![]() |
|
Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB-S2 8PSKDobrý večer vlastním LED TV Samsung UE46ES6300 v ní mam SAT modul Irdeto SKYLINK CA MODUL SMIT... Bohužel v nabídce sat. frekvencí této televize jsem nenašel možnost jak doplnit novou frekvenci 11 876 DVB-S2 8PSK pilot ON rychlost 29900. Na normál externím sat přijímači si s tím v pohodě poradím,ale v této TV jsem nenašel v menu kolonku kde by se tato frekvence dala dopsat i včetně tý rychlosti 29900 a v předladěných frekvencích proste chybí. Poradíte mi prosím? Na této frekvenci jsou nové programy Fanda HD....atd... Děkuji moc :( |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...V menu rucni ladeni na konci seznamu transponderu je tlacitko na pridani noveho. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...Děkuji za reakci pane Mirku,momentálně jsem mimo domov-pak na to juknu.V té kolonce přidání nového se dají nastavovat i takové věci jako je ta rychlost, 8psk či pilot ON prosím? |
esik33
![]() |
|
esik33nedávno jsem to ladil u zákazníka se samšuntem,udělej to ,jak píše Mikek,vyplň co se dá a nalaď R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...Symbol rate se tam nastavit da, 8psk ani pilot nastavovat netreba, to si detekuje samo. A jsem Mikek ne Mirek. :) |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB......promiňte.. za to jméno a děkuji moc.... |
esik33
![]() |
|
esik33a az budete zadavat parametry, tak to provedete takto: v prvním radku kmitočet zmacknete ok a pak vlozte parametry a ok, pak druhy radek symbolovy rychlost ten samy postup a treti radek zvolite vertikalni a potvrdit leve okenko a pak v tabulce najet na hledat a pak uz to znate, ulozit a setřídit. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...děkuji všem za rady..zítra po návratu dom to odzkouším..popřípadě se ozvu. Hezký večer a ještě jednou děkujiR^ |
esik33
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...A ještě vypnout síťové vyhledávání,jinak to vymaže všechny programyDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Podobný problém u PanákaŠvára má 4roky starý TV Panas.TX-L32D28EP se sat.tunerem.Zadal novou frekvenci pro Fandu HD,vše se naladilo,ale kanály nejdou ani jeden.ČT2 HD bez problémů.U téhle TV dokonce ani nejdou mazat kanály,jen přeskakovat.Ani úprava frekvencí není možná.A když přepne na ten nefunkční Fanda HD a zajede do menu,zobrazí mu to fr.11875h,27500/místo 29900/.Tak už nevím,jestli to napojit na síť a upgradovat fw v TV.Zkoušeli jsme upgr.z družice,ale nebyl tam novější fw.Navíc nemá internet,tak asi budem převážet TV k nám.Nebo má někdo lepší nápad? |
Miranin
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
MiraninPokud má ten panasonic tzv. "vyhledávání na slepo". Tak to dělej přes to. Předtím dej továrko. Vyhledávání na slepo by mělo samo vyhledat všechny aktivní transpondéry na družici. Teď v týdnu jsem takto přelaďoval pár TV(LG) a naprosto v klidu tv vše našly a naladily, nic em ručně nmusel zadávat. Panasonic by tohle měl mít taky ošéfované. ;) Až to bude vše naladěné, tak se to dá uspořádat třeba v PC programu ChanSort, ten by měl fungovat i pro Panasoniky.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Naladění LED televize-frekvence 11 876 DVB...taky mám 4 roky starý panasonik když nepomůže autom. laděný , ani ruční laděný tak dám tovární nastavení a vše je OK pokaždý ( ale zapomínám jak se to pak dělá a sám si přidělávám problémy . ) Po továrním nastavení a naladěný všech programů zkontroluji co mi chybí .Vesměs ručne dodělávám slováky a ted i novou frekvenci ČT2 HD .Nevím proč před tím to nejde ručně dokadit a po Tov. nastavení to jde R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |