![]() |
|
tv samsungma niekto skusenost s tv samsung 48 h6670? ako tam ide v sat.tuneru karta skylink?alebo mi mozete poradit nejaku smart telku s dvb-s? dakujem |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: tv samsungmyslim ze na toto Ti s radostou odpovie tvoj predajca telky ktoremu si urobil biznis a sem si prisiel len plakat |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: tv samsungFunguje to zcela normalne, mam odzkousene moduly Neotion, Smit, Technisat. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
arionerUž ta Tvá přezdívka zavání "aroganci". Tazatel nepláče, slušně se ptá.Soused si koupil také Samsung, ale UE40H5500 (místo starého SD satelitního přijímače). Manželku má Ukrajinku a tak mimo Skylink přijímá ukrajinské a ruské programy na Sirius 4,8E a Hotbird 13E. Šilhá na Sirius a Skilink, v ose má Hotbird. Pomáhal jsem mu to ladit. Pro Sirius a Hotbird jsem si našel zde na Parabole transpondery v ruském a ukrajinském jazyku. Všechny požadované transpondéry včetně Skylink jsem ladil jeden po druhém v režimu Manual, automatické ladění jsem nepoužil. Tím jsem se vyhnul ve výsledku tisícům nepotřebných programů. Setřídění podle svých požadavků si soused dělal ručně. Asi to nebylo pracné, není to odborník a zvládl to zcela samostatně. Asi to není špatná TV. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: tv samsungDakujem za odpovede..pomohli ste mi v rozhodovani...prajem pekny den. |
vlado5500
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: tv samsungahoj, na Samsung TV mám nejlepší zkušenosti s modulem Smit. |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: tv samsungPřesně,Arioner raději nereaguj,bude to pro všechny lepší. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: tv samsungMá doma TV Samsung LE40C670 a vyzkoušel jsem modul SmardTV i Smit (ten aktuálně používám). |
PHILcz
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
tv samsungNa samsung 48h 6470 s modulom Smint bez problemou, prepinanie programov do cca 2 sec.Vantage HD 1100,Fergusson Ariva 200 HD, Openbox 820, Lnb quard + monoblok, Spaun SUR 211 F
|
Kluwi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |