovládnout východní Evropu. A i tak se po Mnichovnké zradě, a po válce, se na nás Čechoslováky západní mocnosti vykašlali. No o tom se moc nemluví - dle boby, jak se komu hodí. |
CES
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNo keby Adolf nebol pri moci,nemecko by nenapadlo rusko a oni by neprisli sem. Inak ako to citam, este si odlozim radia kde su stredne vlny, clovek nikdy nevie.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
tedy hoši,to pěkně pitváte,ještě se něco doučím z dějepisu,co jsem chyběl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokraciese Zemanem v čele státu se na nás Západ zase vys..e a pak to tady budou další generace řešit. Neřval náhodou Gottwald ve 30. letech, jak je potřeba podporovat německé soudruhy a genosen Hitlera? A pak ho národ zvolil do svého čela. Fakt tento národ je nepoučitelný. A na to se naši mocní spoléhají, že paměť národa nesahá dále, než pár let zpět do období, kdy jsme ještě honili baby... :-/ |
pf09
![]() |
|
KasrSe vzpamatuj, objevením Ameriky: severní a jižní, nastala v historii světa největší genocida lidu - původních obyvatel. Tak na ty dobyvatele neměl - Ada ani Josif :fuming: Rv :fuming: |
CES
![]() |
|
pierrety si tu zalozis vlakno a potom zmiznes, nejsi ty spion ? :laughing: :laughing:inak tu chyba spojka Krym - Budejovice.... :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pf09...ty jsi nebyl u voleb prezidenta?,asi bylo míň fanoušků šláfnberga R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrjak bych mohl volit, když jsi nebyl mezi kandidáty :-) |
pf09
![]() |
|
liquerejesli jsi si nevšiml,tak jsem aktivní diskutér,až mě to jiní předhazují,tady je zábava,já mám zábavu až po práci,tedy od cca 19.00-02.00,jak kdy,ale letos bych na prstech jedné ruky mohl spočítat moji absenci,mimo pravidelných dovolených v tropech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pf09...no musím souhlasit,letos jsem neměl čas se tomu věnovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
![]() |