Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pôjde DLNA vo Viste Home?

Chcem spojazdniť DLNA server v nt v ktorom je Vista. Je to možné? Stiahol som ALL Media server, povolil zdielanie, no Android 4 v tv ho nevidí.

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pôjde DLNA vo Viste Home?

Co je to za telku ? To uz zvladaju placky hadam par rokov prehravat. Pozri si na ich stranke co podporuje a co nie. MYslim, ze od XP hote by to malo chodit,teda aj vista.Problem bude inde.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Allmedia server neznam, ale vseobecne plati, ze musis mit povoleno UPnP/DLNA na firewallu, kde ti ten server bezi. I nektere antiviry (napr. Norton) UPnP/DLNA blokuji.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Pouzivej univerzalni DLNA platformu Plex.tv. Bez problemu mi server bezici na PC vidi TV Samsung (Plex widget v obchosu samsung), android (appka v GooglePlay), Enigma 2 (plugin), Chromecast (poustim na TV z Androida). Navic mnoho dalsich moznosti a nastaveni. Server muze bezet na Linuxu, NAS, Apple ... Free.

aafroman
Registrace: 6/2014

Z GooglePley mám nainštalovaný v Androide 4 program MirorOp Reciever a v nt AllMedia server aj SP3 server s Enigmou 2. Ani jeden tv nevidí. Ako by som zistil, na ktorej strane - tv alebo nt - je chyba?

Karner

Taky jsem pouzival ruzne aplikace a porad byly nejake problemy, jak rikas. Az Plex vsechno vyresil. Nainstaluj, vyplati se.

aafroman

Nainštaloval som Plex Media Server a nemôžem ho otvoriť. Je určený aj pre Vistu?

Karner

Jo to funguje, mas ho v pravym rohu na taskbaru. Klepni levym-Media manager.Otevre se v prohlizeci (stranku si zabookmarkuj) a uz muzes konfigurovat a pridavat media do knihoven.

aafroman

To aafroman

Nemusím nič kupovať, aby Plex fungoval? Často chce za služby zaplatiť. Manažer sa mi otvorí,ale nejde mi pridávanie videí do knihovne. Je tam ukážka, no mám dojem, že Plex vo Viste nie je celý nainštalovaný. Napíš, akú ti udáva veľkosť v kb po inštalácii.

Karner

Je to absolutne free. Nic neplat. Madia manager-levy horni roh-nazev tveho serveru-zde klikni na plus a pridavej.

aafroman

Pridávanie mi funguje, no nefunguje mi pripojenie. Registroval som sa, prihlásil k účtu, dal som pripojiť a nedarí sa serveru. Musím dať odblokovať router alebo je v tom niečo iné, prečo ho Android v tv nevidí?

Karner

Chyba může být ve Vistách samotných(firewall) a může být neprůchodný i router....obyčejný TP-link v Defaultu nemá žádný problém.Zkus nějakého "síťáka" ve tvém okolí. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Mám obyčajný TP-link, firewall som odblokoval. Nakoniec bude chyba v Androide, ktorý okrem Wifi na nič nereaguje.

Karner

Mám v telefonu MediaHouse UPnP(DLNA-client) a vše O.K.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Staci mat v androide nainstalovany File Manager. A v polozke siet a nascenovat siet najde zdielany adresar vo windowse aj vo viste. Potom sa da prehrat media subory napr. cez bsplayer alebo mxplayer. Alebo ak chces mat istotu, nainstalovat do nt PS3 media server a to Ti najde vsetko, nacom to chces prehrat. Samozrejme telky s dlna funkciou.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Android 4 mám v Smart Elemente Dougle, ktorý je zasunutý do HDMI portu v t. V nom mám File Manager. Keď dám hľadať sieť DLNU nenájde len Wifi siete. PS3 mám nainštalované a oznamuje mi, že mám povoliť UPnP protokol na serveri. Ako?

Karner

V ps3 si nastav, ktory adresar chces na nt zdielat - shared folders

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Kamer

Vo File Manageri si daj hladat vsetky siete, a vo Viste mas nastavene zdielanie adresara?

petersk

To petersk

Nechce mi naskočiť PS3, lebo neviem ako nastaviť: IP filter? Platnú IO servera - moju alebo routeru? Vynútiť sieť na rozhraní - akú sieť mám uviest? Zaškrtnúť HTTP Engine 2? Aký uviesť základný prehrávač, keď padne automatická detekce? Čo napísať do Customer Options pri VLC video? Prosím, poraď.

Karner

Karner

Čo uvádzaš nastavenia sú už špeciálne nastavenia. Treba nastaviť na začiatok len adresár na notebooku /predpokladám, že tam máš PS3 nainštalovaný a spustený/, ktorý chceš zdielať cez PS3. Potom už len v Androide napr. cez BSplayer nájsť prehrávanie cez sieť. A samozrejme všetky zariadenia musia byť v jednej sieti.

petersk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra