![]() |
|
Jaký hd příjmač?Jaký Hd příjimač si pořídit na Skylink, když nechci ten s jejich značkou a pokud možno kvalitní. Chci takový co přehrává externí disk bez nutnosti ho v tom příjimači formátovat. Poradí mě někdo? |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 166 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
táhlovejtak si může koupit třeba VU solo a má vystaráno za pár šupů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Jaký hd příjmač?No a za jeden šup si může koupit nějaký multipřehrávač a Gosata si nechat.No a protože se cariada už dověděl všechno,tož dobrou.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
v podstatěsouhlas,pak jsme to vůbec nemuseli řešit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Jaký hd příjmač?GS si samozřejmě nechám ten je v ložnici a na přehrávání hdd disku tam mám starší Mascom, který přehraje všechno, ale jak sat příjímač je to příšerný pouze přes modul, který sem tam zlobil. Nevýhoda toho Mascomu pro přehrávání je ,že se to divně řadí třeba na jednom hdd mám asi 950 filmů a zobrazuje se to podle abecedy, ale jen počástech třeba 50 filmů se seřadí pak dalších 10 a tak dál.Tak že v tom něco najít je umění, žádná časová osa a tak tam není. |
cariada
![]() |
|
Jaký hd příjmač?no a nový příjímač potřebuju do obýváku, kde je stará Ariva 200 a ta přehrávat disky neumí. Nehledě na to špatně zobrazuje obraz asi u 20 programů,a nejde nijak roztáhnout. A ještě bych rád ,aby to mělo USB vstup v předu. |
cariada
![]() |
|
cariadaběž do Dream Boxu 800hd R^poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: Jaký hd příjmač?Takze kazdy ti poradil nieco s linuxom, arivu uz mas, takze nakoniec ktore amiko to bude? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jaký hd příjmač?AB Cryptobox 650 HD zatím jsem našel tohle a nebo Topfield SBP-2070 po Linux jse ještě podívám, hlavně jsem koukal, aby to mělo USB i v předu a nebylo to certifikace Skylink. Mám příjímač v polici špatně by se neustále vyndaval a zapojoval USB kabel. Zase tak drahý to být nemusí.Hlavně to musí přehrát externí HDD bez nutnosti formátování v daném příjimači. |
cariada
![]() |
|
@cariadaNapsal jsem Ti už dvakrát,takže potřetí - kup si nějaký multimediální všepřehrávadlo a na Skylink si nech GOSAT7056.Každé jiné řešení v Tebou preferované cenové hladině bude stále polovičaté,zvlášť u receiverů s Ali procesorem.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
ak beriemdo uvahy cariada sw podporu STB na ktoru prihliadaj pri vyberesat boxu, tak DM dreambox vzdy mal, ma a bude mat solidnu sw podporu co je podla mna tak isto dolezite ako hw dobre vybavenie... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
VU solořeší vše,na čínských webech za pár šupů,i neklon R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |