![]() |
|
Ip box 55hdJaký soft do tohoto přijímače aby uměl skylink ice,emu,motor a sharing.Dík za odpověd |
pavel190
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
Podívej se sem:Více informací a potřebný software najdeš na ab-forum.info.Mě se osvšdčuje image enigma2-55hd_flash_20130610 |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
ip box 55 hdto jsem stáhl ale nejde skylink karta,musí se něco dostahovat |
pavel190
![]() |
|
Instaluj si addonsPotřebuješ oscam a mgcamd. Vše se dá instalovat pomocí menu přijímače:Menu - Pluginy - Stáhnout pluginy (Zelené tl.) - počkat na načtení, musíš mít stroj připojen na internet - addons - vybrat potřebný řádek s požadovaným - OK a znovu na addons a vybrat další... Po instalaci reboot, nastavit "softcam = mgcamd, cardserver = oscam-skylink-ice-mg", nastartovat s vloženou kartou zeleným. |
bob.r
![]() |
|
ip box 55hdpřipojen na internet mám,ale bohužel v addons mám je 3 položky jinak nic a žádná nemá oscam ani mgcamd,vyzkoušel jsem i hyperion 4 od pkt tam vše je tam se to zapíná modrým tlačítkem,ale je tam tolik oscamu a mgcamu že nevím co vybrat asi budu muset přes ftp nevím ale jak na to |
pavel190
![]() |
|
to pavel190napiš mi sem do "soukromé zprávy" (viz. tady pod rémčkem FÓRUM vpravo) email na Tebe.Jak je vidět bude to na delší koresondenci... |
bob.r
![]() |
|
to bob.rjá jsem to nakonec rozchodil,vrátil jsem se zpátky na ten soft co používáš aktivoval jsem addons přes downloadder stáhl jsem plugin pro ice kartu nastartoval jsem cam a jelo to aso 10hodin ráno jsem to zapl rozjelo se vše a asi po půl hodině zase tma jen nekodované tak nevím |
pavel190
![]() |
|
![]() |