![]() |
|
AB cryptobox 450 a J-tagAhojte chalani....Chcel by som sa opýtat, či je možné spraviť j-tag aj na tomto prijímači. Ak ano, tak ako...Cez rs232 mi soft natiahne ale po nabootovaní sa mi iba rozsvieti na display "ON" a potom "on" a to je celé..Skúsil som asi 5 softov /velkost 8 MB/ ale bezvýsledne. Je to vhodné už len hodiť do betonoveho základu alebo je tam ešte šanca oživenia ? Dakujem za rady a zostavam s pozdravom JohnPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
AB cryptobox 450ahoj,skús nahrať soft cez rs 232 aj s bootloader |
milanrrr
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
AB cryptobox 450Ahoj...vždy to nahrávam aj s bootloader. Už to má asi za sebou a nechám ho odíst na večný odpočinok :) Tam by pomohol už len j-tag. Na dreambox sú návody ale na tento stroj nikde..ale aj tak dakujem za ochotu R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: AB cryptobox 450 a J-tagSkús pozrieť a stiahnuť http://(nevhodné slovo)/oy6c59da pozri readme.txt |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: AB cryptobox 450 a J-tagto nevhodné slovo je skracovač t i n y u r l .com |
chance2
![]() |
|
RE: AB cryptobox 450 a J-tagAko niekomu pomôcť, keď ešte skracovač url je nevhodné slovo. Toto je celé choré!!! |
chance2
![]() |
|
chance2Ahoj..pošli mi prosím ten odkaz na johndoug@azet.sk lebo tu je to ozaj ako v NEVHODNE SLOVO :))) :)))Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
![]() |