![]() |
|
Cena balíka Digital sa možno zvýšiOperátor zároveň zdôraznil, že cena servisného poplatku sa nemenila už dva roky a je na úrovni 1,20 eura mesačne. Skylink v budúcnosti taxu možno zvýši.„Pokiaľ si zákazník nepredpláca žiadny platený balík, hradí servisný poplatok. Ten je už viac ako dva roky na úrovni 1,20 eura mesačne a je teda možné, že sa časom zmení,“ dodal Glisník. Poplatok bol v apríli zvýšený o 6,10 eura pri platbe na dva roky dopredu. Nemenil sa pri platbe cez SIPO alebo inkasom z účtu. Skylink servisný poplatok v roku 2012. Pôvodne však sľuboval bezplatný príjem základných televíznych staníc. V Česku dostal pokutu, u nás nie. na z.v.sk |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiTo:bretah to s těmi penězi právě má hodně co společného ,protože vše se točí hlavně a především kolem nich,koneckonců samotné vlákno má pokud se nemýlím v záhlaví :Cena balíka Digital sa možno zvýšia pokud by to bylo vše tak zanedbatelné myslím to zdražování/asi by se to tu nemuselo rozebírat a zakládat vlákna,já jen říkám že pro někoho je to zanedbatelná částka pro někoho jiného nemusí ale stále mi tu ještě nikdo neodpověděl na můj věcný dotaz a to je proč jako plátce Paytv když za to platím,musím čumět na komerční reklamy které tam nemají co dělat když pominu dejme tomu veřejnoprávní a komerční kanály vysílané mimochoden na DVB-T kde je to zdarma.Proč je to někde tak a jinde jinat ,tak zní otázka na kterou bych rád uslyšel odpověd. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiA nezbavili tě svéprávnosti ?? Nebo si snad opravdu myslíš, že se na to musíš dívat, či si to snad předplácet ??? Tak to zruš a hotovo. Prosté. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
To:bretahTo se teda opravdu pleteš a velmi mýlíš a o nesvéprávnosti spíše uvažuj nad sebou.No vidím že zastupuješ typického přišlápnutého občánka co si nechá srát na hlavu a jemu naprosto jedno kolik za co zaplatí i když služba neodpovídá ceně či deklarované nabízené službě .To je teda přirovnání že se na to nemusím dívat ano nemusím a taky nedívám když to mám ale předplacené např. na 1 rok,takže když půjdeš třebas do PIP šou a bude tam místo nějaké sličné kočky kterou tam toužebně očekáváš ožralý chlap u sloupu a dáš za to dejme tomu 50 Euro tak se spokojíš s tím že se na to nemusíš dívat a spokojeně odejdeš ???Znovu se musím opět opakovat, dosud jsem nedostal fundovanou odpověd na mou věcnou otázku namísto toho se tu ozývají samé tlachy a machy.Nevím ale pokud se to bude tímto směrem dále takto zaobírat tak už nemíním reagovat a bavte se pánové na svůj ůčet. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiJake medikamenty na to beres ???? |
bretah
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNj tonoucí se stébla chytá,výstižněji se to nedá bohužel říct,to ses nezmohl na něco lepšího ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVB"proč jako plátce Paytv když za to platím,musím čumět na komerční reklamy které tam nemají co dělat"A kterým předpisem či oficiálním rozhodnutím kterého orgánu je stanoveno, že tam nemají co dělat? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
To:joscerProtože si za ně platím ,a tím jsou pokryty náklady za vysílání a tudíž tam nemají co dělat reklamy ,pokud máš možnost se podívat na jiné cizí PayTV tak se mrkni na ně a zjistíš že tam žádné reklamy nejsou,zajímavé žejo ?No hold nanasytnost a nenažranost někdy nezná své meze.A s tím serpem rovněž,proč dostali za to flastr ?Naslibovat do smlouvy že je poplatek za základ jednorázový a kdesi cosi,pak ale změnit názor a vybírat SERPO to ti přijde normální a budeš to ještě obhajovat ?Ted už se zase šušká že SERPO budou zvedat nj s jídlem roste chut a když ptáčka chytají hezky mu zpívají což tady platí dvojnásob. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiJa si předplácím i cizí pay tv a i tam jsou běžně reklamy, takže???? |
bretah
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýši@DVB: cituju "pokud máš možnost se podívat na jiné cizí PayTV tak se mrkni na ně a zjistíš že tam žádné reklamy nejsou". Tohle myslis vazne? Od nejakeho cca 2001 roku jsem oficialnim predplatitelem Sky UK a muzu ti se 100% jistotou rici, ze reklamy jsou na VSECH kanalech. Mimochodem. Navstevujes nekdy kino?T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
@DVBZapakuji to speciálně pro tebe.Skylink nedostal flastr ZA ZAVEDENÍ SP, ale za něco jiného. Kdyby se zavedením SP pochybil, musel by se dalšího výběru SP zdržet, ale to se jaksi nestalo a SP se vybírá vesele dál. Nevím jestli jsi jen nečetl mé příspěvky když byly diskuze při zavádění SP nebo si nepamatuješ co jsem tam kdysi psal. Již tenkrát jsem totiž psal, že když jsem v minulosti známým a příbuzným montoval satelit, protože ho chtěli, že to "BUDE NAVŽDY ZADARMO", tak jsem je již tenkrát krotil, že to navždy zadarmo nebude, protože penízky z jednorázové platby se jaksi rozkutálejí a budou chybět, jak bude penetrace stoupat a odbyt karet klesat. Takže já nic neobhajuji, jen jsem reálně uvažoval již před dvěma a více lety. A že se něco šušká? Asi nemám ten správný zdroj, já jsem zatím nic neslyšel. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNadávat Skylinku je takový folklór, ale vše je věcí poptávky a nabídky. Cena se zvýší, nevyhovuje? OK běž jinam. A že kdysi bylo prezentováno, že je služba zdarma a na pořád? OK zahoď satelit, mysli si něco o podvodnících a strč si na střechu dvě antény, DVB-T je už mnohem lépe pokryté než v dobách největšího satelitního boomu.Skylink má nového vlastníka a novou politiku. A že je něco navždy, tomu asi nikdo nevěří... (viz hesla před rokem 89) Ale tím, že se bude fňukat tady, tím se opravdu nic nezmění. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNaprostý souhlas s /rejča/částečně s /joscer/ na to:bretah no celoplošně tvrdit že tam jsou na cizích p. rovněž reklamy je široký a zavádějící pojem ,musel bys upřesnit na kterých,zda i premiových atd. já tvrdím že pokud jsou vysílány reklamy na jakémkoliv kanále toho či onoho provozovatele tak by mu měl stačit výdělek z reklam /obdobně jak je tomu u DVB-T a měli by být zahrnuty v tzv. základě kde se platí SERPO což i tak už jsou dva nezávislé příjmy peněz a mělo by jim to bohatě stačit,nezlob se ale platit a ještě čumět na reklamu je přinejmenším nenasytnost budu-li se vyjadřovat zdvořile.Ono by bylo docela zajímavé zjistit jak na tom (špatně/provozhující společnosti jsou a když už na tom zcela nepochybně slušně vydělávají,prosím ale at to dají cca za poloviční cenu, budou mít o to více zákazníků a spokojenost bude na obou stranách vyvážená.Ale to už je na jinou diskusi to přiznávám.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
DVB toDVB no a kdo zaplatí kapacitu družice a td myslíš že je to zadarmo..ty jsi ztracený a zabedneny případ. Sundej brýle serpo. A něco si kolem přečti. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
To:satmanNo jak vidím tak zabedněný jsi nejspíše ty,člověče asi neumíš počítat nebo žiješ na planetě se skylinkem jinak to nevidím,tak např. odkud ty chytrá hlavo berou peníze DVB-T na provozní náklady to myslíš že jima na rozdíl od skylinku padá z nebe ?Odkud platí FTA na 19E hafol kanálů z německé platformy a nemmusí se platit ,myslíš že od pána boha ?Prostě převážně a jen z reklam.Proto tvrdím že skylink by klidně mohl zařadit aspon ty kanály jako TV paprika,NGC kde vysílají reklamy do tzv. základu kde se platí to jejich vykonstruované SERPO ze kterého jak vidno pokrývají náklady na vysílání i když tomu tak v minulosti nemuselo být a stačilo jim jednorázový poplatek jak víme za kartu.Ted mají prachy další a soustavně ze SERPA a stačí jim to na ty jejich náklady.Jiná situace je u premiových filmových kanálů jako HBO,Cinemax atd. tam je to v pořádku a at si berou a navrhují cenu jak chtějí což je na základě nabídky a poptávky.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBDokud si neuvědomíš rozdíl mezi vysílatelem programu, tedy primárním zdrojem signálu (což je třeba v případě TV Paprika firma AMC) a jemuž plynou penízky z reklam a providerem zprostředkujícím dodávku signálu k zákazníkovi (což je v případě TV Paprika platforma M7/Skylink) jemuž primárně neplynou penízky z reklam, tak se tady s nikým nedomluvíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
To:joscerNo to už je věcná a docela příkladný a podnětný příspěvek na debatu.Tady jde ale o to proč tedy např. skylink /platforma M7/s např TV Paprika ,NGC atd.se nedomluví aby jim dávali /či přispívali/ rovněž na provoz z výtěžku reklam ,obdobně jako u DVB-T to je otázka ?Mě nejde o to že bych chtěl na něco koukat zadarmo když provoz stojí samo sebou nemalé prachy s tím souhlasím a tomu rozumím ale o to že to jde mnohdy jinde i jinak.Na druhou stranu si nemyslím že at už skylink či jiný sat provozovatel že by na tom prodělávali,to už by dávno skončili,naopak si myslím že je to velice výdělečný podnik ale proč ne, žijeme v tržním hospodářství to je v pořádku,jen se mi nelíbí když si tyto společnosti dělají z lidí (zákazníků/jejich defakto chlabodárců rukojmí a snaží se z nich vytřískat co se dá. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBJako že by za PayTV program, v tomto případě TV Paprika nebo NGC, M7/Skylink něco dostával od vysílatele, že ho "doručí" k divákovi a měla tak M7 něco z reklam? Svatá ty prostoto. Vždyť M7/Skylink za to, že je mohou mít v nabídce ještě nějaké drobné vysílateli musí zaplatit, proto jsou takovéto programy v placené nabídce a ne v balíku Digital za Serpo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
To:JoscerTak moment z čeho se pak platí provoz za DVB-T ? Z koncesionářských poplatků snad veřejnoprávní ano dejme tomu ale ty ostatní ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
DVB toTy si snas děláš (nevhodné slovo) tak natvrdleho člověka sem neviděl. Vysílá snad tv paprika či ngc atd... v dvb-t. Ty nechápeš rozdíl mezi digitv, skylinkem, freesatem na jedné straně a hbo, tv paprika, ngc, placené tv a novou, primou., Jojkou, markizou, na druhé straně. |
satman1
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiJe to ale zajímavej námět pro Jardu, aby mu stanice ještě platily za to, že je milostivě umístí do nabídky. A taky proč ne, když takový AXN vysílá víc reklam než filmů, tak být Jardou, tak jim ukážu záda a místo abych platil já, tak budou solit oni. Nebo ať si ten svůj hungary cirkus na kolečkách odstěhujou do riti.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
To:satman1No vidím že jsi mě stále nepochopil či pochopit nechtěl ,navíc jsi mi stále nevysvětlil z čeho teda podle tebe platí na pokrytí nákladů za provoz vysílačů distributor DVB-T když zde jako zákazník/uživatel/neplatíš nic ,takže k věci a méně moralizování.Jen tvrdím a poukazuji na to že někde to jde jinak tod vše.Krom toho mícháš jabka s hruškama já pokud jsi bedlivě četl mé příspěvky nepolemizuji o jasně zpoplatněných kanálech jako jsou čistě filmové kanály HBO,Cinemax,atd. kde nejsou reklamy a tudíž uživateli jasně vzniká povinnost si takovýto balíček platit ovšem míchat je dohromady s TV Paprika a NGK apod. je blbost jelikož se liší tím že tam naopak již spousta reklam je takže by se nic nestalo kdyby se dali do tzv. základu kde je to zpoplatněno serpem.Na druhpou stranu tomu rozumím že je to asi vše pod skylinkem a podle tebe to jakoby dávají zadara snad jako bonus k těm PPV kan. což pokud by tak bylo ,mohli to hodit i do základu a nic by se nestalo naopak by to podle mě zvýšilo sledovanost a atraktivnost samotného základu čímž by se zvýšil počet zájemců a vydělali by i na serpu,případně tyhle kanály dát paralelně jak do serpa tak do balíčků kde už n jsou.Jsou to samozřejmě jen úvahy které by se mohli realizovat a o kterých vy se dalo polemizovat.A na to tyhle diskuse defakto jsou ne ne?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
Téma: Cena balíka Digital sa možno zvýšZadarmo nic není a ta cena je minimalní. |
saeco
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
to DVBDVB vzdávám to máš ve všem pravdu vše by všude mělo být zadarmo počínaje kramem na mléko a konče poulicnim vc. |
satman1
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNa mléku je reklama mělo by být zadarmo. V hospodách reklama pivo zdarma. Atd ať je po tvojem. |
satman1
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNo konečne !!!Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |