![]() |
|
nehrajou programy na Ariva 252příjmač mám asi měsíc, funguje bez problémů, mám tam kartu NEXT, jediný co nemůžu naladit jsou dva programy Hustler hd, Penthouse, i teď,když se jeden z nich přeladoval, tak prostě tma, a Leo , či Bazzers hrajou bez problémů. Na druhém příjmači Go sat 7056 HDI, kde je mateřská karta hrajou bez problémů všechny. Nevíte kde může být problém? Jediný co mě ještě napadá není tam někde náká rodičovská ochrana, ale to je asi blbost, když Leo a pod hrajou. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 166 |
![]() |
|
cariadaMusíš otvoriť Next kartu na 18+ ;) |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: nehrajou programy na Ariva 252ale kde to mám udělat? Přes zákaznickou zonu? Tam jsem, ale nic podobnýho nenašel. A příjmači taky né? A jak to, že Leo a Bazzers hrajou normálně? |
cariada
![]() |
|
RE: nehrajou programy na Ariva 252V Menu/Nastavení systému/Rodičovský zámek zadej heslo 0000 a potom horní dva řádky nastav na Vypnuto a Úroveň kontroly na Zobrazit všechny.47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: nehrajou programy na Ariva 252jj díky snad to pomůže i tam jsem se dostal a to dvojí vypnutí už jsem udělal , tak uvidím, až v noci, jestli to půjde. |
cariada
![]() |
|
Pomůže dekódovací modulPřed časem jsem tento problém řešil u kamaráda. V interní čtečce programy nejedou, v dekódovacím modulu bez problémů. |
Boss
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
![]() |