![]() |
|
DVB-T NitraProsím o radu,ako poriešiť rozvod na 3 tv cca 20km od Nitry a čo sa dá bezplatne prijímať,aký typ prijímača je najvhodnejší,vďaka za každú radu |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
chtěl bychušít sako na míru,kdo mě ho ušije?,mám obvyklé míry R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrA ty jsi reagoval na co? Nebo jsi se spletl? Jsi od Nitry? Já ne, tak neporadím.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: DVB-T NitraByvam tiez v tej vzdialenosti od NR, volne idu v DVB-T : stv1 HD, stv1+2, markiza. joj, joj+, doma, wau, dajto, ta3, slovsportmux, kde su stv nejde u nas spolahlivo, ale to zalezi od miesta prijmu a kvality anteny- to nemam :)) ale da sa to riesit. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
kuba"ako poriešiť rozvod na 3 tv cca 20km od Nitry",ani místní anténář bez zjištění stavu signálu na místě nemůže věštit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: DVB-T NitraPokial vidis priamo Zobor, tak malu logaritmicku iskru, trojity rozbocovac a 3x TV s DVBT tunerom. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
20 km od Nitrysmer TO,HC,SA,NZ,LV,ZM ??? všade trochu inak, použi sklenenú guľu alebo len vystrč kus drôtu a čo bude hrať to bude hrať a ostatné nerieš. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
DVB-T Zobordík,myslel som skôr s akým prijímačom sa dá zdielať na 3 TV a akú anténu by ste odporučili.Výhlad z domu mám na vysielač Zobor |
patrikcoac
![]() |
|
RE: DVB-T Nitrav dvb-t chces zdielat ? to mas nejake pomylene kup 3 primace antenu rozbocovac 1-3 vyber primacov je na tebe v Nitre je dost dobri vyber |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
DVB-T Zobornechcem zdielať DVT-T,ale aby som mohol cez jeden DVB-T prijímač mohol pozerať 3 telky-čiže zdielať |
patrikcoac
![]() |
|
pokud ti budevyhovovat,že budeš koukat na třech TV na stejný program,řešení bych měl ,ale nechtěj to slyšet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
DVB-T ZoborTo vážne neexistuje žiadny DVB-T prijímač,ktorý by sa dal zdielať na viac televízorov v dnešnej dobe? |
patrikcoac
![]() |
|
RE: DVB-T NitraPreco potrebujes taketo komplikovane riesenie?Ved predsa dnes kazdy TV ma svoj vlastny DVB-T tuner, staci ti rozdelit signal do miestnosti. Rozdelenie dvb-t signalu je jednoduche ( oproti dvb-s...) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |