![]() |
|
Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako webkameru?Mám nevyužitú HD-DV kameru Toshiba Camileo P 10 a chcel by som ju občas použiť na Skype ako webkameru. Je to možné? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
samozrejmeV nastaveni v skype video , si vybereš akú kameru chceš použiť. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Kde si našiel v Skype zložku Video? V Nástrojoch mám len Nastavenie videa a žiadeň výber kamery. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...ale SW pre kameru musíš nainštalovať |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Mozno aj ta kamera ide na android...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...SW kamery som z priloženého CD nainštaloval - slúži na prenášanie obrázkov a videí z kamery do nt. Ešte tam bol Media Impresion, kde je aj WebCam. To keď spustím, pýta si Windows Media Player novší ako 9. Pritom v nt mám WMP 11. A ďalej ma nepustí. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Mozno je ten soft tak stary, ze nedokaze indentifikovat tvoju verziu, pozri ci je aktualnejsi na stranke vyrobcu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Na stránke výrobcu som nenašiel novší soft. Ovládače, čo sa z CD (Aplication Sofware) nainštalovali, fungujú. Jediné čo nefunguje je WebCam v Mediaimpression softe. Ostané zložky idú dobre. |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Jde to, jen musíš mít štěstí na sw skype a taky pro jaké widle, na sve win7 u mne výběr kamery u Skype, u zeny na noteboku s wix xp se žádná kamera nerobrazi.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Mimo misu:Môžem použiť HD-DV kameru ako we...Karmere Výběr kamery je vpravo nahoře v menu nad videem, R^ ;) R^I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
![]() |