![]() |
|
Skúsenosti s novým MAGIO SATAké máte skúsenosti s novým MAGIO SAT? |
matej37
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 84 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATTato sluzba nie, ale magiosat ano. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATNo ja som si Magio objednal len kvôli Pl a keďže mám od nich internet na optike, tak som sa rozhodol že na dva roky to skúsim. Mám to ako doplnok k inej platforme. Digi sporty v HD sú v pohode, a to je vlastne jediné plus, prečo si to človek má objednať. Iný dôvod prečo sa zaviazať Slovak telekomu, normálny človek nemôže mať, dúfam, že tie dva roky dáko prežijem. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATkokso co na ten telekom tak nadavas, co ti spravili?maju najlepsiu mobilnu siet, najlepsiu telku u nas, pre mna jednoznacna volba cislo 1 |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATJa som na nich nas..ný,lebo DIGI Sporty nechcú pustiť nikomu okrem DIGI tv a O2 už len preto,že majú vlastné šroty prijímače Rv Ak by aspoň predávali CI moduly tak by to bola paráda.Nepochopím ako niekto v 20 storočí nechce poskytnúť predaj CI modulov.Ale nechcem ich kritizovať,rád by som vedel čo za tým je :OVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATMalá chybička,myslel som 21 storočie,preklepVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
javiTy si padal a dopadol na hlavu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
masto, javimasto, keď máš i-net na optike, prečo potom magio SAT a nie magio na tej optike? Rozdiel medzi kvalitou, množstvom programov a možnosťami medzi týmito dvoma magiami je priepastný.javi, ako firma sme u mobilnej siete odišli od cyanov k pomarančovým pred dvomi rokmi. Skutočne funkčné pokrytie 3G na slovensku (nie akási mapka na webe) medzi týmito dvoma platformami (navyše dobre funkčné LTE u pomarančových) sa nedá porovnať ani z rýchlika preplneného zadarmo cestujúcimi dôchodcami na vianočné trhy. Ako inak než nenažranosťou mi vysvetlíš, že po 20 rokoch, čo som zákazníkom t-comu (doteraz nebolo inej možnosti na net) mi na ďalšie obdobie viazanosti ponúkajú vyššiu cenu než pomaranč ktorý by použil ten istý cyanový kábel s rovnakou rýchlosťou? V čase neviazanosti pred dvomi rokmi som chcel skúsiť vyšší i-net či pôjde na mojom kábli. Tak, že si proste zaplatím na 2 mesiace plnú paľbu bez viazanosti, keďže mi to nevedeli reálne zaručiť. Nestačilo to, chceli po mne na tie dva mesiace "inštalačný poplatok za neviazaný i-net na vyššiu rýchlosť turbo3" asi za 150 EUR na drôt na ktorom beží roky turbo2. Proste parádna firma, ktorá nevie čo so sebou. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Ja viem že na optike by to Magio bolo lepšie a viac HD programov ale ja si tuner nosím do práce, lebo nepracujem v mieste bydliska a idem do práce povedzme na týždeň až dva a potom som zase doma, tak len kvôli tomu. Inak jasné, že by som to riešil cez optiku. Nepozrel som ešte moznosť že by som mal doma optiku a k tomu jeden sat. tuner, neviem či sa to dá za prijateľnú cenu, veľmi sa mi tam nechce volať, lebo tie sliepky na info linke aj tak nič nevedia |
masto
![]() |
|
Dagy2Čo platíš za net od pomaranča a ako je to ťahané do domácnosti? Predpokladám že káblom. Nechce sa mi to hľadať na nete, poraď, lebo o nich už uvažujem aj ja, lebo chválu som na nich počul z viacerých strán |
masto
![]() |
|
mastopomaranč ponúka rôzne možnosti. Ja mám ešte viazanosť u caynu do januára tak práve sledujem čo s tým. môj turbo2 je na obyčajnom "dráte" kde predtým bola pevná linka. tú som zrušil, pretože aj tak všetci máme mobily z pracovných dôvodov tak načo ďalšiu službu. Mám len turbo bez pevnej.už pred dvomi rokmi ponúkal pomaranč že na tom istom drôte dodá internet za 6,99. Malo to malý háčik drobnými písmenami, 5Mb/s len pre prvých 0.5GB dát, potom len 0,5Mb/s. "Plná cena" bola na úrovni cyanu ca 14e. A tak som si povedal, že výmena bude problematická, pretože cyan robí všetkým problémy. Namiesto aby sa o zákazníkov staral úplne normálne, tak vydáva množstvo energie na robenie problémov. Teraz však pomaranč priamo na webe ponúka "prenos od cyanu k nám". turbo2 od cyanu bez akejkoľvek zmeny v inštalácii a bez prerušenia prevádzky je v základe 9,99e u pomaranča. |
Dagy2
![]() |
|
dagyvela tvojich info je konkretnych a pochopitelnych, kedze tvoje poznanie je aposteriori, co dost dobre nepochopil z mojej vseobecnej info matej...tiez mi nejde do hlavy ako pomaranc moze ponukat o nieco lacnejsi pevny net ako slovak telekom, aj preto lebo ma prenosove trasy slovak telekomu viazane zluvou v najme. takze prevadzkova rezia slovak telekomu vedie ich zamestnancov nielen k zavadzaniu svojich klientov ale na druhej strane aj k plneniu planu jednotlivych t-centier a tzv. "cenovy monopol" zamestnanci ST zneuzivaju a mystifikuju nielen pri nete, sate ale aj hlasovych a datovych sluzbach... MAGIOSAT nikdy, hoc by sa ostnaty drot tvaril aj stokrat ako STONKA RUZE...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SAT"Najchytrejsi slovaci su v Telekome" :laughing: :laughing: :laughing:A teraz vazne, telekomunistov volit jedine v pripade, ze uz ziadna ina moznost neexistuje :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s novým MAGIO SATkludne si so dslka do orangeu chodte, lacnejsi ako telekom su preto, ze po case ti potichucky znizia prenosovu rychlost, ze ta prestane bavit taky internet pouzivat, telekomu totiz platia za data, ktore ty cez telekom kable natahas. okrem toho ich systemu su take.... francuzske, daju ti ip adresu francuzsku, vlastnych technikov nemaju, takze ked mas problem, ries si sam...drzim vam vsetkym palce |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
javimáš úplnu pravdu. ide to cez káble cyanových. to je čoho som sa pred dvomi rokmi obával. Ale - otázka je, či máš väčšiu šancu riešiť problém keď si u cyanu sám v ri*i alebo keď si sťažuješ u pomaranča a oni potom ako firma dupnú na cyan. Pomaranča to toiž nič nestojí a majú možnosť ukázasť cyanu, že oni sa starajú o zákazníkov. :lookaround:francúzska IP-čka nemusí byť v§bec na závadu. ja mám takú pod akou sa prihlásim cez VPN, takže zblbnutý gúgl a iní podvodníci mi napríklad ponúkajú služby v švédštine alebo taliančine :laughing: |
Dagy2
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |