| 26.09.2007, 17:34.49 | |
Ako dva HumaxyOdisiel mi Hyundai na Digi a dostal som ako vymenu DigiHumaxa, lebo Hyundaie uz nemaju asi 2 mesiace. Okrem toho mam CRCI5500 kvoli gitalu (CRW), je to viditelne vyssia kvalitka, takze sa toho nechcem vzdat, navyse 5500 mi ovlada motor (53E-18W) a na DigiHumax s motorom su staznosti, takze sa ani nesnazim to rozchodit. Mate niekto nejake riesenie ovladania dvoch Humaxov nezavisle na sebe bez rucneho vypinania toho druheho? Humax dialkove je celkom vsesmerove, takze reaguju sucasne oba prijimace, aj ked su dalej od seba. Dakujem, PH. |
![]() harmi |
| 26.09.2007, 18:03.28 | |
RE: Ako dva HumaxyMám 3 Humaxe.ty,které nechci aby se aktivovaly,jejich čidla mám zastíněná.No a abych moc nezpohodlněl ,tak ten přijímač,který chci použít,odcloním. |
![]() karel 4 |
| 26.09.2007, 19:17.54 | |
RE: Ako dva Humaxyje to pakáreň, to mám doma aj ja, presne ako ty. jedine cloniť |
![]() Nightwish |
| 26.09.2007, 19:49.16 | |
harmi a k čomu jedobré mat zapnuté dva sat.príjmače.Snád nepozeráš obidva naraz.. |
![]() umwelt |
| 26.09.2007, 20:38.55 | |
RE: Ako dva HumaxyNijak jednoduše to nevyřešíš.Je deset možností, ale ne jednoduchých, to je jedině to zakrytí. Jednoduché by snad ještě byly IR dálkově ovládané síťové spínače. Existují a není to úplně cenově mimo, ale taky ne za pět korun. |
![]() Antonín |
| 27.09.2007, 09:54.27 | |
RE: Ako dva HumaxyDakujem za rady, pohram sa najprv s clonenim, ale skoncim pravdepodobne u tych dialkovych sietovych spinacov (asi skusim vymenit spinane relatko za prepinacie).Re umwelt:nuz k tomu, co som uviedol - aj ked pochopitelne naraz oba nepozeram. Humaxovy ovladac naraz prepina oba prijimace vratane prechodu medzi standby a aktivnym stavom. A kedze slovo dialkove ovladanie vo mne evokuje predstavu, ze programy mozem prepinat bez potreby byt pri prijimaci, tak hladam riesenie. |
![]() harmi |