![]() |
|
Nefunguje Skylink??Satelit mi píše kódovaný program a nic nezobrazuje a na web Skylinku se nedá dostat. Funguje to někomu? |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Mě jelo taky vše komplet 2 karky + 2 karty next k nim.A jak tady někdo píše - S freesatem u kterého jsem byl rok se to nikdy nestalo - ty bych chtěl vidět. Znám naopak spoustu lidí, kteří kvůli neustálím výpadkům, změnám apod. od nich šli. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??zdrk15neviem o akych neustalych vypadkoch u freesatu pises. Mam od nich 3 stare upc cw 0D02 a za poslednych 8 rokov som nepostrehol ziadny vypadok v kodovani. Asi si tej spouste lidi len nejak zle rozumel :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Pouzeje třeba dodat že u freeSatu jakákoliv závada třeba jenom u konkrétního programu trvá třeba i pul rok i více do jejího odstranění.Viz třeba ne zas tak dávné rozpady obrazu na NSHD a před tím HBO HD. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??hoboto ale s kodovanim nic spolocne nema Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??No ani to rozpadávanie obrazu nie je až taká pravda. Zaležalo na ktorom akom prijimači.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Obraz se rozpadával na všech strojích. Neplácej nesmysly. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??100 percent nie !!!!!!Dreambox u HBO HD ani nahodou. Ten sledujem a sledoval som denne aj vtedy ked to aktualne hobo pisal. Stojim si za tym !!!Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??A já si stojím za tím, že NovaSport HD u Freesatu měl výpadky i na Dreamech. |
bretah
![]() |
|
BornA ještě samozřejmě NS HD také ne že ano.Nevěřím pokud bych to tenkrát neviděl na vlastní oči jak to tobě nedělá. ;)A jenom na okraj dělalo to i na jejich přijímačích. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Na 8000 HD určite nie ani na 7020 HD nie ...na ostatných neviem...vtedy som to sledoval, ako hobo pisal. Dôvod bol jasny, zaujimal ma ten technický problém a nechcelo sa mi veriť, že by freesat kašlal na to.Ked si sledoval konkurenčne fora, pisali tiež v tomto duchu že niektoré dreamy to zvladali. Na jednom som mal image Merlin 3 OE 2.0 na druhom Experimental OE 2.0.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
hoboNema zmysel tato diskusia. Prečo by som pisal že to robilo,ked to nerobilo. Toto tu už nemá zmysel na týchto stránkach.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Tobě to totiž šlo v HD, i když to už byl jen upscaling..... https://www.parabola.cz/forum/topic-81444/ |
bretah
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??O čo ti ide o dalšiu hadku..ked povieš A povedz aj B...v dalšom tematu som sa hned ospravedlnil k tej NOVE HD...ale ďalej to nema zmysel preberať a rozoberať.Bavíme sa o niečom inom, nie? Apropo. Na konkurenčnom webe tiež bežala diskusia k rozpadu obrazu a bolo to presne ako pišem. Niektorý Dream to zvladal, iný nie...bolo to HW-image neviem. Ale bolo to tak.Snad mi nechceš povedať že si duch a sedel si vtedy pri mne ked som to sledoval. To snad nie.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Jsi holt nedůvěryhodný. Blblo to všem, freesat to i přiznal, jen to tobě to jelo... |
bretah
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Ani ty si neni dôveryhodny...prečitaj si svoje "diskusie" so napr. satmanom1.Ale všetci sme nejaký.Išlo to viacerým nielen mne...aj tu sa o tom pisalo aj inde. Chodiš aj na ine stranky? Tam si to vyhladaj.Dokonca jeden odbornik cez dream o tom pisal...Ahoj.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
Takžeabychom to uzavřeli tak freeSat pomalu rok vysílal bezchybně pro majitele Dreamboxu.Proto asi tu vadu tak dlouho ignorovali. :lookaround: |
hobo
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Ne,ne,ne... freesat tu chybu priznal, ale o tom sa tu predsa pisalo...šak nerob zo mna vola. Škoda že som neodložil e mail čo mi pisal technik a ked som bol u zákaznika aj mi volal, že na probleme sa pracuje , vedia o ňom , ale technicky ho nedokažu "nejak" identifikovať či čo.Aj to potvrdil že vie o tom že niektoré prijimače detekuju obraz u HBO HD bez trhania.Včetne niektorých Dreamov... Ďalej to fakt už nema zmysel...podobne to bolo teraz, a už to riešia technici, s vysielanim jedneho regionalneho programu v DVBT. Cez DVBT tuner v dreame všetko OK aj u kolegu a cez DVBT tuner v TV rozpad obrazu trhanie.Proste zahada.Dokonca ten technik bol aj u kolegu a čučal jak kon, ako je to možné...citlivosťou DVBT tunera v Dreame? Hmmmmm...Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
Tak pročpokud jim trvalo pomalu rok než tu neuvěřitelnou a záhadnou závadu nemohli identifikovat a odstranit se nezeptali v Madarsku?Tam tento problém nebyl nikdy v případě HBO HD? :lookaround Raději toho necháme. ;) |
hobo
![]() |
|
a pravepreto ma novu registraciu 02/2014...prijemny a nekonfliktny, neomylny typ.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??Nie novu on ma jedinecnu, pre nechapajucich jednu.Hold niekto ma tri.Ten sa ma. :razz:Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
![]() |
|
RE: Nefunguje Skylink??http://blog.zdenekvecera.cz/item/piste-cesky-hold-%C3%97-holt |
bretah
![]() |
|
VypadokProvozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o výpadku dekódovacího systému.Včera, 26. 11. 2014 jsme po 20. hodině zaznamenali výpadky dekódování satelitního vysílání u většího počtu přístupových karet Irdeto. Ve 20:31 jsme přepnuli na zálohový systém Irdeto a během několika minut se dekódování na postižených kartách obnovilo. Příčiny včerejšího problému analyzujeme. Následkem výpadku došlo k zahlcení webových stránek Skylinku a jejich dočasné nedostupnosti. Našim zákazníkům se za toto mimořádné přerušení poskytování našich služeb omlouváme. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |