Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV LG 60LB650V

Tři měsíce stará TV LG60LB650V přípojení ethernetu kabelem .Nlze sledovat Hbb TV paketu ČT1 -2-sport atd.Po několika minutách napíše "nedostatek paměti aplikace byla ukončena " Někdy najede na Live TV ale bez zvuku ,Někdy zamrznou všechny funkce a musí se vypnout .Rada technikazáruční opravny LG :odpojit originál kameru LG,odpojit originál DVD lg .odpojit HDD disk.Zakoupit nový Cam Irdeto Smit CI+. Provedl jsem.Stále stejný problém .Vyzkoušel jsem přehrávat Hbb přes DVBT ,zase nefunguje. Můžete mi prosím poradit ?

vetesnik2
Registrace: 12/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV LG 60LB650V

Moja rada - nekupovat TV značky LG R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

aké máš IQ ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

Čo mám známych tak nemajú dobé skúsenosti z LG TV tak preto tá moja reakcia.A ty chlapče sa ukludni OK?Ja mu neberem LG,ale za seba vravím,že by som si LG nekúpil.Je to len môj názor OK?Ja ti tvoj názor neberiem,nech si každý kupuje čo chce,je mi to fuk.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

tak, potom neosieraj značku o ktorej nič nevieš.ani za seba nehovor. ty ,čo vypustíš do éteru je na dve veci.mám ti pripomenuť tie tvoje drísty čo si tu vypustil, keď si sa registroval ?

oneeeee

Proč se tím zabýváš ty?Dovez jim to tam a at se starají oni.Ještě ti mohou říct,že jsi se v tom vrtal sám.

moki
Registrace: 10/2009

oneeeee

Táhni nekam ty chytrolínek :laughing: Mám ta vieš kde a nevyrívaj.Kašlem na teba,píš si na moju adresu čo chceš,na teba nebudem už reagovať,lebo ako sa vraví z bl...m sa neoplatí hádať.Maj sa OK.

kostik123

do podpisu si dopíš číslo topánok . doplníš si tretí riadok.

oneeeee

Známi ma LG,nedávno som mu bol nastavovať sat.prijímač a ten TV čo stváral tak som musel krútiť hlavou,nechápal som.Nie a nie načítať net,vypínal sa mu sám i ked mal časovač vypnutý atd atd...V sat.prijímači šiel net v pohode.A to má ten TV nejaké 2 roky.Ja som mu na to povedal,že si nemal kupovať LG.Nehaním značku,ale možno jeho model bol nejaký slabší-inak si to neviem vysvetliť.

kostik123

kostik123

vidim že maš slabý prehlad, ja mam LG 47LB731V, niečo podobne ako zakladatel tohoto vlakna, a povoem ti je to púaradna volba TV, samozrejme treba to vedieť spravne všetko doladiť...ide jedna basen, mam aj plazmu Panaka PDP, a obrazovo je to dosť podobne, dream k tomu

maros30
Registrace: 1/2006

podpora kostikovi123

V nejbližším obchodě s elektronikou, Helkon Havířov, také opravují televize. Nejvíce opravovaných televizorů má značku LG, nikoliv Samsung.Podotýkám, s velkou převahou!!!

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

vetesnik2 - nedostatek paměti, aplikace byla ukončena - tato hláška se mi objevovala na TV taktéž. Můj internet byl pomalý. Jakmile jsem nainstaloval rychlejší bylo po problémech. To je moje zkušenost.

kostik123 - mám doma dvě TV LG a nemám s nimi žádný problém, obraz je přirozený, všechny funkce pracují normálně, Smart aplikace využíváme běžně. Tvoje reakce vždy nasměřuje téma úplně někam jinam, k hádkám a urážkám. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

samorost

to je možno pravda, ale bolo by treba porovnať počet predaných TV LG ku percentu pokazených, to by potom bolo kriterium spravodlive, ja sa nesťažujem

maros30

Chlapi ospravedlnujem sa,nechcel som nikoho uraziť,ale mne proste LG nesedí,ved si píšem iba svoj názor,môžem?Opakujem LG by som osobne nekúpil,radšej nejakého Panáka,Samsung,alebo Philips.Panáka mám a šlape ako hodinky.Rozmýšlam dokúpiť ešte jedného do spálne miesto Grundig/to tiež nieje žiadna sláva ;P /.Počul som,že Finluxy sú celkom OK.Stačil by nejaký 81 cm.

kostik123

vetesnik2

Jedine do servisu,lebo známemu zámrzalo na LG ked som bol u neho dosť často youtube,lebo mu neusále vypadával net/podotýkam,že routerom to nebolo/Má v TV najnovší firmware a aj tak mu to bolo na nič,tak neviem.Osobne si myslím,že asi tieto značky sú najviac poruchové.Kamarát z HK čo má obchod z elektronikou a od neho som bral toho Panáka mi povedal,že aby som si kúpil Samsunga,Panáka prípadne Philipsa a o LG nepadlo ani slovo/možno vedel prečo/.

kostik123

No zrovna včera u švagrové jsem narazil na LG,jen pokus o přeladění dvb-t mě stál chuchvalec nervů,švagrová netušila,že je to smart se satelitem-rok zasunutá karta v modulu bez serpa,no co mě zítra čeká při ladění,byť s manualem je ve hvězdách!/pochválím skylink-karta po platbě tipsport do minuty/ :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

kostik 123

Člověče ty už si dej taky kus ledu a handru na hlavu . Jediný co tu dokážeš napsat tak to je neide , neide , šrot , šrot .. nic víc nic mín . Ale ješte jsem nečetl že by jsi někomu TY poradil a nebo něco uměl jen tu žvaniš kraviny a viš úplné prd. Tak tací jako jsi Ty tu jsou platny jak konoj kabát :lookaround: :fuming:

satak

satak

Neberiem ti tvoj názor :laughing: Každý sme nejaký :8) Neboj nebudem ťa urážať,poslúž si chlapče :)))

kostik123

kostik123

Však říkám , tací troubové jako jsi Ty tu jsou platný jak mrtvému kabát . ;P

satak

satak

Neviem ako môžeš niekoho posudzovať a nadávať mu ked ho ani nepoznáš.Človeka treba hodnotiť podľa niečoho iného a nie podla toho čo napíše čo sa niekomu nepáči,ale rešpektujem tvoj názor,budiž.Aj tak ti želám pekný den.

kostik123

Děkuji Vám za názor,ale uvítal bych spíše osobní zkušenost z tímto modelem TV .Za posledních 20let je to má 5.LGtv a vždy bez problémů. Vlastním 3roky LGsmart tv 80palců ,která je rovněž připojena kabelem ze stejného routru a funguje perfektně.Díky všem.

vetesnik2

vetesnik2

Daj ho do servisu,inak Ti poradiť neviem.Z LG nemám skúsenosti.Je to asi kus od kusu.Inak nechápem toho technika čo ti poradil ohlsdom kamery,DVD a HD.Podla mňa tio z tým nemalo nič spoločné.Nech sa darí z opravou.

kostik123

vetesnik2

Skús ešte ak by to šlo cez USB prehrať firmware,inak ma už naozaj nič nenapadá.

kostik123

To spyko

Dobry vecer. Netreba manuál stačí pozorne citat, telka sama nevedie co treba stlačiť. Väčšina funkcii je pod fareb. tlačidlami. Písané z mobilu.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

Kostíku

Když to neumíš, tak na to nesahej a nebo nepiš blbiny. Já na LG nedám dopustit. A rukama mi jich prošlo opravdu hodně. ;) Moki radí reklamaci. Souhlasím, ale jen v případě, že jsi zkoušel nejnovější FW. Pokud i toto nezabere, tak volej servis. TV nikam nevoz. K takto velké TV přijede servis přímo domů. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Diky ,ale s tím servisem domů to není jen tak.Než mne navštívil servisman autorizovaného servisu 12.12.2014.Navštívil jsem servis osobně.řekli mi ,že bez příkazu LG nemohou přijet. Po třech telefonátech na LG podporu přišel E-mail, kde mi paní Růžena Ř.píše:Služba servis uVás doma se na tento"JEV" nevztahuje,reklamujte u prodejce. 2x osobní návštěva prodejny OK a několik telefonu .Poté návštěva technika a ostatní jak píší v úvodu vlákna.Zkouším to ,testuji dle doporučení odpojuji a připojuji ,ale HbbTV stále odolává. V pondělí budu znovu volat servis a uvidím .Jen pro informaci.Nechci TV vracet, jen chci aby mi slouužila jak má. Díky Všem.

vetesnik2
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra