![]() |
|
LG 32LB561V CI modulZdravím,prosím Vás,jaký je vhodný CI modul pro tuto televizi?Mám freesat by upc a chtěl bych se zeptat,jaký modul je vhodný do CI šachty? Předem děkuji za odpověd. |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
CI modulCo doporučuje prodejce, který vydělal za prodej ;) |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
minitak to je rada jak cyp! Já zde prosím o radu z hlediska zákazníka a s čím kdo je spokojený. Pokud má někdo podobnou tv a co do ní dal za CI modul. Prodejce může také doporučit freesat modul,který však řadí kanály jak se mu zachce. Ten já nepotřebuji. Prosím tu o názor ze strany zákazníka. Díky. |
ToZla93
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulTaky nechápu někdy ty zbytečný reakce.Když mi ten příspěvek přijde nesmyslný,tak něj nebudu reagovat.No nic,já používám na Freesat modul Eurocam + Irdetohttp://www.tsbohemia.cz/dekodovaci-modul-systemu-irdeto-eurocam-skylink-kompatibilni-_d136953.html?gclid=CP2EtIaFzcICFXQatAodRGUAqQ a jsem s ním naprosto spokojen. Mám ale TV Sony,tak nevím jak u LG.Chce to zkoušet,sám jsem se trefil až na třetí pokus.Hodně štěstí! |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulVe větší úhlopříčce 39lb561v funguje Smit + ICE Skylink bez problému. |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulSMit Irdeto Standard i SMiT Irdeto CI+.Žádný modul kanály neřadí. Ty se řadí automaticky dle způsobu ladění. V tomhle případě jde pak kanály editovat v PC. Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
to accePromiň, ale, tvůj příspěvek mi přijde také nesmyslný a přesto musím reagovat. Proč reaguješ, když máš úplně jiný televizor? |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@migrČekal jsem takovou reakci,jen co jsem ten příspěvek dopsal.Možná mi nechceš rozumět jak jsem to myslel.Chtěl jsem jen poradit v rámci možností a podělit se o zkušenosti s modulem na Freesat. Určitě bych nereagoval,pokud by tazateli odpověděl někdo se zkušenostmi s tímto typem televizoru místo přiblblé rady typu,,zajdi si k prodejci".Takže jsem spíš reagoval na tu odpověď,která se tu dost často objevuje a přijde mi zbytečná.Měj se hezky. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
CES.........je machr na moduly,tady modul nic neřeší,jen zajistí dekodování programů,i kdybys měl modul ze ToZlata93zlata tak ty programy si musíš seřadit sám a je jedno na jaké televizi,ta to neovlivní R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulJak píše kolega Dusan - Smit Irdeto HD CI+, nebo CI/CI+ origoš SMIT, ne ty Neotion od Skylinku !!! Pierrepetr R^ R^ . |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulChlapci,díky Vám za rady,co jste reagovali nějakou rozumnou radou.Je vidět,že někteří tu jsou správně,ale někteří jsou tu takoví vrtalové,že to svět nevidí! Všem kdo reagovali k tématu ohledně CI modulu moc děkuji! Tom |
ToZla93
![]() |
|
ToZla93taková je diskuze s lidmi,které si nevybíráš sám,někdo ti prostě neporadí,nebo poradí špatně,nesedí,vybírej jen co tě zajímá ,jako bonbony z bonboniéry,taky nejíš všechno,jen z nouze R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PierrepetrKolego máš na to OK názor a souhlas - kdo umí, tem umí a nepráškuje. R^ R^ :) |
CES
![]() |
|
CES.........jsem rád,že s mým názorem někdo souhlasí,já s tvým taky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
CES.........tak už nezaštěká,škoda ,občas to byla zábava R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PierrepetrTo jak jsi to tenktát napsal o psí šelmě, " že to zde jen poštěká a rychle zmizí a že sis nato už zvyknul". !! To nemá chybu, fakt jak Poláčkův humor. Ten výrok zde na webu - to je do zlatého fondu v diskusi na webu Parabola. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modultaky mě někdy s....e jak tu někteří odpovídají,ale opravdu to patří ignorovat jak píše pierrepetr a hlavně to vysvětlil s lehkostí :))) R^ |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
universesnažím se a právě to někoho na.s...e.r.e. víc,to je můj humor R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LG 32LB561V CI modulno spíš kdo neví že ty smajlíci je Tvůj "podpis" tak si myslí že se jim tlemíš a jsou z toho KO :))) |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
universeno pravda,nováčci nevěří,že píšu pravdu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |