![]() |
|
SerPo - poučení z krizového vývojePo téměř tříměsíční přestávce jsem zaplatil SerPo pro jednu ze svých karet.Výsledek: 1. Jsou v provozu základní české stanice včetně nové sady českých HD stanic, zapnutých v prosinci tohoto roku. 2. Ze slovenských zakódovaných stanic jede pouze STV 1 a 2 ve formátu SD. Nejde JOJ, JOJ Plus, Markíza, Doma, Dajto, prostě nic zakódovaného. Nemyslím si, že je chyba u mně, protože fungující a zakódované stanice jsou často z jednoho TP, například STV jdou a zbytek nejde, z nové sady české HD jdou a slovenské nikoliv. Závěr: Zvýšila se technická kvalita českých stanic. Slovenské jsou téměř úplně zablokovány. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: SerPo - poučení z krizového vývojestv ide ešte cez emu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
ak masnaladene nove frekvencie samorost slovenskych HD kanalov, musia ti slapat...snad to vysiesi znovu nacitanie karty, nieje chyba u teba?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
STV HDti samorost slape?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Můj stav odpovídá infu Skylinku!Na stránkách Skylinku se objevily v seznamech stanic pro balíček Digital naprosto nenápadné hvězdičky: Jen pro území Slovenské republiky. Můj stav odpovídá seznamu.Je pouze otázka, kdy běžící sloveské programy na nepřerušených kartách zhasnou.Fascinuje mne klid, s jakým tato změna prošla. Že by toho byly plné noviny, jsem si nevšiml. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: SerPo - poučení z krizového vývojeak by toto bol dalsi krok skylinku, tak by ich popularita asi vystrelila do nebies. |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
samorostdej na CT1 SD vypni prijimac na asi dve minuty a pak prijimac zapni a nechej to tak ještě 30 minut a melo by to naskocit. Pokud to bude stejne tak rautorizace zapisu na kartu. Pak uz by to mělo byt ok. Také jsem mel podobnou situaci po uhrazeni SP, ale sli me slovensky stanice a par ceskych. Po reautorizaci vse ok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
samorostty hvezdicky jsou tam uz davno u slovenskych programu. Ja si platim Kombi a vse ok i na karte pouze se SP. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
ak trpezlivoa kludne znovu nacitas kartu samorost, mozno niekedy viackrat, budu slapat aj slovenske, tiez HD. klidek...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
reautorizacianiekedy viacnasobna alebo znovu nacitanie karty zatial vzdy pomohlo samorost, aj mojej malickosti...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: SerPo - poučení z krizového vývojeSamorost, chyba je jednoznačně u tebe, vše jede včetně slovenských OK ;) :))) A jestli jsou nebo nejsou na stejném TP je zcela jedno, důležité je co máš zapsáno na kartě ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@samorostZkontroluj si zápisy pro jednotlivé produkty - 1004 pro Markízu HD a 1005 pro zbytek slovenských programů.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
kdyby tochodilo dle tvého popisu,to bys viděl jiný hukot třeba i zde,možná by klekla "parabolafórum" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Popsaný stavmám na Arivě 252 s modulem. STV HD mi jde.Karta mi vůbec nejede, tedy neodkóduje ani české stanice, pokud ji vložím do GoSat 7056 se zabudovaným Irdetem. Vnímám to jako zvýšenou ochranu nebo párování s přijímačem. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
ROZJELO SE TOUž mi jede Slovensko celé, jak má. Pouze jsem vjel do Menu Smart Card. UFF, to se mi ulevilo.Díky za reakce! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorostpovazoval som ta za skusenejsieho...hlavne, ze ti to uz slape.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bohus31Díky za pomoc.Že jsi mě považoval za zkušenějšího, to je lepší, než bys mě považoval za (nevhodné slovo). Až dosud mi karty nabíhaly bez problémů. Způsob chyby mne zaskočil, kdyby se nenačetla nějaká česká a nějaká slovenská, pak by to bylo jasné. Ale chyba tak přesně ohraničená na Slovensko, v tom jsem hledal logiku. Je to moje chyba, že hledám pravidla tam, kde nejsou. Také u lidí předpokládám racionální jednání, nezřídka marně... S EMU a klíči obecně, jsem se nikdy nebavil, v tom jsem pozadu. A už to tak asi zůstane! Vše dobré v novém roce přeje Tobě i okruhu lidí, se kterými se denně stýkáš, samorost. Může být zajímavá reakce lidí, kterým moje přání předáš! :))) Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
![]() |