![]() |
|
Nejde naladitPo stěhování bych rád naladil nové stanice HD od skylinku.Bohužel se nedaří.Po nastavení parametrů 11876 atd.mě ukazuje uroven-83 kvalita jedna čárka!To samé u Čt2 HD a 12363.Mám přijímač Technisat HD8-S.Dik za radu |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Nejde naladitBudeš si to muset nastavit holt pořádně. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahparabola je na střeše paneláku..nastavuji 11876,polarizace h,29900,modulace DVB-S2,..musím také nastavit hodnoty PCR-PID,Video PID? |
tomek
![]() |
|
@tomekbretah pochopitelně myslel nastavení paraboly... Tam bude s největší pravděpodobností "zakopaný hafan"..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Nové transporderymě u dvou satu pomohl až fast skan po továrku a to mám signál 90/83 a pak jako vííííno |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Nejde naladitMáš tam DVB-S2/8PSK? |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
moki,korkoran,tovarko nepomohlo..daval jsem i DVB-S2. |
tomek
![]() |
|
tomekjestli ladis TP v tom radku manualni ladeni, kde mas i nastavani video pid, audio pid..., tak tam to většinou nenaladis. Musis v menu vyhledavani najet na radek transponder,pak tam musíš mit Astra 23,E a pak zadavas parametry do tabulky. Mela by se ti na ukazatelích zobrazit i sila a kvalita. Pokud tam nebudes mit kvalitu ani po zadani spravnych parametru, tak zkus posunout kmitočet pomalu po jednom 1 Mhz nahoru nebo dolu třeba na 11875 zda se ti ukaze kvalita nebo zkus automaticke vyhledavani pouze u Astry 23,5E. Mam Technisatstar SIR a ok. Zkousel jsem to i na Technisatu S2 a rovněž ok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
HYPERAutomatické vyhledávání nenašlo vůbec žádný program-Fanda HD,Cinema HD..oprava kmitočtu také nic.Jde o to že jsem dlouho satelit na Astru 23 nepoužíval jel jsem na Free sat.Nevím jak má být správně nastavení LNB v menu?.Na baráku je napsano že jsou tady 2 družice Astra..Nemusí se ještě nějak jinak přidat nový transponder? |
tomek
![]() |
|
tomekNevím jak má být správně nastavení LNB v menu?A to se ptá chlap který je tu registrován 9 let? Nastavení LNB je snad naprosto shodné ať už se jedná o Free nebo Nefree kanály, dvě družice znamenají také mít správně nastaven Diseq. Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Nejde naladitNa ten Freesat si měl svou parabolu? Že pises ze na baráku jsou 2 Družice Astra. Asi budou na 23.5e a 19,2e. Freesat je na 1W. Zřejmé nemáš dobře nastaven diseqc. Nevím jak to tam přesné je neboť Technisat jsem ladil známému. 1|1 Astra 19,2 1/2 Astra 23,5 nebo naopak. |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
Standa22Ano na Free-sat jsem měl svoji parabolu a slapalo to.Na nástěnce v dome nejsou napsany stupne ale budou to 23 a 19.diseqc jsem zkoušel vypnout a zapnout ale nepomohlo to.Nejde mě přidat nový transponder.. |
tomek
![]() |
|
BidloPtal jsem se co nastavit v kolonce Typ LNB když nevím co je na střeše za LNB..Tak proto jsem blbec? |
tomek
![]() |
|
RE: Nejde naladitZakladna otazka:naladilo vam nejaku stanicu z 23.5E ??? |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Nejde naladitLNB nastav na univerzální nebo 9750/10600 |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
slavo 777naslo to např. CT24 ale uroven 67 a kvalita jen 4.dilky 1.2db.. |
tomek
![]() |
|
RE: Nejde naladit... a na akej frekvencii je ta CT24??? |
slavo777
![]() |
|
slavo77712525 v,27500 |
tomek
![]() |
|
RE: Nejde naladitA jestli pak jsi si nastavil Diseqc přepínač v přijímači?Teď jedeš na dvě pozice... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Nejde naladitskus napísať čo maš nastavené v MENU: nastavenie TUNER... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
Nejde naladit..Je možné že je slabý signál a proto nejde naladit nový transponder 11876 ani 12363?Doma jsem přidával na Thoru nové tran.a bylo to OK.. |
tomek
![]() |
|
RE: Nejde naladitZle nastavena parabola na streche baraku (kazdy v baraku ma problem chytit Skylink), alebo chyba na vasej vetve z paraboly pre Skylink. Pre istotu by som preveril F-spojky na koaxiale u vas v byte, ci nedoslo pri manipulacii k poruseniu (jednoducho sa vratit na FreeSat, ci je signal OK) |
slavo777
![]() |
|
tomekpokud mas na baraku obe Astry, tak tam bude nejspis nastaveno pro diseqc prepinac v menu nastaveni konfigurace anteny Astra23,5E A/A a Astra 19,2E B/A. Muze to ale byt i opacne. Zalezi jak to firma udelala. LNB zvol jednoduchy. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Nejde naladitmám technisat isio s1 a ten samý problém. prý doladit parabolu. zatím jedu na technisat sir a vše je bez problému. |
bohunka11
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Nejde naladitNejdříve se zeptat sousedů, zda jim to vše jde a jak mají nastavené diseqc? |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
tomek, mein gott...tvoj popis je katastrofálny, ani divá sviňa nevie či ti vôbec niečo funguje... Píšeš "naladilo CT24" ale 1.2dB. Ak je menej ako 4dB väčšinou sa program nenaladí.Ako to ladíš? ako blindscan, tzn. v menu hneď prvá voľba "všetky družice"??? V technisate sa žiadne TP nikam nepridávajú, bože môj. Keďže je to nový TP ktorý nie je v FW tak nalaď v menu pomocou "Transpondér" - tu zadáš parametre a necháš preladiť. od Adama: menu - nastavenie LNB keďže máš dve družice, samozrejme DiseqC musí byť ZAP !!! teraz choď na prvý riadok - vyber Astra 25.5E a stlač vedľa tlačítko na konfiguráciu LNB. Parametre LNB - vyber "jednoduchý LNB" a nastavia sa parametre bežného LNB automaticky. Ešte by mohlo byť, že vzhľadom na domový rozvod by si musel mať quattro LNB alebo pokiaľ by bol rozvod unicable tak napr. disicon. V tomto menu teraz ŃASTAV testovací TP - niektorý zo starých TP - napr. 12525. ihneď dole vidíš silu a kvalitu testovacieho TP a prístorj vypíše, KAM MÁŠ NATOČENÚ PARABOLU. Ak tam bude "satelitní anténa je natočena na Astra23.5E" je všetko v poriadku a môžeme pokračovať ladením konkrétnych TP a programov ak vypíše "anténa je nesprávne natočená" je jasné, že DiseqC je zapojený v paneláku nastavený inak. Potom daj do prvého riadku Astru19.2E a do druhého Astru23.5E a urob znova kontrolu testovacieho TP. ak ti teraz obe družice ukazujú v testovacom TP silu a kvalitu a SAT píše že anténa je natočená správne, môžeš začať ladiť. Laď po transpondéroch - z Skylink stránky si vypíš parametre, zadávaj ich postupne do ladenia pomocou transpondéru a všetko sa naladí. PIDy môžeš zadávať, toto sa používa ak chceš z jedného TP vybrať len niektoré stanice ale musíš si ich nájsť napr. na kingofsat. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |