Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

update Amiko Alien 2 Triple plus

Zdravím, zakúpil som tento STB hlavne kvôli dvb-t (vraj má dobrú citlivosť) a sieťovým možnostiam, že by nahradil môj Vantage HD. Spark je celkom OK, ale chýbajú mi tam určité veci a hlavne neprehrá mi zvuk v nahrávkach .trp z vantage. Preto som skúšal nainštalovať Enigmu cez plugin_e2upgrade v Sparku. Podarilo sa, nainštaloval som OpenAR-P_OE2.0_211_alien2_epl3-git-20-01-14_v2013-03-31-540-gb01d455.zip nakoľko bol OpenAR-P doporučovaný tu na fóre ako najstabilnejší. Prostredie v enigme OK ale ladenie programov katastrofa - 3xzelená obrazovka pri ladení. Nakoniec som zo satelitu niečo naladil, ale pri ladení dvb-t tuneru stb zamrzne a nereaguje na povely z DO. Musím ho vypnúť natvrdo.
Prosím o rady:
a) akú inú enigmu tam nahrať, aby fungoval dvb-t tuner?(najlepšie aby mala v menu aj boot do Sparku, aby fungoval displej na stb...stabilita)
b) je nutné najskôr nejak vymazať starú enigmu?
c) dajú sa v Sparku nejak ináč prehrať nahrávky z vantage aby išiel zvuk? (plugin?)

ďakujem.

Bohužiaľ aj obraz sa mi zdá mierne horší ako na Vantage HD.

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: update Amiko Alien 2 Triple plus

Co všechno by to za ty prachy mělo umět? :bigeyes:

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Poradim ti...nahraj tam Hyperiona 4.Bohužel v současnosti nejdou stáhnout pluginy nefunkční server PKT .Ale jinak asi to ARP.

koax
Registrace: 2/2008

Nevím jak to vnich je s dvb-t ale boot do sparku má HDMU a Neutrino

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Najlepší obraz má VIX a openATV, najlepší vo všetkom nieje žiaden image. Neviem čo myslíš pod ladením, ak hľadanie staníc tak všetky hľadajú bez problámov. Enigma je náročná na nastavenia ak má fungovať správne.

tras
Registrace: 2/2011

HDMU a Neutrino neumí dvb-t. PKT Hyperiona 4 ten to umí a asi jako jediny. Tento STB mám více jak rok a jsem sním spokojen.

ghost
Registrace: 6/2007

@ghost

skúsim teda PKT Hyperion 4, lebo dvb-t tam potrebujem...treba pred zmenou image vymazať pôvodný? stačí cez plugin_e2upgrade v Sparku?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals

Nahraj Hyperiona Ze Sparku Ale nepůjde ti zvuk ani obraz musíš mít plugin Oscam y mod 18t50 pokud nejsem moc ožratý. Někde si ho tu stáhni a pošli ho přes flešku . Musíš to pak aktivovat v manažeru.Jinak pujde pouze ČT24 A pár těch volných programů bez kary.Hyperion se ti zalíbí. Sám jsem zkoušel ARP ,ATV.to ARP má prdlajs pluginy většina ERROOR.Jedině snad přes flešku.Hyperion nejvíc pluginů bohužel má ted mimo provoz servr PKT tak nejdou stahnout . Polisch PKT.coders.pl stránky mimo provoz asi ůdržba.Víc se dovíš na servru AB.Forum . Tam je naše místo . Prosim cenzora at to nemaže chci pomoci začínajícímu.Dík.

koax
Registrace: 2/2008

@koax

dik za pomoc, momentálne mi ešte nejde o Skylink, práve študujem všetky možné fóra, ale nejako nemôžem nájsť ten správny plugin_e2upgrade s ktorým by sa dala vymazať stará enigma v stb (toto podporuje len najnovšia verzia) alebo neviem odkiaľ stiahnúť to WLTool.v02?

digitals

Nemusíš mazať, pri nahratí novej E2 sa stará zmaže.

tras
Registrace: 2/2011

zmazal som to cez WLTool.v02, nahral PKT Hyperion 4, ale to je katastrofa, ešte horšie ako to OpenAR-P - nečíta my usb hdd fat32, dvb-t tuner pri ladení zase zasekne a z dvb-s tuneru programy naladí, ale po prepnutí na naladené stanice vyhodí okno: "Ladenie zlyhalo" a celý systém je potom spomalený :( , takže nedokážem rozchodiť ani jednu stanicu Rv

digitals

: update Amiko Alien 2 Triple plus

A co takhle Openatv?

pedro
Registrace: 9/2007

a ide tam dvb-t tuner ;) , nachápem prečo tam nemôžem nič naladiť - tunery mám nastavené, zapnuté ale... Rv a keby som tam priamo cez ftp nahral zoznam staníc dvb-t tunera?

digitals

update Amiko Alien 2 Triple plus

dvb-t tam ide

pedro

update Amiko Alien 2 Trip

Na stránkách OpenAtv, je tam Image dělané přímo pro Aliena2-funguje tam všechno i tlačítka na DO :O

pedro

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra