![]() |
|
uprava programůna tv LG 42LS570S my nejdou upravovat naladěné programy.zobrazuje se:/vybraný program nelze upravovat./poradte prosím,jak na to.děkuji petrČ |
cemik1
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: uprava programůKanály vymazat a naladit frekvenci po frekvenci ručně. Pak lze přesouvat atd. LG. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
cemik1Úprava programů u této tv se zde!!probírala v tomto roce už několikrát!!takže stačí zde ve foru pohledat než sem dávat pořád ten samý dotaz i když trochu pozměněný, ale proč hledat že? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: uprava programůMyšleno tv LG-ono to patří na všechny typy. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: uprava programůStáhnout si do PC ChanSort. Naladěné programy stáhnout na flashku upravit v Chansort a opět natáhnout do TV. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Měl jsem také jeden LGtelevizor se satelitním tunerem "Skylink ready". Naštěstí nebyl můj, ale známého. Ruční seřazení stanic fungovalo dobře, ale po krátké době si TV rozházel stanice nějak podle sebe. A nebylo to pořadí podle FastScan. Zkoušel jsem různé rady zde z paraboly, po továrku vypnul automatiku, transpondéry ladil jeden po druhém ručně. Vždy se to moje řazení rozházelo. Někdy jsem třeba seřadil prvních "X" stanic, a při řazení další se těch prvních "X" už rozhodilo. Vzdal jsem to. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: uprava programůzamknout toto vlákno!je to tu stále dokola.Každý než by si dal práci s hledáním zde ,tak to sem hned "flákne" a je to. Rv |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: uprava programůhttps://www.parabola.cz/forum/topic-82765/ |
Janmaa
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
![]() |